Μετάβαση σε περιεχόμενο

Λατανιωτης γυναικολογος..

Tonia P-M

Recommended Posts

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μου καλά Χριστούγεννα με υγεία και χαρές στις οικογένειες σας!!! Να περάσετε όμορφα και να χαρείτε τις κοιλίτσες σας!! Του χρόνου θα έχουμε τα μπεμπάκια μας και θα είναι όλα μαγικά!  Φιλιά πολ΄΄λά!!!
    • Αχ είναι τέλειο!!! Να το χαρεί η μπουμπού σου. Για το νούμερο, απλά τα 3-6 ίσως δεν προλάβεις να τα χρησιμοποιήσεις καθόλου λόγω εποχής.. σκέψου ότι θα πάρεις κάτι μακρυμάνικο το οποίο θα είναι αρκετά μεγάλο μάλλον για τον πρώτο καιρό και μετά θα αλλάξει η εποχή και θα θες καλοκαιρινά.. Εγώ απλά απέκλεισα τα newborn (50 εκ.) που θεωρώ είναι για πρόωρα..και τα 0-1 που είναι 56 εκ. δεδομένου ότι ένα μωράκι συνήθως γεννιέται περίπου 53-55 εκ. οπότε αυτά θα είναι για πολύ λίγο. Τα υπόλοιπα τα πήρα στο 0-3 δηλ. 60 εκ. και σε κάποιες εταιρείες 62 εκ. οπότε στην αρχή ίσως της είναι λίγο μεγάλα και μετά θα τα φορέσει τουλάχιστον μέχρι το Πάσχα ή και κανένα μήνα μετά (πχ μέχρι το Μάιο) και τότε θα τις ψωνίσω τα επόμενα που θα θέλει σίγουρα καλοκαιρινά.  Τώρα βέβαια δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου και να κάνεις αγορές που δεν θα σε βολέψουν ή θα πάνε χαμένες, απλά σου λέω πως το σκέφτηκα εγ΄ώ..μπορεί να είμαι και λάθος, μιας και εμένα το πρώτο μου είναι και δεν έχω εμπειρία. 
    • Εγώ που είναι το πρώτο μου έχω πάρει τα εξής:  7 βαμβακερά φορμάκια ολόσωμα κάποια με ποδαράκι και κάποια χωρίς 3 βελουτέ φορμάκια ολόσωμα με ποδαράκι και για το σπίτι και για βόλτα & 2 πιο καλά  βαμβακερό υφαντό για βόλτες χωρίς πόδι 8 σετ παντελονάκι τύπου κολάν & μακρυμάνικο βαμβακερό ζιπουνάκι  1 παντελόνι τζινάκι (χαχα) &  μακρυμάνικο βαμβακερό ζιπουνακι 2 μπλούζες βαμβακερές 4 ζιπουνάκια κοντομάνικα για από μέσα (εδώ πρέπει σίγουρα να προσθέσω 7-10 ακόμα) 3 ζακετάκια βαμβακερά λεπτά για μέσα στο σπίτι ή για βολτούλες αν έχει καλό καιρό 2 ζακετάκια - μπουφανάκια για έξω αν έχει ψύχρα - αυτά είναι το ένα σε στυλ γουνάκι προβατάκι και το άλλο έχει από μέσα επένδυση γούνα - δεν είναι κανονικά μπουφάν αλλά είναι ζεστά.  15 καλτσάκια 5 κορδέλες (θα πάρω και άλλες σίγουρα..χαχα)  Δεν ξέρω ίσως πήρα αρκετά...αλλά πρώτον είναι το πρώτο  μου και δεν έχω τίποτα...δεύτερον δεν θέλω να βάζω πληντύριο κάθε μέρα ούτε για αστείο και να έχω και το σιδέρωμα μετά σε καθημερινή βάση..δηλ. ιδανικά θα ήθελα να βάζω πλυντήριο 1-2 φορές την εβδομάδα. Τρίτον, μου είπαν ότι θα μου φέρουν ακι ρουχαλάκια στο μαιευτήριο αλλά δεν μπορώ να βασιστώ στο τι θα μου ψωνίσει ο καθένας, ούτε να κάθομαι μετά να πλένω, σιδερώνω με άγχος γιατί δεν θα έχω τι να φορέσω στο μωρό..επίσης σκέφτομαι μήπως εκείνα τα δώρα τα αλλάξω και πάρω κάτι άλλο που θα μου λείπει ή ρουχαλάκια για πιο μετά.   
    • Ναι την ίδια λέμε. Εχει 4 σεμινάρια και γενικώς βλέπω πολύ καλές κριτικές..οποτε σκεφτόμουν μήπως εκανα τα δύο τώρα δηλ. τοκετού και θηλασμού και αν με βοηθήσουν αργότερα να κάνω και τα άλλα δυο που είναι ύπνου και εισαγωγής τροφών. 
    • Εγώ έκανα της γρίπης προχθές και η αλήθεια είναι ότι για μια δυο μέρες είχα πόνους στα κόκκαλα..Ειδικά τη πρώτη μέρα πάρα πολύ..Τώρα ευτυχώς συνήρθα. Αλλά ο γιατρός μου είπε μια βδομάδα μετά του κοκκύτη και η φαρμακοποιός 15 μέρες μετά.. Τέλοσπαντων λέω να πάω περίπου στις 10 μέρες πάνω κάτω να το κάνω δηλαδή πριν τη Πρωτοχρονιά..Για το σύζυγο δεν μου είπε κάτι αλλά στις 9/1 που έχω ραντεβού θα τον ρωτήσω να είμαστε σίγουροι. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...