Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 2850 ΣΤΙΣ 41 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ Κ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΔΙΔΥΜΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΕΝΑ ΑΝΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ.ΓΕΝΝΗΣΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ Κ ΕΠΕΙΔΗ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΜΙΑ ΦΟΒΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΦΟΒΙΑ ΜΗΝ ΒΓΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ Η ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ.

ΕΙΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕς ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΗΣΗ Κ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΚΑΘΕ 3 ΩΡΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΣΕ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΩΣΤΟ ΒΑΡΟΣ.ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ;

ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΑ ΚΙΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΤΟ Κ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΡΑΨΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΚΟΙΝΩΣ ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΙΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΒΑΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΕΠΑΙΞΕ ΑΥΤΟ ΡΟΛΟ ΣΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ..

ΑΚΟΥΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΣΑΣ!!ΤΕΛΙΚΑ ΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ Κ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙΣ..ΧΑΧΑ

Δημοσίευση

Νάνσυ μου εγω είμαι της άποψης ότι ότι είναι να πάρουν τα μωρά θα το πάρουν όσο και να τρως εσύ.Εγώ πεινούσα πολύ καθόλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.Θυμάμαι να ξυπνάω βράδια και να ψάχνω το ψυγείο.Κρατιόμουν όμως γιατί δεν ήθελα να βάλω πολλά κιλά.Τελικά πήρα 16 κιλά σύνολο τα μωρά γεννήθηκαν στις 36 εβδομάδες από 2,300 η καθεμία.Έχασαν μερικά γραμμάρια μέχρι να φύγουμε από το νοσοκομείο.Να τρως υγειινά όσο μπορείς,όχι πολλά γλυκά,να παίρνεις και τα συμπληρώματα σου που σου δωσε ο γιατρός συστηματικά και όλα καλά θα πάνε.Σίγουρα πάντως δε θα φτάσεις στις 41 εβδομάδες να γεννήσεις!!!Μπράβο βρε θηρίο αντοχή..μα 41!!!

Δημοσίευση
Νάνσυ μου εγω είμαι της άποψης ότι ότι είναι να πάρουν τα μωρά θα το πάρουν όσο και να τρως εσύ.Εγώ πεινούσα πολύ καθόλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.Θυμάμαι να ξυπνάω βράδια και να ψάχνω το ψυγείο.Κρατιόμουν όμως γιατί δεν ήθελα να βάλω πολλά κιλά.Τελικά πήρα 16 κιλά σύνολο τα μωρά γεννήθηκαν στις 36 εβδομάδες από 2,300 η καθεμία.Έχασαν μερικά γραμμάρια μέχρι να φύγουμε από το νοσοκομείο.Να τρως υγειινά όσο μπορείς,όχι πολλά γλυκά,να παίρνεις και τα συμπληρώματα σου που σου δωσε ο γιατρός συστηματικά και όλα καλά θα πάνε.Σίγουρα πάντως δε θα φτάσεις στις 41 εβδομάδες να γεννήσεις!!!Μπράβο βρε θηρίο αντοχή..μα 41!!!

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΒΓΕΙ.ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΤΡΑΧΗΛΟ Κ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ Κ ΤΕΛΙΚΑ ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕ ΤΕΧΝΗΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΛΛΟ

Δημοσίευση

Θυμαμαι απο την νυφη μου που ο γιατρς της δεν την αφηνε να παρει πολυ βαρος γιατι ηταν της αποψης πως οσα περισσοτερα περιτα κιλα παιρνει η εγκυος τοσο λιγοτερο βαρος παιρνει το μωρο.Της ελεγε να θρεφετε μονο με υγειινες τροφες και να βλεπει το αλατι και την ζαχαρη σαν τους μεγαλυτερους εχθρους της.Πιστευω πως ειναι σωστο αυτο..

Δημοσίευση

Απο οσο ξερω τα διδυμα δεν παιρνουν πολυ βαρος οσο και να τρωει η μητερα.Ισως δεν υπαρχει και τοσο μεγαλος χωρος στην κοιλια για να αναπτυχθουν, ισως γιατι συνηθως ειναι λιγο προωρα.Γιατι σε εχει πιασει αγχος?Φυσιολογικο ειναι και να τα κρατησουν λιγες μερες μεχρι να παρουν βαρος.

Δημοσίευση
Απο οσο ξερω τα διδυμα δεν παιρνουν πολυ βαρος οσο και να τρωει η μητερα.Ισως δεν υπαρχει και τοσο μεγαλος χωρος στην κοιλια για να αναπτυχθουν, ισως γιατι συνηθως ειναι λιγο προωρα.Γιατι σε εχει πιασει αγχος?Φυσιολογικο ειναι και να τα κρατησουν λιγες μερες μεχρι να παρουν βαρος.

ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ Κ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑΝ ΤΟΣΟ ΤΕΛΕΙΑ.ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΕΛΕΙΑ ΓΕΝΝΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΝΟΥΣ ΚΤΛ Κ ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ. ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΛΙΓΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΑΝΧΩΝΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΥΨΗΛΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ Κ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟ ΒΑΡΟΣ ΜΩΡΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΚΙΤΙΔΑ.

Δημοσίευση

εχεις δικιο..μιλαω απο την δικη μου πλευρα που ακομα δεν εχω γεννησει και δεν εχω νιωσει την μητροτητα στην αληθινη της διασταση..Θα ελεγα απλα για να σε χαλαρωσω οτι σε διδυμη κυηση ειναι κατι συνηθισμενο και η καισαρικη και η θερμοκιυτιδα για να αποκτησουν βαρος τα μωρακια.Απολαυσε την εγκυμοσυνη σου.

Δημοσίευση

με το καλο ! με το καλό !!!! --ωραια τα διδυμάκια :x:x:x --

εγω στον μικρο μας επειδή ειχα ήδη περιττα κιλα, η γιατρος μου ειχε ΛΥΣΑΞΕΙ στην κυριολεξία με διατροφή... μου εδωσε διαιτολογιο 1600 θερμιδων και ειχα φτιαξει κ ποστ με αυτο εδώ στο μαμυ!

Δε νομιζω οτι παιζει ρολο, σε μια υγιή με φυσιολογικά (οχι ελιποβαρή) κιλά μαμά, οτι αν δεν τρωει πολύ δεν θα παρουν κ τα μωρα βαρος...

ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ να τρως σωστά κ υγιεινά (αυτο δε νομιζω οτι θα το αποφύγεις χιχι...) --οσο μπορεις φιλεναδα ;) οσο μπορείς :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Μωρέ τι κοιλουμπινι είναι αυτό , τι μαλλάκι καλό .. να σας ζήσει καλότυχο κ γερό !! Πως είσαι εσύ;;; Πότε θα πάτε σπίτι με το καλό ;; Εγώ κορίτσια εν τέλει πήρα 11-12 κιλά (λέω 12 γιατί το +11 είχα δει μια βδομάδα πριν γεννήσω δεν ξέρω τι έγινε μετά) κ βγήκα ήδη λιγότερα .. μου μένουν 5 κιλά από τα κανονικά μου οπότε μην σας αγχώνουν καθόλου αυτά ! Εμένα πετάχτηκαν κ 2-3 ραγάδες στην κάτω κοιλία που δεν φαινόταν στην εγκυμοσύνη κ έχω πλακωθεί στις κρέμες .. έχει καμία εμπειρία ;; Κανένα τιπ;; Είναι ακόμη ροζ λέτε να τις προλάβω ;;   βέβαια χαλάλι για το καμάρι μου ..
    • Αυριο @Diwni μου πρωτα ο Θεος θα παμε. Τωρα περπαταω αλλα μη νομιζεις οτι του δινω και καταλαβαινει γιατι μετα απο τοση ακινησια με κοβει το σωμα απο μονο του. Κανω περιπου 20 λεπτα την ημερα εξω και μεσα στο σπιτι κινουμαι και καθομαι καθιστη την υπολοιπη ωρα. Εχω και κατι πονους μυοσκελετικους αναμεσα στα ποδια και στα ισχια που με πιασανε εδω και 2 εβδομαδες μαλλον επειδη πηρα βαρος δεν ξερω. 
    • @Naty_ να σου πω δεν ξέρω.  Παίρνω κ 4 χαπια αλλά πλέον με πιάνουν οπότε έχουν μειωθεί.  Τρώω κιόλας.  Σκέφτομαι να τα μειώσω λίγο για να δω.  Αύριο μπαίνω 13η βδομάδα  λογικά  θα έχουν μειωθεί 
    • Περιμένω πως και πως να έρθει η παρασκευή αλλά οι μέρες δν περνάνε καθόλου ,γενικά καλά νιώθω λίγο κουρασμένη είμαι αλλά μέχρι εκεί και έχω πριστει πολύ ! 
    • @Sotiria_94να μην πάθεις πανικό όχι. Ολα περνανε. Να προσπαθήσεις να μην φτασεις εκει, αλλα οχι οτι αμα γεννησεις με καισαρικη θα γίνει κάτι, περπατα οσο σε παιρνει, ουτως η αλλως και αργησες να γεννησεις χαχα Πότε έχεις γιατρο?
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...