Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια μου γεια σας!!! Τι κάνετε;;; Βλέπω έχουμε πολύ καλα νέα!! :D:D ! Συγχαρητήρια κουπακι και Χρυσα για τα τελεια αποτελέσματα σας!!! Άντε και σε εμας τις υπόλοιπες!!! Και εμείς χθες πηγαμε για τον υπερηχο του μήνα και όλα καλα!!! Είμαστε 165 γρμ και όλη την ώρα κουνιοταν, κλωτσουσε, ξαπλωνε δεν σταματησε λεπτό!! Και ενώ προσπαθούσε να τον βγάλει στο 3D άνοιγοκλεινε το στοματακι του και καταπινε... Χαχα!! Νμ103 πρόβλημα με διαρροια δεν είχα ποτε ισα ισα λόγω σιδήρου έχω το αντίθετο... Μήπως κρυωσες;; Πρόσεχε!

Μωρουδενια δεν είναι τπτ όπως είπε και η κουπακι ορμονες... Παίζουν άσχημα παιχνίδια... Εγω αυτο τον καιρο νιώθω σαν έφηβο αγόρι :oops::oops: .. Το μόνο που σκέφτομαι είναι το απαγορευμένο λόγω συσπασεων σεξ..αχχχ τον θέλω τον ποθω τον άντρα μου αλλα τρώω άκυρο :evil: .. Υπομονη, είπαμε για τα μπεμπακια μας!!

Αυτα κορίτσια μου!!! Α σας είπα την άλλη βδομάδα θα πάρω άδεια να ξεκουραστώ και ανυπομονω!!! Φιλακια

• Απαντήσεις 957
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια τι κάνετε?

Αντε περιμενεις και την αδεια μαμ ναντια, ευκαρια να ξεκουραστεις!!

Εγω πηγα σημερα για το β επιπέδου και εφυγα αγχωμενη ... :( μου ειπε ολα καλα, οι μετρησεις καλα, ομως το μονο ειναι αντι να εχει δυο αρτηριες ο ομφαλιοσ λωρος εχει μονο μια, μου ειπε φυσικα δεν ειναι κατι ανησυχητικο, αλλα πρεπει να παρακολουθει ο γιατρος μου το μωρακι αν αναπτυσσεται καλα . Ο γιατρος μου απουσιαζει και μεχρι να τον εντοπισω αυριο ειπα να δω αν ξερετε κατι παρομοιο, και ισως να με καθησυχασετε γιατι ειμαι λιγο στεναχωρημενη .

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια!mm0113 μην αγχωνεσαι το εψαξα στο Internet και δεν ειναι κατι σοβαρο http://greekmoms.blogspot.com/2010/12/blog-post_17.html.επισης διαβασα σε φορουμ τις συζητησεις με αλλες μανουλες που ειχαν το ιδιο θεμα και ειναι πολυ καθησυχαστικα τα λογια τους http://www.parents.gr/forum/showthread.php?t=24605 απ'οτι καταλαβα οταν οι μετρισεις ειναι καλες και η μονη ενδειξη ειναι η μονηρης ομφαλικη αρτηρια δεν υπαρχει καμια ανησυχια απλα μετα τις 30 βδομαδες θα πηγαινεις πιο συχνα στο γυναικολογο σου να ελεγξει την αναπτυξη.ολα καλα μην ανησυχεις!

κουπακι και χρυσα πολυ χαρηκα με τα νεα σας , μπραβο!

μωρουδενια μην ανησυχεις...κι εγω στην ιδια φαση ειμαι ψυχολογικα.

ναντια υπομονη με το θεματακι σου!!!σου το εχει απαγορευσει ο γιατρος?

Δημοσίευση

xrysa82 sigxaritiria koukla mou!!!etsi apolause to!!!!kai esy agoraki e???

ante kai sta dika mas koritsia :D

nm013 mhn anysixeis!!!mia xara tha pane ola!

mam nantia kai egw to idio!!!orekseis alla mas to apagorepse to sex! :? twra pou tha ksanapaw 25 tou mina tha doume an tha mas afhsei!!kai esas sas to apagorepse???den tha sas afisei katholou??pantws mia gnwsti mou den to stamatisane katholou to sex oyte kan sto prwto trimino :o:o

alla kai emena o antras mou fovatai trella!!!den mporei leei akoma kai na mas pei o giatros to OK!

Δημοσίευση

Καλησπέρα εγκυούλες μου, τι μου κάνετε? βλέπω πολλά νέα, από που να πρωτοξεκινήσω? είχα μέρες να μπω......

καταρχήν συγχαρητήρια σε όσες έκαναν εξετάσεις και πήγαν όλα καλά!!!!! πολύ χάρηκα!!!!

nm0113 μην αγχώνεσαι όλα καλά θα πάνε, αν ήταν κάτι σοβαρό θα στο έλεγαν επιτόπου ;)

mam nantia θέλουμε σεξάκι??? :lol::lol::lol: κρατήσου κρατήσου......

Εμένα ξεκίνησαν πάλι οι καούρες και οι ξυνίλες, είχα΄και έναν εμετούλι :?:?

Χθες πήγαμε για χρώματα για το δωμάτιο και το ΣΚ ξεκινάμε βάψιμο!!!!! άρχισα σιγά σιγά και έρευνα αγοράς και παρήγγειλα και προίκες για τα αντράκια μου από ένα γερμανικό site :D:D:D

Κορίτσια έχει καμιά από σας ταχυκαρδίες, μιλάμε όταν ξαπλώνω χτυπάει σαν τρελή η καρδιά μου......

Φιλιά σε όλες τις κοιλουμπίτσες !!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα φίλες!!!!

Ακόμα έχω μάστορες στο σπίτι που βάζω ενεργειακή ξυλόσομπα συνδεδεμένη και με καλοριφέρ και γίνεται χαμός! Πιστεύω μέχρι τέλος της άλλης εβδομάδας να έχουμε τελειώσει εντελώς και την καθαριότητα να στρώσω επιτέλους τα χαλιά και να στολίσουμε!!!!

Χθες κάναμε και τον β' επιπέδου και είναι όλα πολύ καλά!!!! Είναι 558γρ και βγαίνει 5 μέρες πιο μεγάλο. Και το όνομα του μωρού.......... ΓΙΑΝΝΗΣ!

Τελικά αγοράκι είναι και αυτό και μάλιστα με πλούσια τα ελέη του! :lol::lol::lol: Θα έχει ο Χριστόφορος έναν αδερφούλη να παίζουν μαζί! Θα βγάλω και το όνομα του μπαμπάκα μου που δεν πρόλαβε να γνωρίσει ούτε το 1ο μου παιδάκι μιας που "έφυγε" 1 μήνα πριν γεννήσω...

Ε, το 3ο που θα μου πάει;;; Θα το πετύχω το κορίτσι!!! Λοιπόν, για μπλαβίστε με στην λιστούλα!!!

Μπράβο κουπάκι και Χρύσα για τους β΄επιπέδου!!!

nm0113 μου, το έχω ξανακούσει και απ' οτι κατάλαβα δεν είναι τόσο σοβαρό. Απλά θέλει μεγαλύτερη παρακολούθηση. Μην κάθεσαι να στεναχωριέσαι και να στεναχωρείς και το μωρούλι σου.... όλα καλά θα πάνε!!! Να έχεις θετική σκέψη!

Κική μου η κουμπάρα μου είχε ταχυκαρδίες και ευθυνόταν το μαγνήσιο. Για κάνε μια ερώτηση στον γιατρό σου καλύτερα!

Μωρουδένια μου και πού είσαι ακόμα! Αυτές οι ορμόνες ήρθαν και δεν θα φύγουν σχεδόν ποτέ! Θα είσαι από εδώ και πέρα πολύ πιο ευαίσθητη και συναισθηματική..... ειδικά μετά που θα γεννήσεις θα είναι πιο έντονες οι συγκινήσεις! Όλα αυτά είναι απολύτως φυσιολογικά! Μην φοβάσαι!

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Σας ευχαριστώ πολύ,να είστε κ εσείς κ τα μωράκια σας πάντα καλά!! Με το καλό να κάνετε Β επιπεδου κ όλα να είναι τέλεια!

Ναντιούλα μου άντε να πάρεις επιτέλους την άδεια για να ξεκουραστείς!

nm0113 μου αν ήταν κάτι πολύ σοβαρό πίστεψέ με θα στο λέγανε αμέσως!Να μην αγχωνεσαι για να μην αγχώνεις κ το μπεμπάκι σου!!Τα καλύτερα σου εύχομαι!

Κική μου κ εγώ εχθές ένιωσα την πρώτη μου καούρα!Πολύ ξυνίλα λέμε!!Ήπια λίγο νεράκι με λεμόνι κ ηρέμησε κάπως,ευτυχώς με πήρε γρήγορα ο ύπνος κ δεν καταλαβα κ πολλά! Με το καλό οι ετοιμασίες κ τα ψώνια σας! Κ εγώ ψάχνω να βρω καροτσάκι μέσω ιντερνετ,έχω βρει πολύ οικονομικά αλλά δυστυχώς σε σαιτ που δεν στελνουν Ελλάδα,θα δω τι θα κάνω,ακόμα νωρίς είναι!

maryloo28 μου συγχαρητηρια για τα καλά σας αποτελέσματα!Με το καλό να πάρεις κ τον Γιαννάκη σου αγκαλίτσα!!πόσο πολύ μ'αρέσει το όνομά του!! Με το καλό να τελειώσουν κ οι δουλίτσες σας για να συμμαζευτειτε!Κ προσοχή με τις δουλειές!!

μωρουδένια μου,πολύ καλό μου ακούγεται αυτο για την γιόγκα.Αν δεν έχεις πρόβλημα κ στο επιτρέπει ο γιατρός να πάς!!

Ανοιξιάτικες Μανούλες του ‘12

Χρυσα 82 - ΠΗΤ 11/3/12

paparouna - ΠΗΤ 13/3/12

Xristinamix - ΠΗΤ 16/3/12

maryloo28 - ΠΗΤ 19/3/12

evi25 - ΠΗΤ 20/3/12

nm0113 - ΠΗΤ 21/3/12

kiki78 - ΠΗΤ 21/3/12 twins

koupaki - ΠΗΤ 22/3/12

Xara_84 - ΠΗΤ 29/3/12

gyristroula - ΠΗΤ 30/3/12

naya - ΠΗΤ 4/4/12

Marietoula -ΠΗΤ 05/04/12

cuando - ΠΗΤ 6/4/12

Corina - ΠΗΤ 7/4/12

ηλιαχτίδα28 - ΠΗΤ 8/4/12 twins

grouse - ΠΗΤ 20/4/12

Πασχαλάκι - ΠΗΤ 21/4/12

Mpempakos85 - ΠΗΤ 21/4/12

TINKYBEL - ΠΗΤ 24/4/12

Athinouli -ΠΗΤ 25/4/12

MUMBASHA - ΠΗΤ 27/4/12

KATERINA511 -ΠΗΤ 27/4/12

mam nantia - ΠΗΤ 30/4/12

Αργυρω 27 - ΠΗΤ 10/5/12

Veloudenia - ΠΗΤ 14/5/12

mwroudenia2 - ΠΗΤ 17/5/12

kmatina-ΠΗΤ 19/05/12

expectingmummy - ΠΗΤ 20/5/12

mariannap - ΠΗΤ 20/5/12

samantha-ΠΗΤ 24/05/12

Δημοσίευση

Γεια σας μελλουσες μανουλες !Τι κανετε?

Marylloo συγχαρητηρια για το μικρο Γιαννη και για τα καλα αποτελεσματα!

Κικη τελικα τι χρωμα αποφασισατε για το δωματιο? Αλλη αισθηση να αγοραζεις βρεφικα δεν ειναι? Με το καλο να αρχισουμε ολες να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα.

Ευχαριστω πολυ για τα λογια σας, με καθησυχασαν εδικα χθες οπου δε μπορεσα να βρω το γιαρο μου.

Σημερα με πηρε πρωι πρωι τηλεφωνο και μεσα στη χαλαροτητα μου ειπε δε συντρεχει λογος ανησυχιας τη στιογμη που δε βρεθηκε οπτιδηποτε αλλο ανησυχητικο στον υπερηχο. Τηλεφωνησα και της παιδιατρου μας που ειναι ξαδελφη της μαμας μου και με ηρεμησε μου ειπε εχει δ πολεες περιπτωσεις σαν τη δικη μου. Οποταν χαλαρωνω για να μη δημιουργσω αλλο προβλημα και ξεκιναω γενικη καθαριοτητα για να στολισω το σπιτι μεσα στο weekend [smilie=icon_santa.gif]

Φιλια πολλα!!

Δημοσίευση
Γεια σας μελλουσες μανουλες !Τι κανετε?

Marylloo συγχαρητηρια για το μικρο Γιαννη και για τα καλα αποτελεσματα!

Κικη τελικα τι χρωμα αποφασισατε για το δωματιο? Αλλη αισθηση να αγοραζεις βρεφικα δεν ειναι? Με το καλο να αρχισουμε ολες να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα.

Ευχαριστω πολυ για τα λογια σας, με καθησυχασαν εδικα χθες οπου δε μπορεσα να βρω το γιαρο μου.

Σημερα με πηρε πρωι πρωι τηλεφωνο και μεσα στη χαλαροτητα μου ειπε δε συντρεχει λογος ανησυχιας τη στιογμη που δε βρεθηκε οπτιδηποτε αλλο ανησυχητικο στον υπερηχο. Τηλεφωνησα και της παιδιατρου μας που ειναι ξαδελφη της μαμας μου και με ηρεμησε μου ειπε εχει δ πολεες περιπτωσεις σαν τη δικη μου. Οποταν χαλαρωνω για να μη δημιουργσω αλλο προβλημα και ξεκιναω γενικη καθαριοτητα για να στολισω το σπιτι μεσα στο weekend [smilie=icon_santa.gif]

Φιλια πολλα!!

Μπράβο κοριτσάκι μου!Όλα καλά θα πάνε!

προσοχή μόνο με τις δουλειές!!

Θα στολίσεις απο τώρα??? Μου βάζεις ιδέες!!! ;):D:D:D:D

Δημοσίευση

Δε νομιζω Χρυσα μου να κουραστω και πολυ :) , θα επιστρατευσω ολοκληρο συνεργειο ;) βλ. μαμα και συζυγο και δεν το βλεπω να με αφησουν να κανω και πολλα πραγματα.

Παντα το στολιζα ενα μηνα πριν αλλα θελω να μπω σε γιορτινη περιοδο μιας και ψωνια για το μπεμπε δε θα κανω πολλα και θα τα αφησω για πιο μετα .

Δημοσίευση
Δε νομιζω Χρυσα μου να κουραστω και πολυ :) , θα επιστρατευσω ολοκληρο συνεργειο ;) βλ. μαμα και συζυγο και δεν το βλεπω να με αφησουν να κανω και πολλα πραγματα.

Παντα το στολιζα ενα μηνα πριν αλλα θελω να μπω σε γιορτινη περιοδο μιας και ψωνια για το μπεμπε δε θα κανω πολλα και θα τα αφησω για πιο μετα .

Μια απο τα ίδια!Η μαμά μου θα αναλάβει τις δουλειές κ ο σύζυγος τον στολισμό!!

Εγώ συνήθως στολίζω την τελευταία εβδομάδα του Νοέμβρη..Με έβαλες σε σκέψεις..Για κάτσε να το προτείνω σήμερα να δω αντιδράσεις.. ;)

Δημοσίευση

γεια σας κουκλες!!!!!! τι κανετε???????εγω ολα καλα!!!!!!

Μαριλου συγχαρητηρια για τα αποτελεσματα και για το αντρακι σου!!!!!!!

nm0113 ειδες που δεν υπηρχε λογος ανησυχιας???????? ολα καλα θα πανε , να προσεχεις. :D

Μωρουδενια και γω εχω ακουσει οτι αν ειναι ολα καλα μπορεις να κανεις. ηθελα και γω να παω αλλα δεν βρηκα εδω κοντα. αληθεια που βρηκες????????? και απο τιμες τι λεει????????

αχ κοριτσια και γω θελω να στολισω......αλλα το σκεφτομαι απο τωρα μηπως ειναι νωρις???? συνηθως στολιζω αρχες Δεκεμβριου......θα δουμε......

κουκλες καλη συνεχεια και να προσεχετε. :kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Κοριτσάκια 3 Δεκέμβρη έχω β-επιπέδου. Πήγαμε την Τρίτη το απόγευμα στον γιατρό και το ζουζούνι είναι μια χαρούλα! Καθαρματάκι, μας είπε ο γιατρός, ότι γούσταρε έκανε κ δεν μας άφηνε να δούμε το τσουτσουνάκι του. Μιας κ απο την αυχενική δεν μας έχει αφήσει να το ξαναδούμε, μας είναι ας κρατάμε κ μια επιφύλαξη μήπως είναι κοριτσάκι. Θα το μάθουμε στις 6/12 σίγουρα!!!

Είναι ένα ζουζουνάκι 311 γραμμάρια, 15,4 εκατοστά! Ήταν με ανοιχτό το στόμα κ κουνιόταν λλά τα ποδαράκια δεν μας τα άνοιγε! χεχε! Γύρισε κ με το κεφαλάκι προς τη μέση και φάγαμε κανονικότατα πόρτα!αχαχα!

Ααα!!! είχε κ ανοιχτό το στοματάκι του του καρδουλάκι μου!

Δημοσίευση
γεια σας κουκλες!!!!!! τι κανετε???????εγω ολα καλα!!!!!!

Μαριλου συγχαρητηρια για τα αποτελεσματα και για το αντρακι σου!!!!!!!

nm0113 ειδες που δεν υπηρχε λογος ανησυχιας???????? ολα καλα θα πανε , να προσεχεις. :D

Μωρουδενια και γω εχω ακουσει οτι αν ειναι ολα καλα μπορεις να κανεις. ηθελα και γω να παω αλλα δεν βρηκα εδω κοντα. αληθεια που βρηκες????????? και απο τιμες τι λεει????????

αχ κοριτσια και γω θελω να στολισω......αλλα το σκεφτομαι απο τωρα μηπως ειναι νωρις???? συνηθως στολιζω αρχες Δεκεμβριου......θα δουμε......

κουκλες καλη συνεχεια και να προσεχετε. :kiss::kiss::kiss::kiss:

Stin kalamaria vrika ena kentro yogas...pira thlefwno kai leei pws exoun olokliro tmima me egkyoyles!oso gia tis times kales akougontai...

me 2 fores thn evdomada an pigaineis to mina vgainei 70 eurw!

ean pigaineis 1 fora thn evdomada to mina 50 eurw!

a!!kai an eisai anergh exeis 20% ekptwsh...!egw eimai opote tha exw kai auth thn ekptwsh!

an thes parapanw leptomereies steile mou p.m.!na pigainoume kai mazi an theS! :D

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!! Βλέπω οι περισσότερες κανατε την Β επιπέδου.. Συγχαρητήρια για τα καλά νεάκια σας!! Ανυπομονώ να πάω κι εγώ!

Μωρουδένια, κι εγώ έχω ξεκινήσει γιόγκα, εδώ και 2-3 βδομάδες περίπου, είναι πολύ καλά!! Χαλαρώνουμε, αυτοσυγκεντρωνόμαστε στο μωράκι μας.. και τελοσπαντων, είναι μια γυμναστική.. Βεβαια εγω είμαι Αθήνα και όχι Θεσ/νικη αλλά κι εδώ οι τιμές είναι πάνω κάτω ίδιες με αυτές που λες..Εχει αρκετές εγκυούλες...

Δημοσίευση
Καλημέρα κορίτσια!!! Βλέπω οι περισσότερες κανατε την Β επιπέδου.. Συγχαρητήρια για τα καλά νεάκια σας!! Ανυπομονώ να πάω κι εγώ!

Μωρουδένια, κι εγώ έχω ξεκινήσει γιόγκα, εδώ και 2-3 βδομάδες περίπου, είναι πολύ καλά!! Χαλαρώνουμε, αυτοσυγκεντρωνόμαστε στο μωράκι μας.. και τελοσπαντων, είναι μια γυμναστική.. Βεβαια εγω είμαι Αθήνα και όχι Θεσ/νικη αλλά κι εδώ οι τιμές είναι πάνω κάτω ίδιες με αυτές που λες..Εχει αρκετές εγκυούλες...

geia sou katerina!!!a wraiaaa!!!

tote tha graftw !kalo einai na akous apopseis! :D:D

esy???ti perimeneis?agoraki?koritsaki?

Δημοσίευση

geia sou katerina!!!a wraiaaa!!!

tote tha graftw !kalo einai na akous apopseis! :D:D

esy???ti perimeneis?agoraki?koritsaki?

Ναι είναι πολύ καλά.. κάνουμε τη γυμναστικούλα μας και παραλληλα χαλαρώνουμε... Κάνουμε και αναπνοές.. μαθαίνουμε ποιες στάσεις χαλαρώνουν τους μυς στην λεκάνη για πιο εύκολο τοκετο... Αυτά και άλλα πολλά.. Εμείς αγοράκι περιμένουμε εσεις;;;

Δημοσίευση

κι εγω κανω γιογκα κοριτσια πολυ ωραια...κουναει κατο μωρο απο τη χαρα του..την τεταρτη θα κανουμε τη β επιπεδου κα θα δουμε τι μωρακι εχουμε!πολλα αγορακια βλεπω εχουμε στην παρεα!!!!

Δημοσίευση

Καλά αποτελέσματα σε όσες θα κάνετε τον β αυτή την εβδομάδα!!

Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια που ήδη το κάνατε!!!! Άντε μόνο τέτοια να ακούμε :D:D:D

Αχ κορίτσια ψόφησα ξεκίνησα γενική για να στολίσω σιγά σιγά... :):P Αλλά τελειώνουν αυτές οι δουλειές?Ευτυχώς βγήκα σε άδεια γι αυτη την βδομάδα, οπότε χαλαρά!!!!

2012.pngMake a pregnancy ticker

J5Q7p2.png

ugTTp2.png

sD1wp2.png

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...