Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημερααααα

τελευταια και καλυτερη!!!!χιχιχιχι :D

φιλεναδιτσες μου...

χρονια πολλα και ευτυχισμενα,σας ευχομαι τα καλυτερα στη ζωη σας!!!!

υγεια εσεις και οι οικογενειες σας!!!!!!

Υ.Σ.και συντομα με ενα βρεφακι στην αγκαλιτσα σας!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου!! Εκανα καποιες συζητησεις προσωπικα με καποια κοριτσια εδω μεσα και με βοηθησαν πολυ! Θα κανω καποια ραντεβου με αλλους και θα αποφασισω ξανα το φθινοπωρο. Δεν ξερω αν θα γυρισω πισω στον τωρινο. Το πηρα πολυ στραβα, αν και ο ανδρας μου μου λεει σιγα πως κανω ετσι και οτι δεν μου εκανε και τιποτα...... (ανδρες!) αλλα στο τελος συμπληρωνει οτι θες εσυ, αν θες αλλαζουμε! 🙃
    • Μακάρι μακάρι Παναγία μου!! Όσο για εσενα κορίτσι μου γλυκό επειδή σας  διάβαζα αυτές τις μέρες, έκανα την πρωτη εξωσωματική σε άλλο κεντρο σε άλλο γιατρό, και στην δεύτερη προσπάθεια ηταν να ξεκινήσω με τον ίδιο,  αλλά κάτι μέσα μου μου κλώτσουσε,τεράστιο δίλημμα δεν κοιμόμουν τα βράδια,αποφασίζω να ξανά κάνω μαζι του γιατί λέω ξερει την αποτυχία της πρώτης φοράς θα τα καταφέρουμε αυτή τη φορά! Αδιάθετω τον Μάρτη και πρέπει να πάρω τηλ να ξεκινήσουμε περιττό να σου πω δεν κάλεσα ποτέ, μου γύρισε τόσο πολυ που άλλαξα κέντρο γιατρό και μετά από εξετάσεις ξανά και αναμονή φτάσαμε στο σήμερα! Που μεχρι στιγμής είμαι περισσότερο ικανοποιημένη και από γιατρό και από κέντρο και από αντιμετώπιση και από ολα!!! Δώσε χώρο και χρόνο στον εαυτό σου να πάρει σωστή απόφαση! Πάρε και αλλη γνώμη να εισαι σίγουρη για την επιλογή σου! Είναι μακρυ και δύσκολο το ταξίδι για να έχεις αμφιβολίες!! Καταλαβαίνω οτι θες να ξεκινήσεις αυριο για να έρθεις πιο κοντά στο στόχο!! Αλλά παράταση 1-2 μήνες δεν ειναι τίποτα!!
    • Οοοοοοο μπράβο κοριτσάρα θα φτάσεις και 40 βδομάδες ???? Το μπεμπακι περνάει τελειαααααα
    • χαχαχχαχαχα γερά να είναι και ότι θέλει ο Θεουλης να μας δώσει .... Εγώ έχω κόλλημα λατρεύω αγοριαααααα
    • Όλα καλά κορίτσια μου και χτες (αφυδάτωση ήταν), και σήμερα στο επαναληπτικό ντοπλερ. Δεν έχει επηρεαστεί το μωράκι, δεν είναι μεγαλόσωμο, ωστόσο το πρωτόκολλο λέει για διαβήτη κύησης πρόκληση στις 39 εβδομάδες (ακόμα και ρυθμισμένος να είναι). Προσωπικά, μίλησα με τον γιατρό μου και του εξέφρασα την επιθυμία μου να μην πάμε σε πρόκληση (οι παλιές ίσως θυμάστε τι πέρασα με την μεγάλη). Μου είπε, θα εξαρτηθεί από τις μετρήσεις του σακχάρου και το μέγεθος του μωρού. Αν όλα είναι εντάξει θα περιμένουμε μέχρι και 40 εβδομάδες. Θα είμαστε σε επικοινωνία, έτσι κ αλλιώς κάτι κάνω κάθε εβδομάδα nst.  Έχω ξεκινήσει τα πλυντήρια για τα ρούχα της μπέμπας και πρέπει να φτιάξω και βαλίτσα (ναι ακόμα να την ετοιμάσω 😂😂). Κατά τα άλλα επικρατεί ένας πανικός τόσο με την αναζήτηση σπιτιού στο νησί, όσο και με τους γιατρούς που τρέχω σχεδόν καθημερινά πλέον.  Ωστόσο, σας διαβάζω καθημερινά και σας στέλνω όλη μου την θετική ενέργεια ✨✨✨
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...