Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια Καλημέρα σας,

Πριν απο λίγες μέρες έμαθα οτι είμαι έγκυος!!!!! Μαζί με την μεγάλη χαρά και ευτυχία ήρθε και το πρώτο άγχος.Τα οικονομικά μας δεν ειναι σε καθόλου καλη κατάσταση καθώς ο συζυγος δεν πληρώνετε απο την δουλεια του λογω κρισης οποτε στο σπιτι μπαινει ο δικος μου μισθος.Ενιαιο μισθολογιο δημοσιου πλεον 820 ευρω!!!!Ηθελα να ρωτησω οσες απο εσας ειναι στο δημοσιο και ειστε μανουλες τι γινετε πλεον με την ασφαλεια μας??Ηταν η καλυτερη ασφαλιση αλλα τωρα ακουω οτι εχουν κοψει πολλα.....

Πρεπει να βρω γυναικολογο συμβεβλημενο με το ταμειο μας.Ξερει καμοια ποσο θα στοιχιζει η επισκεψη στον γυναικολογο?Δηλαδη ποσα θα πληρωνω εγω καθε μηνα απο την τσεπη μου?Υπολοιπες εξετασεις μικροβιολογου κτλ ποσο θα στοιχισουν. Απλα θελω να ξερω τωρα πλεον ποσα πληρωνουν γιατι παλιοτερα ειχαμε πολλα οφελη.

ευχαριστω

Δημοσίευση

Νανα με το καλο να παρεις αγκαλια το υγειες μωρακι σου και οσο μπορεις μη σκεφτεσαι ασχημα πραγματα...

αν βρεις γιατρο που να ξεγενναει σε δημοσιο νοσοκομειο και να παιρνει ακομα χαρτακια στο ιατρειο το θα ειναι θαυμα... γενικα πολυ λιγοι γιατροι ολων των ειδικοτητων κοβουν χαρτακι.

δεν ξερω και σε ποια πολη εισαι γιατι γενικα η Αθηνα ειναι πιο ακριβη απο θεσσαλονικη.

εγω πληρωνα 50Ε τη μηνιαια απισκεψη στο γιατρο, που δεν ηταν του δημοσιου, τις τελευταιες που ηταν πιο συχνες δεν μας επερνε λεφτα. και 1400Ε η γεννα. αλλα περιπου 2800, αν θυμαμαι καλα η καισσαρικη στο ΔΙαβαλκανικο. οι μηνιαιες εξετασεις γραφονται και τις κανεις δωρεαν σε μικροβιολογικα εργαστηρια. η αυχαινικη διαφανεια και ο μεγαλος υπερηχος για ενα μωρο δεν ξερω ποσο κανει, γιατι εμεις πληρωναμε με προσαυξηση επιδη ειναι διδυμα και διναμε καπου 150-180Ε αν θυμαμαι καλα, σε ιδιωτικο εξιδεικευμενο εργαστηριο.

απο τον ΟΠΑΔ πηρα για τη γεννα 1500Ε λογω διδυμων, αλλιως ειναι 1000Ε.

απο αδειες, 2μηνες πριν τη γεννα, 2 μετα η λοχειας και αλλοι 9 μηνες η ανατροφης.

και φυσικα πιο μπροστα οι αναρωτικες αδειες ταχα επαπειλουμενης εγκυμοσυνης.....

αλλα το πιο σημαντικο ειναι το μωρακι που θα εχετε στα χερια σας!

με το καλο!

Δημοσίευση

Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες κοριτσια!!!Ασφαλως αυτο που παρακαλαμε ειναι να ειναι καλα το μωρακι μας!!! Αλλα γενικα ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα..Στην Θεσσαλονικη μενω απλα μου ειπαν φιλες μου οτι πλεον τα ταμεια εχουν καταργησει πολλα προνομια γιαυτο ρωταω για του δημοσιου.και δεν ξερω αν τα παιρνεις ευκολα τα λεφτα για την γεννα..Και θα γινουν και χειροτερα τα πραγματα.

Δημοσίευση

εγω που γεννησα Οκτωβριο του 2009 τα πηρα τα λεφτα της γεννας Αυγουστο του 2010. ημουν σε καλες εποχες...

η ξαδερφη μου που γεννησε Φεβρουαριο 2010 δεν ξερω αν τα πηρε ακομα... παντως το καλοκαιρι που τα λεγαμε δεν τα ειχε παρει ακομα...

και δικιο εχει το Μαϊμουδακι... 3 οι μηνες λοχειας.... με το καλο να ερθει και το δικο σου μωρακι!!!!

αχ!!! ατιμο ΔΝΤ!!!! και εμεις θελαμε 3ο παιδακι... αλλα.... μας τα χαλασε η τρόϊκα..... :(

Δημοσίευση

βαγκμαν ευχαριστω κοριτσι μου! να χαιρεσαι τα ζουζουνια σου!!!

γω ειχα γεννησει τελη μαρτη κ το επιδομα μου ηρθε οκτωβρη.. οτι ναναι!

απο περιοχη σε περιοζη παντως αλλαζει, εγω μενω θεσσαλονικη, μια συναδερφος στη χαλκιδικη πηρε το επιδομα μεσα σε 50 μερες!!

σαυτο το μωρο δεν ξερω καν αν θα παρουμε τιποτα στο τελος...

• 1 month later...
Δημοσίευση

Τελικα κοριτσια κοβεται το επιδομα τοκετου???Ο γιατρος μου ειπε οτι μαλλον κοβεται αλλα ο Λοβερδος λεει αλλα.....Τι θα γινει?Επισης διαβασα οτι πλεον ο ιατρικος συλλογος Ελλαδος δεν θα δεχετε ασθενεις με ταμειο δημοσιου.Δηλαδη θα πληρωνουμε απο την τσεπη μας τον γιατρο και μετα θα τα ζηταμε απο το ταμειο μας...Δηλαδη δεν θα τα παιρνουμε ποτε!!!Ξερει καμια κοπελα τι γινετε?????

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...