Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Τι εγινε βρε κορίτσια μου με τους πονοκεφάλους??? Περαστικά! Πάντως ο γιατρός μου, μου ελεγε συνέχεια οτι όταν εχουμε πολυ πονοκέφαλο ντεπονακι οπωσδήποτε, είναι πολυ καλύτερο απο το να πονάμε κ φυσικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την παρακεταμόλη.

evantsi μου, ξάπλα κ παρακολουθησε το. Δεν νομίζω να είναι τίποτα αφου ήταν λίγο καφε, αλλα εσυ ξεκουράσου. Μην ξεχνας οτι εχεις δυο νινάκια στην κοιλίτσα κ είναι μεγαλύτερο το ζόρι. Προσπάθησε να είσαι φεεεταααα αυτές τις μερες.

Ελινάκι μεγεια τα πραγματάκια!

Φεύγει ο αντρούλης μου για δουλεια,οπότε φιλάκια προς το παρον

• Απαντήσεις 954
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια...σημερα ξυπνησα με μια αναγουλα...αστα να πανε αααα εγω εχω αναγουλες σε ολη την εγκυμοσυνη...δεν εχουν σταματησει καθολου...χαλια δηλ.

δεν σας προλαβαινω ρε κοριτσια με τοσο που λετε...

ειχα πρωτα μπει στο site οταν προσπαθουσα να μινω εγκυος και τωρα κοντευω να γεννησω...πως περασε ετσι ο καιρος!!

εχθες το βραδυ ειχα λιγα πονακια χαμηλα αλλα μετα σταματησαν και κοιμηθηκα καλα. σημερα λεω να παω το απογευμα για περπατημα για να δουμε γιατι ρε κοριτσια μετα απο τοσο καιρο ξαπλας εχω γινει αρχιτεμπελοσκυλο!!!και τωρα να σας πω την αληθεια μου κακοφαινεται που δεν μεφροντιζουν ολοι...εεε μπηκες στον 9 τωρα ο γιατρος ειπε οκ κουνησου!!!! :shock::shock::shock::shock: και η αληθεια ειναι αυτη,ο γιατρος θελει να κουνηθω ωστε να προκαλεσω εγω φυσικο τοκετο...

Δημοσίευση

αχ κοριτσακια εφτιαξα μηλοπιτα και μοσχομυριζει ολο το σπιτι! ποτε δεν ημουν φαν του μηλου και τωρα στην εγκυμοσυνη τα εχω τσακισει!!! :D

ελινακι μεγεια τα πραγματακια! τις μποτες τις ειδα στο fb, εχω ακριβως τις ιδιες (ακομα και στο χρωμα :) ) και τις εχω κατευχαριστηθει!!!

κικη μου αν εχουν καρεκλιτσες και μπορεις να καθεσαι να πας... γιατι οχι?

pappy και εμενα μου εχει πει τωρα περπατημα αλλα δεν ειναι και ευκολο...! τι σας επιασε καλε ολες με τις αναγουλες και τους πονοκεφαλους???

εβακι μεγειααα.... :D:D

Δημοσίευση

Ευακι κουραγιο μην πολυσηκωνεσαι να περασει τελειως!!Σου ειπε τιποτα ο γιατρος για ουτροτζεσταν? Εμενα μου ειχε δωσει οταν ειχα την αποκολλησουλα...

Κικη μκαρι να καταφερεις να πας στην πιτα.. το βλεπεις μεχρι τοτε! Εγω παντως για πολυ αργα , κοσμο,καπνα δεν ειμαι πια :(

Μαριαπαπα καλοφαγωτη η πιτουλα!! γιαμι....

Ελινα με γεια οι μποτες, φοβερες τις ειδα στο fb!!! Καλοφορετες!!

Παππυ ταλαιπωρεισαι μωρε.. λιγο υπομονη ακομα!!

Φλωριανα περαστικα με το κεφαλι. Ανθρωπακι φιλια!!

Καλο μεσημερι, εγω τελικα δεν ειχα δουλεια το πρωι κι επιασα το σιδερο.. ουφ παω να φαω γιατι με επιασε τρελη πεινα!! φιλιααααα

Δημοσίευση

mariapapa24 αχ σε καταβαινω τι ωραια ειναι να μυριζει ωραια το σπιτι....εχω ανοιξει τα παραθυρα να αερισω αλλα καποιος ψηνει και αυτη η μυρωδια μου προκαλει αναγουλα!!!δεν με λυπουνται καθολου :(:(:(:( αυτα εχουν οι πολεις :(:(:(:( καλα ημουν στο χωριο μου τι ηθελα και ηρθα αΘΗΝΑ!!! :?:?:?

twiggy αφου τελειωσες το δικο σου σιδερο ελα και απο μενα εχω εναν 2θεσιο καναπε γεμματο!!!!!χιχι

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ FORUM..ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑ ΕΓΓΡΑΦΗ....

ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΜΙΑ ΜΕΛΛΟΥΣΑ ΜΑΜΑ 36 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ Κ 2 ΗΜΕΡΩΝ....ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΚΡΑΤΑΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ...

ΘΑ ΠΑΩ ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΤΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ(ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ) ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Κ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ...ΟΠΟΤΕ ΘΕ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΧΑΖΟ ΝΟΜΙΖΩ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ....

ΕΝΤΟΜΕΤΑΞΥ, ΕΧΩ Κ ΚΑΤΙ ΠΟΝΑΚΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ...ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΩ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ???

Δημοσίευση

joannitaKAImpempa καλως την και με το καλο!!!θα το εκανα και εγω αυτο με την προκληση τοκετου αν ηξερα καμμια καλη ημερομηνια....μην γελασετε.....αστρολογικη!!!!!τα πιστευω πολυ!!!! :P:P:Pαλλα δυστιχως δεν ξερω

αληθεια κοριτσια εσεις τα πιστευετε???τα ψαχτετε?

Δημοσίευση

EVATSI ΟΧΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΕΦΗΜΕΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΦΗΜΕΡΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΡΑ..ΔΗΛΑΔΗ ΕΦΗΜΕΡΕΥΕΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ...ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΡΙΣΚΟ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ Κ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΩ ΤΟ ΑΛΛΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΘΛΙΟ!!

PAPPY ΔΕΝ ΑΧΟΛΟΥΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ..Κ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΛΕΓΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ...ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟΞΟΤΗΣ Κ Η ΜΠΕΜΠΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΟΠΩΣ Κ ΕΣΕΝΑ EVATSI....ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΖΩΔΙΟ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΥΔΡΟΧΟΟ...ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ Κ Ο ΓΑΜΟΣ...ΙΣΧΥΕΙ EVATSI?????

Δημοσίευση

psaxto an s'endiaferei toso...olo kai kapoio site 8a uparxei pantws

xaxaxa an t vroume auto pou psaxnoume joannita m tpt d einai duskolo apla d mas aresei o elegxos ta prepei kai ta mn.....alla 8eloume na mas trexoun kai ligo mnv einai k ola eukola gt ekei tsiname xaxaxa

alla k o to3otns einai feuga!!!!!!! ;)

me t kalo koritsaki m mia evdomada emeine mia xara se vriskw!!!!!

Δημοσίευση

ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΤΙΜΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ...

ΟΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΞΟΤΕΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΜΥΡΙΑ...ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ Κ ΑΔΙΚΟ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ..ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, Κ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΓΝΩΡΙΣΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ Κ ΤΟ ΠΙΟ ΗΣΥΧΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ..ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΕΚΤΙΜΗΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ!!!

ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ?ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ Κ ΑΝ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΤΕ?

Δημοσίευση

ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ......ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΙΓΟΥΡΑ Κ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΤΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ...ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΚΑΜΙΑ ΩΡΙΤΣΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 2 ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ Κ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΜΑΚΡΥ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Κ ΤΟ ΒΡΑΔΥ....ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΓΛΥΚΑ!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τέλεια νέα κορίτσι μου μπράβο πολύ χαίρομαι ...! Ναι πλέον έχω  βγει και έξω αλλά δεν είναι για πολύ να είμαι όρθια γιατί έχω τραβήγματα χαμηλά ... Έχει πάρει θέση ο μπέμπης μου και έχει κάτσει πολύ χαμηλά ίσως ειναι από τον τράχηλο κιόλας.  Παναγίτσα μου κοντεύουμε.   !!! Εσύ βγαίνεις καθόλου πλέον;
    • Με το καλό να έρθει και το δικό σας το μωράκι και να χαίρεσαι τα παιδάκια σου.  Υπομονή μια μέρα ακόμη. 😊
    • Ευχαριστούμε! Τις μύξες γενικά τις παντρευτήκαμε 🙃 Πυρετό έκανε μέχρι 38.3 για 1-2 μέρες, την είδε όμως ο παιδίατρος για το αντιγριπικό την πέμπτη και την βρήκε οκ, δεν είχε ακροαστικά.  Της κατεβαίνουν και τα πάνω δόντια και της πέσαν όλα μαζί της καημένης... Η ψυχούλα μου όμως έχει καλή διάθεση, ζητάει συνέχεια να της βάζουμε μουσική και χορεύει 😂και θέλει όλη μέρα βόλτες  Απλά τη νύχτα όταν ξυπνάει δυσκολεύεται να ξανακοιμηθεί, από τον πόνο λογικά, και κλαψουρίζει. Οπότε της βάζω αλοιφή και την κουνάω μέχρι να την ξαναπάρει ο ύπνος  Καταλαβαίνω αυτό που λες για την απόσταση, λογικό... Πάντως για τη δικιά σου, αν και ταλιμπανάκι, μπορεί να σε εκπλήξει ευχάριστα! Στα περισσότερα events/θέατρα για μωρά είναι δομημένοι έτσι οι χώροι που τα μωρά έχουν κάποια ελευθερία κίνησης, κάθονται πχ σε μαξιλάρια στο πάτωμα με τους γονείς.  Οπότε δεν είναι καθηλωμένα να κοιτάνε το οποίο είναι κουραστικό ακόμα και για εμάς τους ενήλικες! Για το μέλι έχεις δίκιο, το διόρθωσα... μην πάρω καμιά μανούλα στο λαιμό μου   Κι εγώ γενικά τη θαυμάζω την όρεξη της @Kiddo με τις τροφές και το θεωρώ κι εγώ πολύ σπουδαία δουλειά! Αλλά να σας πω την αλήθεια δεν το παρασκέφτομαι κιόλας, κοιτάω να είμαι ενημερωμένη, προσπαθώ για το καλύτερο και το πάω όπως μας βγει    Αυτό που με παρηγορεί και μου διώχνει το άγχος είναι ότι εγώ μεγάλωσα με μπισκοτόκρεμες κτλ και τώρα τρώω τα πάντα... ίσως τα παρατρώω κιόλας δηλαδή 😂 και λίγο peacky eating καλό θα μου έκανε σε αυτή τη φάση που τρώω για 10  Οπότε για μένα μην πνίγεσαι, ταίζεις τα παιδιά σου με υγιεινό σπιτικό φαγητό οπότε κάνεις ήδη τρομερή δουλειά!  Απίστευτο ότι θα γίνει ενός!! Ήσουν η πρώτη της παρέας! τα περιμένω κι εγώ τα πρώτα γενέθλια πως και πως... θα θελα κιόλας να της κάνω καμια μικρή τουρτίτσα για μωρά Αν έχει πετύχει καμία μανούλα καμιά καλή συνταγή ας τη σφυρίξει!  χαχαχα αυτό με την τσίχλα ακριβώς το ίδιο 😂
    • Καλημέρα κορίτσια. Εμεις πάμε καλά,τελικά την πείραζε από ότι κατάλαβα το γάλα μετά από το μεσημεριανό,παρόλο που μεσολαβούσε 2ωρο. Τρώει ευχάριστα το μεσημεριανό,τονκαλυτερο της ειναι μπούτι κοτοπουλο με μισή γλυκοπατα,λίγο καρότο, λίγο κολοκύθι και προχθές έβαλα και αστράκι.  Τρώει ένα μπολ γεμάτο.   Εν τω μεταξύ κατι την τσίμπησε στο χεράκι και έχει μια τεράστια φουσκάλες με πυον μέσα. Έστειλα φώτο στον γιατρό και περιμένω να μου πει. @Elenaki12 τι αντράκι ειναξ αυτό, μου θυμιζει τον γιο μου ετσι οπως τα κανει ολα γρήγορα. Η δικια μου βγηκε τεμπελιτσα. Αν και οπως μου ειπε και ο γιατρος την παιρνει το βαρος της κοιλιας μπροστα. Έγινε 28/10 6 μηνών. Ζυγιστηκαμε προχθές και είναι 8750 και ύψος 71-72εκ.  Παρακάτω είναι η κούκλα μου. 
    • Ωωω περαστικά!! Πώς είναι τώρα η μικρή σας;;  Τι ωραία ιδέα αυτό με το Μέγαρο και τη βρεφική παράσταση!! Μακάρι όταν ανέβουμε κι εμείς Αθήνα να πάμε να δούμε κανένα!! Κι εγώ δεν περίμενα να μπορούν να παρακολουθήσουν, αλλά αν είναι και καλοφτιαγμένο, θα τραβάει την προσοχή τους! Εμάς έχει αρχίσει να χτυπάει συνέχεια παλαμάκια τώρα, είναι σε καλή φάση για θεατρικές παραστάσεις 😆😆 Ρε συ κι εμάς τις γωνίες τις προστατευτικές τις έχει φάει όλες!! Το κρατάει και στο στόμα το κομμάτι που έχει κόψει και το μασουλαει με τις ώρες λες και είναι τσίχλα!! 😆 Δεν ξέρω αν πρέπει να κάθομαι να γελάω ή να τρέξω πανικόβλητη να του το βγάλω με το ζόρι... 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...