Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

αχ βρε tsarli μου... φανταζομαι το αγχος κ την εννοια σου...

δεν πας μωρε να παρεις μια δευτερη γνωμη, οπως ειπαν κ τα κοριτσια ...;; :roll:

σου ευχομαι συντομα να σταματησει το αιμα κ να συνεχιστεί πολύ πιο ηρεμα

η εγκυμοσύνη σου !! :x:x:x

Δημοσίευση

Έχω νέα. 'Ετυχε και πήραμε και 2η γνώμη από έναν καθηγητή (top), όλα είναι μια χαρά εσωτερικά, οπότε το αίμα να μη με ενοχλεί, το έμβρυο αναπτύσσεται φυσιολογικά. Διαπίστωσε όμως ότι το στομάχι ήταν κάπως διατεταμένο (κάναμε υπέρηχο σε μηχάνημα β' επιπέδου). Ενημέρωσα και τον γιατρό που με παρακολουθεί και διαπίστωσα ότι στις σημειώσεις του αναφέρεται και αυτός σε μια "περίεργη κήλη", αλλά έχει τις επιφυλάξεις του για ατο αν βρίσκεται στον εγκέφαλο ή στο στομάχι.

Το θέμα είναι ότι και οι δύο μου είπαν ότι τα πάντα θα φανούν στην αυχενική, μπορεί τώρα να διαπλάθεται το ένβρυο και όλα να γίνουν φυσιολογικά. Θα δείξει. Πάντως το σίγουρο είναι ότι θα κάνω και λήψη τροφοβλάστη.

Αυτά είναι τα νέα μου. Για ένα ακόμη μήνα θα είμαι στην αναμονή...

Δημοσίευση

Κορίτσια θα ανοίξω νέο θέμα, εφόσον πλέον με απασχολεί η νέα εξέλιξη που είχαμε. "Διατεταμένο στομάχι ή εγκέφαλος". Η αιμορραγία πλέον δεν λαμβάνεται υπόψιν, έχουμε πιο σοβαρά πράγματα πλέον για να ανυσυχούμε!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Χαχα εγω γενικα δεν ημουν υπερ αυτου θεωρουσα οτι καποιος που θα με προσεγγιζε ετσι δε θα ειχε κανεναν αλλον σκοπο περα απ τον προφανη 😅 κι ομως δεν ειναι ετσι εχω παραδειγματα γυρω μου κι εδω διαβαζω κι αλλα. Οποτε πλεον το πιστευω οτι ακομα κι ετσι απ το πουθενα μπορει να αλλαξει η ζωη σου. Οποτε καμια γυναικα δεν πρεπει να νιωθει απελπισμενη.
    • Στην αρχή έτσι είναι δεν θα το νιώθεις τόσο συχνά μη αγχώνεσαι όσο περνάνε οι εβδομάδες μετά θα λες φτάνει 😂
    • Είναι η δεύτερη εγκυμοσύνη μου αλλα και στην πρώτη νωρίς το ένιωσα 15 16 εβδομάδων 
    • @Zaxaroulamak @Elli13 τι γίνεται κορίτσια;; Βλέπω οι εφαρμογές γνωριμιών δίνουν και παίρνουν.. 🤣🤣🤣🤣 @Elli13 κορίτσι μαζί είμαστε.. και στη γνωριμία και στην προσπάθεια παιδιού.. μόνο που στη δίκη μας περίπτωση υπήρχε πρόβλημα γι' αυτό και δεν έχει έρθει παιδάκι ακόμη.. δυστυχώς... 😢
    • Ισχύει αυτό! Για αυτό παρακαλάω να το νιώθω έστω ελάχιστα κάθε μέρα για να μην έχω το άγχος μέχρι τον υπέρηχο. Αύριο κλείνω 17η εγώ μέχρι τώρα ένιωθα κάτι ελάχιστα σήμερα τίποτα. Νομίζω όταν το νιώσω καλά δεν θα χω αμφιβολία αν είναι έντερο η αυτό 😅 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...