Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 876
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Με το καλό να βγεις! Πώς αισθάνεσαι; Σου έδωσαν οδηγίες ξεκούρασης; Κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και βλέπουμε...βήμα βήμα, μέρα μέρα! Κι εγώ μια μπεμπουλα περιμένω! Και ως πρώτο συν περίδεση είμαι μέσα στο άγχος... Ανυπομονώ να περάσουν οι εβδομάδες! Αλλά να περνάνε χωρίς εκπλήξεις, μόνο εκπλήξεις από κλωτσακια! 🥰
    • Καλημερα κοριτσια πως ειστε? Εγω τελικη ημερομηνια εχω 24/10 αλλα νωριτερα θα παω γιατι ειμαι με καισαρικη. Ανυπομονω να περασει ο καιρος..πολυ κουραση εχω κ εγω.. Ετοιμασατε πραγματα?εγω τωρα θα αρχισω να ετοιμαζω ρουχαλακια..το καροτσι,το ριλαξ,κουνια τα εχω απο το πρωτο παιδακι οποτε τα ρουχαλακια εχω να ετοιμασω κ ειμαι ετοιμη!!εσεις??
    • Πόσο χαμηλές; Τύπου υπογλυκαιμία; Γιατί τόσο άγχος ;    Ναι αγάπη είχα κάνει. Η 2η ώρα ήταν ανεβασμένη κ το ρυθμίσαμε με διατροφή. Δεν επηρεάστηκαν καθόλου τα μωρά. Παιδιατρο είχαμε πάει να γνωριστούμε γύρω στην 28η εβδομάδα κ μας το είπε (ναι είμαι τόσο τρελή), οπότε αν  θυμάμαι καλά το είχα κάνει γύρω στην 30η εβδομάδα γιατί τότε είχα ραντεβού με τον γυναικολόγο κ μου το έγραψε. Κ σε καλύπτει για 10 χρόνια. 
    • Καλά σοκ μεγάλο . Και την ξέρω πολύ καλά την κεραμίδα την έφαγα τώρα με το τρίτο. Ποιος εγώ της εξωσωματικής... Τεσπά όλα είναι θέλημα Θεού; Μοίρας όπως το ονομάζει ο καθένας εγώ θεωρώ θαύμα και όλα για κάποιο λόγο γίνονται... Ναι είμασταν μαζί τον Μάιο του 2023 
    • Και πως το είδατε αυτό; Να θυμάσαι να κοιμάσαι πλάγια στην αριστερή μεριά 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...