Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 876
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

γράφαμε ταυτόχρονα!!!

χαχαχα!!!

να σου πω... το κάνεις κι εσύ;

εγώ όχι... δεν μπορώ...

το έχει αναλάβει ο μπαμπάκης!

χθες έβρασα κοφτό μακαρονάκι και περίσσεψε αρκετό.

λέω να το φτιάξω σαλάτα.

βήκα μία καλή στο ίντερνετ.

αλλά... τα έχω βουτυρωμένα... πειράζει;

Δημοσίευση

8α είναι κ πιο νοστιμα μαλλόν...

ο μπαμπας κ εγω δεν μπορω ρε νανα ...

(καταλαβα οτι στην περιπτωση που έχει πρόβλημα Μεγάλο Σωσω πας να κάνει το κατεβασμα γιατρος με τοπικη αναισ8ησια ,αλλα 8α πρεπει να χει κοπει η πανα)

εγω ειχα μπριζολες αλλα με την διακοπη ... Τοστ φαγαμε... :mrgreen::roll:

Δημοσίευση

Για τη χορήγηση του επιδόματος ΟΑΕΔ δεν απαιτείται πλέον η προσκόμιση Αποσπασμάτων Ατομικών Λογαριασμών Ασφάλισης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού, η διαδικασία κατάθεσής τους θα γίνει, ανάλογα με την κατηγορία των δικαιούχων, με την εξής σειρά:

- στις 10 Ιουνίου, ξεκινά η διαδικασία για τους δικαιούχους με τρία και άνω παιδιά.

- στις 4 Ιουλίου, για τους δικαιούχους με δύο παιδιά και,

- στην 1 Σεπτεμβρίου για τους δικαιούχους με ένα παιδί.

Οι αιτήσεις καθώς και τα δικαιολογητικά των δικαιούχων του οικογενειακού επιδόματος υποβάλλονται μέσω των ΚΕΠ ή του ταχυδρομείου και παραλαμβάνονται από τις υπηρεσίες, ανεξάρτητα από τον αριθμό παιδιών.

Λόγω φόρτου εργασίας στα ΚΕΠ και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δικαιούχων, η υποβολή των δικαιολογητικών στα ΚΕΠ θα ξεκινήσει την τέλος Ιουνίου.

Πλέον οι απαιτούμενες μέρες ασφάλισης αναζητούνται ηλεκτρονικά, μέσω του συστήματος on line ΙΚΑ - ΕΤΑΜ και ΟΑΕΔ, που έχει ήδη τεθεί σε λειτουργία.

Η καταβολή του επιδόματος θα γίνεται με κατάθεση σε λογαριασμο ΙΒΑΝ ΕΤΕ, μετά την επίδειξη του βιβλιαρίου της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.

Το οικογενειακό επίδομα σε καμία περίπτωση δεν θα καταβληθεί, εάν ο δικαιούχος δεν εμφανίζεται πρώτος στο βιβλιάριο ΕΤΕ.

Τελευταία ημερομηνία λήξης του οικογενειακού επιδόματος έτους 2010 είναι η 31-01-2012.

Δημοσίευση

μπαίνω....βγαίνω....προσπαθώ να διαβάσω........δεν τα έχω καταφέρει!!!!

Μου έχετε λείψει πολύ!!!! Εδώ πέρασα διάφορα κυρίως απο τσακωμούς αλλά όλα καλά τώρα (να δούμε για πόσο!!!!!!!)

Είμαι καλύτερα πάντως !!!! Απλά νομίζω οτι θα ξεκινήσω το κάπνισμα....ξανά...... :?:?:?

Ο μικρός έχει ζωηρεψει αρκετά...οι αρρώστιες καλά κρατούν!!!! Ο μικρός έχει βήχα και καταρροή και προχθές ανέβασε και πυρετό!!!!

Λέμε καινούριες λέξεις

τατουντα = πεταλούδα

αντόν=Αντώνης

νικα=Κατερίνα

κόκα=χόρτα

πίπα=τι είπα (σας το έχω ξαναπεί αυτό αλλά είναι αγαπημένο :D:D:D )

μπίγα=μύγα

μπι=μέλισσα (απο το μπζζζζζ)

αυτά θυμάμαι για την ώρα!!!!

Γράψτε μου τα νέα σας....διακοπές θα πάτε? Κανονίσατε? Μετά απο διακοπές θέλω να κάνω σε όλες σας ένα δωράκι!!!

Αντε φιλάκια για την ώρα

Δημοσίευση

ζζζ, στη σωσώ θα αρέσει πολύ η λέξη χόρτα!!!

χαχαχα!!!

η πίπα της είχε αρέσει από την προηγούμενη.

ελπίζω να ηρεμίσουν τα πράγματα!

και μόνο που το είπες φτάνει!!!

δε θέλουμε τίποτα!!!

εγώ φεύγω την άλλη Παρασκευή!!!

τέτοια ώρα θα είμαι στο πατρικό μου και θα αλλάζω πανιά στον παππού και στη γιαγιά!!!

χαχαχα!!!

Δημοσίευση

ax σας ζηλέυω με τις διακοπές σας ρε ... αντε με το καλό να πάτε όλες

δεν ξέρω τπτ ... όλα ειναι στον αερα... :?

εμένα όλα τα λέει ο παπαγαλος αλλά αυτα που ξεχωριζω σαν αγαπημενες λέξεις ειναι ...

επομι - πεπόνι

κούκις- μπισκοτο

τσίμπι τσίμπι ο αετος ...(του τραγουδαω 1 τραγουδάκι) - κίμπι κίμπι ό αητοο

πάμε απο εκεί - πάμι απου κειιι (βλάχος)

αντιγραφει κ τον πάλιατζη - '' ο παλιαγκήηης όλια τα παλιά α α α :lol:

τόστ - τόοτ

μπανανα - μπανιάνα

κοκα κολά - κακόλια :lol:

δεν 8υμαμαι κ γω άλλα κουφά , σιγουρα 8α υπάρχουν ...

8Α ΣΥΝΑΝΤΗ8ΟΥΜ,Ε ΑΡΑΓΕ ΠΟΤΕ ??? :roll:

Δημοσίευση

geia και απ ομενα..α νκαταλαβα καλα,αν δε γραφω σερνει το θεμα μας;,ε;;ψωνιστηκα λετε,ε;;

ζητησα απο τα κοριτσια να μου πουν να παω σε κανενα ψυχολογο..κα ιδε τουσ πιστευω καθολου..ας παμε να δουμε τι θα μου πει και αυτος..

πηγαμτε τζαμπο..20 ευρω ψωνισα..5 για το παιδι και 15 για μενα..δικαια πραγματα..

φροσω θα την κανω τη συνταγη..κουλουρια εφτιαξε μαρακι..

εγω αγοραζω ,βαζω καταψυξη και καθε μερα εδω και 10 χρονια τουλαχιστον τρωω 1-2 κουλουρρια ημερησιως..γι αυτο λεω φροσω να τα πετυχω θα σε χρωσταω κερασμα..

γιατι πολλα λεφτα ρε..εδω εχει 80 λεπτσ..αριστοκρατες..ειπαμε..

μαρακι σε αλλο γαμο και αλλη βαφτιση θα πατε,ε;;

αντε δειξε φωτο ρε με τα διακ σου..σας ζηλευω που κανεντε τεοια..

ζζζ..που εισαι ρε;;στειλε μου πμ με το τηλ οταν μπεις..σε παρακαλω..

τζουλ...τι κανετε ρε;;

το ηπιε το σιδηρο;

νυσταχωεπεισης..

παιδια πηγα ανα αλλαξω εισητηρια αυτα της αθηνας....και το εισητηριο ανεβηκε 230 πηγαινε ελα..

οποτε τζιφοε..ακυρο..θα ερθω αθηνα και θα με φανε οι τυψεις..

οταν ο τσακ νοριε λεει ελα ντε,το ντε ερχεται

!

Δημοσίευση

τσετσετα-πετσετσα

ποτα-πορτα

τοτ-τοστ

λυντηριο-πλυντηριο

ετσω-εξω

αγο-αυγο

επετσε(η πρωτη λεξη που ειπε)-επεσε

λουλουλι-κουλουρι

μπανανια-η γνωστη

νανανα-ανανας

λουλεια-δουλεια

τομι-ψωμι

και παπαγαλιζει κλασικα!!

Δημοσίευση

ε όχι κυρά μου!!!

δε θα μας κομπλάρεις με τον διάνοια σου!!!

χαχαχα!!!

ο δικός μου τώρα άρχισε να λέει 2 λεξούλες κι αυτό όχι συχνά...

σήμερα ήρθαν οι κουμπάροι μας για φαγητό.

ωραία περάσαμε!

κάποτε τρώγαμε οι τέσσερις μας και τώρα είμασταν 7!!!

εκείνο το μωράκι τους, να μην το ματιάσω... είναι ένας άγγελος!!!

ήταν όλη την ώρα στο καρότσι και δεν ακούστηκε καθόλου!!!

πάντα έτσι είναι!

θηλάζει και έχει πρόγραμμα κάθε 4 ώρες!!!

ένα τέτοιο θέλω κι εγώ!!!

χαχαχα!!!

η κόρη τους είναι 2,5 μήνες μικρότερη και μιλάει πολύ περισσότερο από τον δικό μου.

σε κάποια φάση πήρα στην αγκαλιά μου το νινί και άρχισε να κλαίει η μικρή!!!

ήθελε να τον αφήσω και ήρθε έκατσε αυτή στην αγκαλιά μου...

ο δικός μου... χέστηκε...

ήθελε να τον αγκαλιάζει και να τον φιλάει μόνο!!!

και στην Ανθούλα που είναι όλα έτσι κάνει στο άλλο μωρό...

το έχει κατσιάσει στις αγκαλιές και στα φιλιά!!!

κι εκείνη η σκατού ξεκαρδίζετε μόνο που τον βλέπει!!!

τα ματάκια κλείνουν!!!

καληνύχτα σας!!!

Δημοσίευση

ουτε και μενα θα με κομπλαρετε με τους παπατρεχες σας.....

και εμεις ΝΑνα απο λεξεις... μονοσυλλαβες κυριως, την πρωτη συλλαβη, η ΜΑριαννα λεει και μερικες δισυλλαβες, αλλα κυριως τους ηχους που κανουν τα πραγματα. και οταν την πιανει οιστρος, αρχιζει να λεει με τη σειρα ολες τις λεξεις που λεει: μαμα-μπαμπα-πίο (Σπυρος) Μάνια, γιαγια, παππου, νονο, νονα, θεία, Χσα (Χρυσα η κοπελα που τα κραταει.) και φτου και απο την αρχη.

οσο για το πετσακι, οταν ειχαμε παει σε παιδοχειρουργο για να δει το χαλινο στη γλωσσα του Σπυρου και τους εκανε γενικο τσεκ απ, ειχε πει οτι το πουλακι δεν πρεπει να το αγγιξει κανεις πριν γινει 3 χρ. γιατι δημιουργειται ινωδης ιστος. ειχε κανει ολοκληρη διατριβη ο τυπος στο θεμα, μας εδιξε και το βιβιλιο. αλλα η ταταρίνα η παιδιατρος οταν μας ειχαν φωναξει στο Διαβαλκανικο οταν ηταν 3μηνων για να τα τσεκαρει και να ισχυει η δωρεαν ασφαλεια ζωης για ενα χρονο, το εκανε μια κρακ! μεχρι κατω! η ρουφιανα...

το απογευμα επλυνα και τα 58 τζαμποπλακακια που φυσικα δεν τα αποχωριζομαστε γιατι εχεουν σωσει τα κεφαλια τους πολλες φορες, και το 1 απο τα 2 χαλια. αυριο εχω αλλο 1 χαλι και τα 2 μικρα της κουζινας... κουραση... ωραια αδεια...

θελω να πλυνω και κουβερτες, μαξιλαρια, ευτυχως ειναι ΙΚΕΑ και μπαινουν πλυντηριο-στεγνωτηριο και γινονται σουπερ! επισης κουρτινες, να αλλαξω κανενα καρε-πετσετακι γιατι ολο η μαμα μου λεει οτι ολο τα ιδια εχω στρωμενα ενω μου εχει φτιαξει τοσα.....

ΜΑρακι και εγω γεμιστα θα κανω αυριο...

απο διακοπες ρευματος πως πατε;; εμεις ευτυχως σημερα το εκοψαν το μεσημαρι 3:20-4:30. και ο συνηθεις γελειος παλι ειχε το συναγερμο να βαραει ολη αυτη την ωρα! καλα που ειναι μακρυ;α απο μας και δεν ακουγεται πολυ...

θα σας αφησω νωρις αποψε γιατι το θελει ο αντρας να δει τα νεα που θα μας κοψουν με το μεσοπροθεσμο. ακουσε οτι οσα κερδισαμε στην εφορια λογω αποδιξεων θα τα παρουν πισω! εγω δεν το πιστευω αλλα αυτος αγχωθηκε...

Δημοσίευση

ελα ρε βαγκ..αδεια,ε;;;

εμενα θειος και ποππου κσι γιιγισ και τετοια δε λεει..γιατι δεν εχει...χαχαχα..

και οι θειοι ειναι μακρυα..οποτε..αγνωστες λεξριε στη καρτελα!!

Δημοσίευση

γειαααα

τι κανετε;

φροσω, πως να του καθαριζω το πουλακι του; μονο η τρυπιτσα ειναι που κανει τσια, δεν κατεβαινει καθολου για να το πλυνω, η ετσι πρεπει να ειναι;

ο παιδιατρος οταν ηταν βρεφακη μου ειχε πει οταν σταματησουμε τα εμβολια θα του κατεβασει το πετσακι, γιατι μαζευει βρωμιτσες, και καποια στιγμη πρεπει να καθαριστη, εχω αγχωθει πολυ με το θεμα αυτο....

βαγκ και εγω εχω σιδεροοοοο 5 πλυντηρια, ποιος θα τα σιδερωσει; αν θελετε κωπιαστε :D:mrgreen:

ειναι κανεις εδω; η μονη μου μιλαω;

ζζζζζ εγω δεν παω πουθενα και φετος....διακοπες στην λουτσα, καλα ειναι δοξα το θεο....

γεωργια μην εχεις τυψεις, ετσι και αλλιως δεν αλλαζει, και το αλλο θα δεις της φιλεναδες σου..χιχιχιχι

Δημοσίευση

ελα καλε...

μιλαμε εχωβαλει 1 αποσμητικο που μου εχει τρυπησει τη μυτη..ρολ ον..ρεξονα ειναι..δε ξερω αν με χαλαει να μυριζει τοσο πολυλ....πωπωπ..

πρεο το παρον δε το αντεχω

Δημοσίευση

γεια κι από μας!!!

όταν λέω 2 λέξεις εννοώ σαν προτασούλα.

πχ... ντούντο μπαμπά (αυτό είναι του μπαμπά)

μιλούσα με τη μάμυ μου πριν από λίγο και ψιχοπλακώθηκα...

έχει θυροειδή.

το ανακάλυψε τώρα και της είπε ο γιατρός ότι είναι σπάνια η περίπτωσή της.

τέτοιο θυροειδή έχει κάποιος που είναι 80- 90 χρονών.

της φέρνει μεγάλη ευαισθησία... ξαφνικά την πιάονυν τα κλάματα...

ελπίζω να στρώσει σιγά σιγά με τη θυροξίνη...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...