Τελεια βρε κοριτσια 🥲 εγω nst δεν εχω κανει σε καμία από τις εγκυμοσύνες!Ο γιατρός μου ειναι της άποψης οτι αφού τα βλέπει καλά ολα κ εγω σπιτι νιωθω κανονικα κινήσεις κλπ δεν εχει νόημα το nst αν δεν γίνεται καθε μέρα.. δλδ μπορει τωρα να ειναι οκ αλλα δεν μας λεει κάποιος οτι θα ειναι κ την επόμενη..οποτε παρακολουθώ εγω να κινείται να μην εχω κάποιο αλλο ανησυχητικό συμπτωμα κ.λπ βέβαια τωρα μου το βάλατε στο μυαλό αλλα θα το δουλέψω νομίζω 🤣😅
Να μαι πάλιιιι...εκανα doppler χθες . Πολυ καλα μας βρήκε! Για τραχηλο και πλακουντα με είδε απο κατω και ειναι οκ! Το βάρος το έβγαλε περίπου 2270γρ και ειναι το μόνο που την προβλημάτισε. Θελει να με δει ξανά στην 36η εβδομαδα για να δει ποσο εχει φτάσει. Ειναι ενα μεγαλο μωρο μου ειπε και ίσως χρειαστεί να παμε για πρόκληση ή καισαρική καμία βδομάδα νωρίτερα απο την ΠΗΤ, σε συνεννόηση και με τη γιατρο που με παρακολουθει στο νοσοκομείο. Κορίτσια εχω θέμα με το φαγητο. Δεν ξερω τι να φάω. Ολα μου κάθονται πανω, νιωθω οτι δεν χωνευω και καταλήγω να τα βγαζω. Νομίζω ότι κιλά εβαλα ηταν ως εδω και τωρα θα αρχίσω να χάνω...