Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
Πρώτα απ'όλα με το καλό και μ'ένα γερό μωράκι!!!!

Είχα μια υγιέστατη και άψογη εγκυμοσύνη! Μπορούσα να έχω επαφές... είχα το οκ του γιατρού μου, αλλά... Αλλά είχα και ένα φόβο! Λίγο η απειρία μου, λίγο το σώμα μου που άλλαζε, λίγο οι ενοχές που έλεγα μωρέ κι αν του κάνω κακό του μωρού, μέσα στην κοιλίτσα??? Κι έτσι SEX γιοκ!! Ήθελα σαν τρελή, έβλεπα όνειρα, κάθε βράδυ στον ύπνο μου έμπαινε το σηματάκι "Μόνο για ενήλικες!!!" :D:D:D

Όταν γέννησα, νόμιζα πως δεν θα ξανακάνω ποτέ στην ζωή μου σεξ! Κι όμως έκανα πολύ μεγάλο λάθος! Όταν μου έδωσε ο γιατρός το οκ στις 38 μέρες, είπαμε με τον άντρα μου να το κάνουμε σιγά σιγά σαν να είναι η πρώτη μου φορά! Έτσι ένιωθα! Δεν ήξερα και πως ήμουν από κάτω από την γέννα! Φυσιολογικά γέννησα!! Ήταν τέλεια!! Εντάξει με την κούραση και τα ξενύχτια δεν είχα πάντα κέφι, ούτε χρόνο, αλλά σιγά σιγά μπαίνεις στην ρουτίνα που λένε και όλα γίνονται φυσιολογικά! Ακόμα και τώρα το ψιλοπρογραμματίζουμε που είναι 2 ο μικρός , αλλά τι να κάνουμε?? Γονείς γίναμε, άλλος διατάζει τώρα!! :lol:

να το χαιρεστε το παιδάκι σας!!!!

ευχαριστώ για τις πληροφορίες και για τις ευχές!

Δημοσίευση
k egw pou gennhsa fusiologika k parolh thn kourash pou exw perimenw pws k pws to ok apo ton giatro mou gia na tou dwsw na katalabei giati paei konta enas xronos pou exw na to apolausw :lol::lol::lol:

mhn stenaxwriese kathe gunaika leitourgei diaforetika opws k na exei omws tha breite tous ruthmous sas k tha einai ola ok

na sas zisei to bouboukaki sas!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...