Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σε όλες της μανούλες του φόρουμ! Ονομάζομαι Αλεξία, είμαι 21 χρονών και σπουδάζω ελληνική φιλολογία στο Καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών. Θα ήθελα με μεγάλη μου χαρά να φυλάξω ένα παιδάκι και να ακολουθήσω κατά γράμμα τις οδηγίες των γονιών. Είμαι πολύ υπεύθυνο άτομο και δεν πρόκειται να σας απογοητεύσω με τίποτα! Θα ακολουθήσω ρητά τα ωράρια τους και τις ανάγκες τους για παιχνίδι ! (μπορώ με ακόμα μεγαλύτερη χαρά να τους βοηθήσω στα μαθήματά τους (και σχολείο και αγγλικά [κάτοχος proficiency] χωρίς καμιά επιβάρυνση!! Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων όσους έκαναν τον κόπο να διαβάσουν το μήνυμα μου! :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα! Έκανα χθες αυχενική και μου πήραν αίμα στο ιατρείο αμέσως μετά τον υπέρηχο. Και στο πρώτο μου παιδάκι έτσι έγινε. Μου έδωσαν σε φάκελο τις εικόνες μόνο και μου είπαν αύριο θα μου έρθει στο μέιλ το report με τις μετρήσεις και τα ποσοστά. Ρώτησα αν μπορώ να κάνω την αιματολογική έξω γιατί ήθελα να κάνω μαζί γενική αίματος και αντισώματα τοξοπλασματος, να μην με τρυπάνε δύο φορές αλλά μου είπαν καλύτερα την ίδια μέρα αλλά και 1-2 μέρες διαφορά να έχει δε χάθηκε κ ο κόσμος.
    • Αχ κ εσύ τα ίδια! Πώς την παλεύεις με το μικρουλι σου; Με το καλό το μωράκι σας!
    • Σου έχουν τραβήξει πολύ οι ναυτίες βρε παιδί μου... Έχεις χάσει και βάρος; Έχεις εμετούς;  Εμένα μου ζήτησε ο άντρας μου να μην ξαναπάω μόνη στο εξοχικό με το παιδί λόγω της αποκολλησουλας και τι θα γίνει αν αιμορραγησω και είμαι εκεί μόνη, φοβήθηκε. Αλλά τι θα κάνω ως το τέλος Ιουλίου που θα φύγουμε διακοπές; Η Αθήνα βράζει... Τέλος πάντων, φουσκωτή πισίνα στο μπαλκόνι, baby swimming δύο φορές τη βδομάδα, pappous baby sitting 3 πρωινά την εβδομάδα και σκ εξοχικό έως τότε. Ας είμαι προσεκτική μη συμβεί τίποτα όντως και δεν πάμε πουθενά στο τέλος!
    • Ελίζα μου ο μόνος λόγος που γύρισα στον παλιό μου γιατρό είναι γιατί είναι τέρμα υπέρ του φυσιολογικού τοκετού. Εννοείται ότι χτες με έβαλε και ήπια 2 λίτρα νερό μπαμ μπαμ και ξανακαναμε nst που βγήκε τέλειο! Μου είπε λοιπόν ΝΕΡΟ!! ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ!  Για τον διαβήτη τώρα, έκαστος στο είδος του, και πολύ σωστά θεωρω ότι με έστειλε σε ενδοκρινολόγο. Αυτός είναι ο μόνος ειδικός να κρίνει την κατάσταση. Σήμερα που επανέλαβα το ντοπλερ, όλα είναι πολύ πολύ καλά. Δεν έχει γίνει πουθενά λόγος για καισαρική (δεν θα το ήθελα ούτε εγώ να σου πω την αλήθεια, ακριβώς λόγω του πρώτου παιδιού που έχω να φροντίσω). Για πρόκληση συζητάμε που μεταξύ μας και αυτό αν μπορέσω θα το αποφύγω. Σκέφτεσαι να κάνεις vbac όταν με το καλό έρθει η ώρα;
    • @Iris9 ασε κ εμεις ακομα δεν το εχουμε συνειδητοποιησει πως ειναι αγορακι αυτη τη φορα😁 μου λεει η μαια μου που εχει αγορακι περιπου 3 ετων να ετοιμαστω να τα δω ολα κ οτι με την μικρη (που ειναι ηδη ζωηρη) δεν εχω δει τιποτα😅 το πιστευα για αγορι παντως..κ τα συμπτωματα ηταν διαφορετικα κ η ορεξη μου😊
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...