Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα και απο τη δουλεια!!!!

τωρα που ειναι πρωι και μπορω να μπω γιατι μετα.....

νανουκα οκ θα γραφω με μικρουλια...εσυ μονο μην αγχωνεσαι...θετικη σκεψη δεν ειπαμε?????

εγω ειμαι καλα σημερα....εχασα και 2 κιλα που εκοψα την κορτιζονη και ξαναμπαινω στα τζιν μου...οποτε ανεβηκε και η ψυχολογια....

τι θα κανω την μικρη που τωρα μια βδομαδα σηκωνεται με τα κοκορια...6:30 παρακαλω...

κλαιει και θελει γαλα...και μετα δεν ξανακοιμαται... :evil:

οποτε οπως καταλαβαινεται εμεις ανοιγουμε τον παιδικο...7:15 την πηγα σημερα.... :roll:

• Απαντήσεις 935
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
καλημέρα!!!

όλα καλά τελικά!

πήγα στη γιατρό και τα είδαμε!!!

αναπνέουν και μεγαλώνουν!!!

θέλει να πηγαίνω 2 φορές τη βδομάδα.

θα πετάγομαι από τη δουλειά, είναι κοντά.

καλημερααααααα

μπραβοοοοο νανα μου...

ειδες; ολα καλα θα πανε....

εχε πιστη και θα πανε ολα καλα....

πολυ χαρηκα... :P:P

Δημοσίευση

Koritsakia καλημεραααα!!!ελπιζω να μην ανοιξατε καινουριο κ εγω γραφω στο παλιο!!!!

τι κανετε??δεν προλαβαινω τιποτα γμτ να διαβασω ...κλασσικα υπερωριες...κλασσικα και σαββατο...κλασσικα και με δημητρη να τρεχουμε νοσοκομειο!!!ανεβασε πυρετο κ εβγαλε εξανθηματα παλι,,,οποτε μαλλον η ογκμεντιν δεν εφταγε τελικα πριν κανενα μηνα που ειχαμε παλι τα ιδια....μαλλον θα μπουμε για τσεκ απ γιατι οι εξετασεις αιματος δεν δειξαν κ πολλα!!!

σωσω μπες και ριξε μια ματια για αλκατραζ και τατς(Touch) kai t 2 seireς kai πολλα υποσχομενες!!καταφερα και ειδα 2 επεισοδια!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κοίτα, από όλο μου τον κύκλο, μόνο εγώ προσέχω τόσο. Όλες οι φίλες μου, έτρωγαν σχεδόν τα πάντα και δεν έπαθαν κάτι. Οπότε, δεν είναι τόσο συνηθισμένο να συμβεί κάτι, αλλά όσο μπορείς πρόσεχε. Επίσης, εγώ σκέφτομαι πως κάποτε μικρότερη, ζούσα με σαλάτες από έξω λόγω δουλειάς. Δεν έχω θετικά αντισώματα, άρα δεν κόλλησα ποτέ. Βέβαια τώρα δεν θα παίζω με την τύχη μου, απλά θέλω να πω πως δεν είναι απαραίτητο να πάθουμε κάτι με την 1 φορά, ειδικά που όπως λες δεν έτρωγες την φλούδα. 
    • Καλό κουράγιο ρε κορίτσι μου και γρήγορα σιδερένια η μανούλα σου! 
    • Να σαι καλά κορίτσι μου! Ναι, όταν ρώτησα το γιατρό μου μου πε κ από πάνω. Εκεί που δεν επιτρέπεται είναι μέχρι και 2 δάχτυλα απ τον αφαλό, από εκεί και έξω όπου θες!
    • Ευχαριστουμε πολυ κοριτσι μου  με το καλο κ εσυ το μωρακι σου..επιτρεπετε πανω απο τον αφαλο να κανουμε την ενεση?αν κ εμενα ειναι πιο τσιτα η κοιλια πανω απο τον αφαλο..θα αρχισω να τις κανω πιο πλαγια χαμηλα να δω πως θα παει...υπομονη σε ολες μας να παρουμε τα μπεμπακια μας αγκαλια κ μετα θα τα ξεχασουμε ολα...🥰🥰🥰
    • Καλημέρα κορίτσια! Σόρι που πετάγομαι, είμαι στο θέμα Νοεμβρίου εγώ. Με το καλό όλες να κρατήσετε τα μωράκια σας αγκαλιά!!  Επειδή κάνω κ εγώ αντιπηκτικές απ την αρχή, τώρα τελευταία έχω βρει τρόπο να μελανιάζω από ελάχιστα έως καθόλου, και είπα να το μοιραστώ μαζί σας! Αρχικά έχω παρατηρήσει ότι όσο πιο χαλαρό είναι το σημείο και μπορώ να πιάσω εύκολα δέρμα, τόσο πιο εύκολα μπαίνει η βελόνα και δε κάνεις μελανιά. Δηλαδή τώρα που έχει τσιτώσει κάπως η κοιλιά μπροστά, κάνω όσο πιο πλάγια μπορώ, ή και πάνω απ το αφαλό. Τη βελόνα τη βάζω σε 45 μοίρες (όταν την έβαζα κάθετα όπως λένε οι οδηγίες μελάνιαζα φουλ), βάζω περίπου τη μισή μέσα στο δέρμα, και αδειάζω πολύυυ αργά το υγρό. Αυτά και ελπίζω κάπως να βοήθησα! Είναι ζόρικο και επίπονο αυτό δεν αλλάζει, αλλά τουλάχιστον ας μην έχουμε μπλε κοιλίτσες!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...