Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 876
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

Λοιπόν με πείσατε....θα γίνει η κλήρωση αλλά εκεινη που θα κληρωθεί θα πάρει και δεύτερο δώρο!!!! Και όλες οι άλλες απο ένα για να μάθετε!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Καλυψούλα ευχαριστα νέα ακούω!!! Αντε δόξα το Θεό!!

Χαρουλάκι μου υπομονή!!!! Κάτι έχω στο μυαλό μου αλλά θα σου στείλω μνμ!!!

Δημοσίευση

Γειααα..

Χρονια Πολλα στους Πετρους σας Χαρα και Νανα!!!!

Χρονια πολλα και στον Παύλο της Γεωργιας!!!!Μαρια πολλες ευχες και για τον μπαμπα σου!!!!

να ειναι ολοι γεροι και δυνατοι!!!

αφου διαβασα 5 παραμυθια απο 3 φορες κοιμηθηκε... :evil::evil: περιεργο γιατι το μεσημερι πεφτει στο π και φι..σημερα 10-7 σερι..γιατι το 6 δεν παλευεται...θα τον παμε διακοπες παρα την ορωινη εγερση..δε βαριεσαι..αφου πλεον τρωει τα παντα κανονικα , το ξυπνημα παλευεται...

Καλυψω αυτες τις αρρωστιες τις ξαφνικες τις τρεμω..σκεφτομαι μονο το παιδι..

Μαριαζζ και εγω λεω μονο μια και με κληρωση...θες να το τραβηξεις???κανε αλλη κληρωση παλι μετα απο κανενα 2μηνο..δεν υπαρχει λογος να μπεις σε εξοδα...

Φροσω αυτο με τα 5 ευρω με τρελαινει...εδω γιατι ολοι ειναι στα 16???αντε και με το καλο να τελειωσεις και φετος..ποτε φευγετε???

Τζουλ εξαιρετικη η φωτο...εισαι αψογη...

Νανα μην τρελαινεσαι με προϊστ..δεν τον χεζεις????

Σωσω αν ειχες αντρα τον αντρα μου το πατσιτσιο θα κρατουσε 1 μερα :lol::lol: τελεια Σαντορινη!!!

Μαρια προφανως ειναι καλυτερα τα παιδια...

Βαγκ εισαι αμιμητη στις περιγραφες...

Μαρακι τελεια και τα πειρατακια σου!!!!

Χαρα οτι δε σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο!!!!ανθρωπος ειναι και η σπιτονοικ και θα καταλαβει...

ειμαι σιγουρη οτι καποια θα εχω ξεχασει..ζηταω συγγνωμη !!!αλλα εχω χασει σελιδες...

Δημοσίευση

ela φιλεναδα χρυσουλα..σου χρωσταω περιληψη..προσπαθω να ετοιμασω πραγματα..

ζζζζ...τελεια και παυλα...δικαι πραγματα..1 κληρωση και θα κερσισει μια...μη ξαν λεμε τα ιδια..

μη εισαι κοροιδο..χαχαχ...

αυριο ελει μπορει να μη φυγουν τα πλοια..τι να πω..

παω δουλεια σελιγο..εκανα παγωτο,παστιτσιο ...πηγαμε βολτα και τωρα μου μενουν 20 λεπτα να ρτοιμασω τα πραγματα..

θα σας διαβασω τη νυχτα..και τοτε χρυσουλα αν ειναι χαλαρα θα σου κανω περιληψη..

φαγαμε σουβλακαι το μεσημερι..παγωτο το απογ..αμαμ δε ξεραδω..

Δημοσίευση

Σωσωκα αστη την περιληψη...ψιλοδιαβασα...αν κατσεις απο δουλεια προτιμοτερο να πουμε καμια κουβεντα καινουρια....

θα φυγουν μωρε τα πλοια....

σουβλακια ε????δεν θελεις να ξερεις ποσο καιρο εχω να φαω....

Δημοσίευση

σημερα ειχα χταποδι μακαρονακι για ολους....εμεινε και για Παρασκευη για αντρα..

αυριο μπιφτεκια..τα εφτιαξα πριν λιγο και θα τα ψησω μολις γυρισω απο δουλεια...

ηπια καφε στις 8 και μου ανοιξε η ορεξη..

εχετε δοκιμασει τα lays πατατακια ολικης?????Σωσω μη με κραξεις....τρωω μια φορα την εβδομαδα..σημερα ειναι αυτη η φορα :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

κι ομως ειμ' ακομα εδω....

τζαμπα οι χαιρετουρες...

ο Σπυρος ειχε αλλη αποψη.

ξυπνησε χεσμενος 2 τη νυχτα και ειχε ενα τρεμουλο...

τον αλλαξα και τον αφηνα να κοιμηθει κανονικα αλλα τιποτα... μετα απο 3-4 φορες που πηγα μεσα, τα πηρε ο αντρας μου και πηγε να τον παρει αγκαλια να τον κουνησει. αφου βρηστηκαμε πρωτα. ο μικρος τον εκανε εμετο πανω του! χιχι!

εκαναν και οι 2 μπανιο, σφουγκαρισμα κτλ κτλ

ο Σπυρος ξαναεβγαλε λιγο αλλες 2 φορες και μετα επιδη ο αντραςμου του εδεινε νερο για να μην αφηδατωθει εβγαζε σαλια. το πρωι εκανε και μαλακα κακα. αλλα απο κει κει περα τιποτα...

μαλον κρυωμα λεει η γιατρος και οχι γαστρεντεριτηδα γιατι θα εκανε δοιαρροια. ισως επιδη χθες που ειχε ψυχρα κυκλοφορουσε ξυπολιτος στα πλακακια.

αυριο αν ολα ειναι οκ θα φυγουμε....

αντε να δουμε.

καλε δεν ευχηθηκα!

Χρονια Πολλα με υγεια στους Πετρους Παυλους και Αποστολους για αυριο.

Χρυσουλα καλως ηρθες, Σωσω καλο ταξιδι και σε σενα αυριο.

Φροσω και ο δικος μου αγχωνεται οταν αναγκαζεται να με βαζει υπηρεσια στο κεντρο στο Αμερ. Προξ. οταν εχει πορειες. αλλα δε γινεται αλλιως. ειναι δικαιος στις υπηρεσιες ακομε και σ'αυτο. μακαρι ολοι να γυρνανε υγειεις στα σπιτια τους.

παω να κλεισω βαλοτσες και να αρχισουμε να φορτωνουμε καροτσια, ποδηλατα, καρεκλακια.....

φιλια

Δημοσίευση

σωσώ πολύ καλή η ιδέα σου!!!

θα πρότεινα και κάτι ακόμη... έτσι για να δυσκολέψουμε τη ζζζ...

όποια κερδίσει, να της φτιάξει κάτι που θα έχει φανταστεί η ζζζ ότι θα της πηγαίνει!!!

τι λέτε;

μπράβο βρε καλυψώ!!!

ευχάριστα νέα!!!

χαρουλίνι μου... σε καταλαβαίνω...

να έχεις θετική σκέψη και θα έρθουν καλύτερες μέρες!!!

πάντως, αν μπορούμε να βοηθήσουμε σε κάτι... θα χαρούμε πολύ να το κάνουμε!!!

ρε χρυσούλα... είσαι πολύ συντηριτούκλα στο φαγητό!!!

χαχαχα!!!

παραγγείλαμε πίτσες, έφτιαξα και έναν χαλβά...

ήρθαν οι νέοι γείτονες, η πεθερά με τα μωρά και ο κουνιάδος.

ο πεθερός είναι κρουσαζιέρα και η κουνιάδα είχε δουλειά.

για το ταξίδι δεν έχω ετοιμάσει τίποτα!!!

θα τα κάνω όλα αύριο!!!

κουράζομαι πολύ εύκολα!!!

καλέ... λέτε να είμαι έγκυος;

έχω και μια μικρή καθυστέρηση... χαχαχα!!!

πλάκα πλάκα έχω ένα τεστάκι στο συρτάρι...

βέβαια, μπορεί να είναι και καμιά υπερκόπωση από την υπερένταση των ημερών...

Δημοσίευση

Νανα εχεις δικιο..ειμαι συντηρητικη και κλασικη σε πολλα πραγματα ..οχι μονο στο φαγητο...

βεβαια φτιαχνω ανα καιρους διαφορα περιεργα απλως δεν τα λεω :lol::lol::lol:

αλλα πραγματικα προσεχουμε πολυ τη διατροφη για λογους υγειας...

Δημοσίευση

Επ! Σας έπιασα!

Χρόνια πολλα στους Πετρηδες! Νανά και Χαρούλα να τους χαίρεστε! Πάντα χαρές να έχετε και υγεια!

Μαρκατ να χαιρεσαι τον Παυλάκο σου! :D

Χρυσουλα μου γυρισες! Πως τα περασες; Σουπερ ε; Αυτά είναι τα ωραια!

Σημερα εγινε κουρκουτι το κεφαλι μου απο τις ειδησεις :x

Ειχα και ενα σωρο δουλειες οπως παντα....

Πηγαμε για μπανακι το απογευμα. Ο μικρος δε ξεκολαει απο τη θαλασσα. Θελει ολο μονος του να πλατσουριζει και βουρ πηγαινει ισα μεσα.... :?

Βαγκ καλο ταξιδι! :D:D:D:D:D:D:D

Με το καλο να βρεθειτε με τη Νανουκα μας!

Ζζζζζζζζ εχεις ορεξη μου φαινεται! χαχαχαχα Σ'ευχαριστουμε πολυ!

Τι αλλα νεα ρε παιδες;

Δημοσίευση

εδω και γω...καλε χρυδσουλα τα 4εχω δοκιμασει..θαμου ξεφευγαν;;εμενα με αρεσουν και τα πατατακια φουρνου..μιαμ μιαμ./.

και τα ποπς..καινουργια..δε ψηνονται...δε τηγανιζονυται..

βαγκ καλο ταξιδι..ναναμακαρι να εισαι εγκυοες..

εγω παλι προβλημα..ενω η ντανταηταν να φυγει πεμπτη αυτη ντη πεμπτη,επειδη δε βρηκε φτηνα ειδητηρια εκλεισε για κυριακη με κυριακη.. :shock::shock:

και εγω εχω βαλει ηση προγραμμα..και νατε παλι να το ξαξννα αλλαζω..και ηδη ειμαι η μοναικη που μου κανουν εξυπηρετηση για ολητη βδομαδα και σαν καινουργια κιοαλς..

εμ πρεπει να κατσω ναπαρακαλαω καποιον να μουτο αλλαξει..

και μου τη δινει που ταλεει και δε τρεχει και τιποτα..

ξςενερωσα μιλαμε..

καλυψω..χαιρομαι που ολα ειναι ...καλυτερα για την κοπελα!

και μεις ξεκινησδαμε για μπανιο και ο καιρος εβγαλε συννεφα..αλλα πηγαμε βολτα..

Δημοσίευση

Νανα λες; Ωωωωωωωπα! Λες να με εφαγες στη στροφη; χαχαχαα

Αχ εγω απο τη νεα χρονια. Να δουμε τι θα γινει και εδω με τη κατασταση.....

Καλυψω μπραβο ωραια νεα! Ολα καλα ευχομαι απο δω και μπρος! Χωρις λαχταρες!

Σωσω ξενερωμα οντως.......... Τι της ειπες; Εγω θα τη ξεχεζα!

Δημοσίευση

Καλυψώ μπράβο που είναι όλα καλύτερα!

Σωσω πολύ μαλακ..... μου φαίνεται η κοπελιά....

Νανά μακάρι να είσαι έγκυος να ακούσουμε κι ένα καλό νέο.

Σόρυ αλλά δεν θυμάμαι άλλα :(

Περιμένω να γυρίσει ο Αντ. από τη δουλειά...ακόμα δεν ήρθε. Τους έπνιξαν τα χημικά μου είπε στο τηλέφωνο.

Μάρκερ ότι και να σου πω για το μεσοπρόθεσμο λίγο είναι.

Βάλε στο google τη λέξη και θα διαβάσεις τα πάντα.

Εγώ πάντως ήθελα να ψηφιστεί γιατί φοβόμουν μην επαληθευτούν τα σενάρια περί ανεξέλεγκτης χρεωκοπίας. Μάλλον είμαι η μειοψηφία.

Δημοσίευση

Α σας ειπα; Ερχεται η μαμα μου τη Δευτερα! Και μετα απο 1 εβδομαδα ο μπαμπας! :D

Φροσω με ηθελες κατι; Στειλε μου πμ οτι θελεις! :)

Και ο αντρας μου φροσω ηθελε. Βασικα μου ελεγε σημερα... ΚΑι τα δυο ειναι καταστροφη. Ετσι και αλλιως... Απλα επιλεγεις το λιγοτερο καταστροφικο.

ΚΑι γω τι να πω... Ηθελα; Μαλλον. Αλλά σκεφτομαι το παιδακι μου.... τα παιδακια μας; Τι θα τους παραδωσουμε; Τι καταντια ειναι αυτη;

Σκεφτομουν σημερα.... Αυτο ειναι πολεμος. Ψυχολογικος, οικονομικος..... Μας εχουνε διαλυσει.

Δημοσίευση

Φροσω δεν εισαι...πολλα πραγματα αν δεν ειχαν γινει , οι καταστασεις θα ηταν πολυ πιο δυσκολες...

γνωμη μου βεβαια...δεν συμφωνω με το ξεπουλημα βεβαια αλλα σιγουρα θα μπορουσαν τα πραγματα να ειναι πιο δυσκολα

μουφα τα πατατακια????? :oops::oops::oops:

Δημοσίευση
οχι ρε Φροσω σνακ ειναι σαν πατατακι στην εμφανιση..... :D:D:D

ααααααα καλά τότε. Ας μας πουν οι διαιτολόγες :lol: .

Ο άνδρας ακόμα δεν ήρθε. Πάω για ύπνο δεν κρατιέμαι άλλο.

Καληνύχτα! Θα σας πω αύριο εντυπώσεις από το νέο μου σχολείο.

Δημοσίευση

καλε πολυ νοστιμα ειναι..τι λετε τωρα;;;

παιδια δεν της ειπα τιποτα της κοπελας..τι να της πω;;

τα βραδυα θα ερχεται η αδερφη τηε...αλαλ το θεμα μου ειναι οτι την παρασκ εβαλα απογ νομιζωντας οτι θα ειναι αυτη εδω..

οποτε..εχω θεμα..

και που να ψαχνω αλλη ρε παιδια;;

και το θεμα ειναι οτι η αδερφη της δε ξερε ιτην μαρθα..για να κατσε το απογ μαζι της..

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...