Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλε ειμαι πολυ συγκινημενη!!!! :lol::lol::lol:

2η φορα κερδιζωκατι αλλα πρωτη φορα θα το παρω κιολας!!

την πρωτη ητανε εισιτηρια σε πρεμιερα του nova που δηλωσα συμμετοχη κερδισα αλλα το εμαθα τυχαια 2 μηνες μετα!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

με τι θα μου το στειλεις? ταχυδρομιο? να δω ποια διεθυνση να σου στειλω!! δουλεια ή σπιτιου

:D:D:D:D:D:D:ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου χάθηκα λίγο αυτές τις ημέρες γιατί μου ΄ήρθαν λίγο κάπως όλα αυτά και επέλεξα να αποστασιοποιηθώ μας π΄έσανε και κα΄τι διάφορα οικογενειακά με γιατρούς συν δουλειά που πνίγομαι, ε κάπου τα παιξα,. Ελπίζω να είσαι και εσύ καλύτερα ... Τι να σου πω εγώ δεν είχα ι΄δεα από αυτα , κάποια στιγμή λοιπόν που έκανα όλες αυτές τις εξετάσεις η αιματολόγος μου τότε  μου είχε πεί ότι δεν έχω κάτι αλλά όταν θα μείνω έγκυος θα πρέπει να κάνω αντιπηκτικές λόγω ενός ετερόζυγου, όταν λοιπόν πήγα τις εξετ΄άσεις στο γυναικολόγο και τις έδειξα μου πέταξε το χαρτι πίσω και μου λέει για αυτό δεν χρειάζεσαι ενέσεις.. Ε εσύ τι να πιστέψεις όταν υποτίθεται είναι ένας από τους καλύτερους στην Ελλάδα και μπλα μπλα, ξέρεις τώρα.. Που υποτίθεται έχει δει και έχει δει.. Να σου πω την αλήθεια κάτι δεν μου κόλλαγε από την αρχή και δεν ήταν και από τη σ΄λιγουρη επ΄ιγολή μου τότε αλλά εκείνη τη στιγμή εκεί πήγα, και μάλιστα όταν το έχασα μου είπε μετά ε από εδώ και στο εξής στην επόμενη θα κάνεις ενέσεις προληπτικά λόγω αποβολής , δεν σε πειράζουν κάτι (και λέω μέσα μου τότε γιατί τις έκοψε εξαρχής) εκεί ήταν λοιπόν που πήρα απόφαση να αλλάξω γιατρό και ευτυχώς που το έκανα γιατί αυτ΄ός τώρα ήταν ξεκάθαρος και μέσω πλην σαφώς μου είπε βλέποντας τις εξετάσεις και εμε΄να ότι δεν έχω τίποτα αλλά λόγω αυτο΄ύ δεν έπρεπε να μου τις κόψει με τίποτα, μου είπε ότι θα μείνω κανονικά και μπλλα μπλα ξέρεις αλλά του λέω το άγχος είναι άγχος και δεν είναι εύκολος αντίπαλος.. Οπότε πλέον προσεύχομαι το έχω αφήσει στη τύχη πια  και προσπαθώ να μην το σκέφτομαι όλη μ΄΄έρα κάθε μέρα. Αυτός ο μήνας κύλισε να πω την αλήθεια πιο άνετος με πολύ σεξ και δουλειά.. Ο Άντρας που μου λεεί μεταξύ σοβαρού και αστείου άντε να μείνεις γιατί δεν μπορώ άλλο,, (τον κυνηγάω όλη μέρα κάθε μέρα σχεδόν αχαχαχα και προσπαθούμε να το πάρουμε στη πλάκα και να ηρεμήσουμε διαφορετικά θα τρελαθούμε μετά τα τελευταία νέα, που μπορεί να μην έχει όλη την ευθύνη αλλά σίγουρα τη μεγαλύτερη από λάθος ενός γιατρού δεν κρατάω το παιδάκι μου ). Ελπίζω να μην σε κούρασα...  Σε άλλα νέα πως είσαι εσύ ?    
    • Στα δικά μου νέα κορίτσια ξεκίνησα σήμερα με meriofert 150! Μακάρι να πάνε όλα όσο το δυνατόν καλύτερα..  Πρέπει να προσέχουμε κάτι κατά την φάση της διεγερσης; ο γιατρός δεν μου επισήμανε κάτι.. 
    • @Sia A μου εύχομαι κορίτσι μου να είναι όλο αυτό κάτι περαστικό!!! Να έχεις πίστη και ο Θεός να δώσει τι σπορακι σου να συνεχίζει καλά!!!Οποτε νιωθεις πως θες να μοιραστείς κατι εδω ειμαστε!!🙏🙏🙏  
    • Ο γιατρός που σε έχει αναλάβει κάνει vbac ; Εγώ μια αναφορά που έκανα σε εμβρυολογο για να δω τι άποψη έχει δεν ήταν και πολύ υπέρ καλά ο γυναικολόγος που είχα σε δημόσιο ούτε καν το συζήτησα 😂 εύχομαι να έχει μια όμορφη γέννα και να πάνε όλα καλά και όπως τα θέλεις !!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...