Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια τα φώτα σας...

Βαφτίζω το αγοράκι μου 5 Ιουνίου και σκέφτομαι έξω απο την εκκλησία να παραγγείλω δύο μπουκέτα με μερικά μπαλόνια, αυτά με το ήλιον, ξέρετε...

Μήπως έχει ιδέα καμία πόσο κοστίζουν περίπου?

Μένω Θεσσαλονίκη και βρήκα δύο μαγαζιά, το 'Μπουκέτο Μπαλόνια'' και το ''Balloonia'', θα πάω να ρωτήσω, αλλά έλεγα μήπως το έχει κάνει καμία σας και γνωρίζει...

Ευχαριστώ!

Δημοσίευση

Εμενα η κουμπαρα μου ειχε παρει απο το'' Μπουκετο Μπαλονια'' 2 στηλες τετοιες.Παντως ειναι πολυ ωραιες.Αν θυμαμαι καλα τις ειπαν οτι κοστισε 40Ευρω.Υπαρχει & το καταστημα fouska foo & εκει εχει μπαλονια με ηλιο.Νομιζω δεν ειναι ακριβα.Με το καλο συμπολιτισσα. :D:D

Δημοσίευση

Ρωτησα στο καταστημα Balloonia για μπαλονια με ηλιο.Οι τιμες για ΤΑ ΜΠΑΛΟΝΙΑ ΜΕ ΗΛΙΟΝ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ:

1,5 ΕΥΡΩ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ,

2 ΕΥΡΩ ΤΑ ΤΥΠΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΛΕ.Αναλογως την ποιοτητα θα κανει & καλες τιμες.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Σε ευχαριστώ πολυ κοριτσι μου για τα λόγια σου. Θυμόμουν την ιστορία αυτή απο περσι αλλα δεν θυμόμουν εσένα την κοπέλα που το έζησε. Θα το εχω υποψη μου γιατι μου ειπαν να προετοιμαστω για πολυ πονο και αιμα.
    • @pennaki @Ngsofia αν μου έλεγαν πριν παντρευτώ ότι είναι τόσο δύσκολο να κάνεις ένα παιδί, πραγματικά θα γελούσα. Ειλικρινά;;; Δεν περίμενα ποτέ ότι μια εγκυμοσύνη έρχετε τόσο μα τόσο δύσκολα. Το είχα σαν το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, μέχρι που ήρθε στην κασίδα μου και το λούστικα για τα καλά. Αμφισβητούσα και τη γιαγιά και τη μαμά μου όταν κατά καιρούς κάναμε συζητήσεις πάνω στο θέμα παιδί και εγκυμοσύνη.  Τώρα.. τώρα που το βίωσα με τον πιο σκληρό τρόπο αν με ρωτούσε κάποιος θα του έλεγα ότι είναι το δυσκολότερο πράγμα στον κόσμο να ζητάς, να παρακαλάς για ένα παιδί και να μην έρχετε.  Πρώτο χαστούκι η "στειρότητα" του συζύγου.. δεύτερο χαστούκι η πρώτη παλίνδρομη εγκυμοσύνη. Να παίρνεις χαρά μετά από 2,5 χρόνια και πόσα φάρμακα, ενέσεις και ψυχοθεραπείες και να σου παίρνουν τη μπουκιά από το στόμα.  Δόξα τω Θεώ, ο Θεός μας λυπήθηκε και με τη δεύτερη προσπάθεια μας χάρισε αυτή τη μπουμπού που περιμένουμε με τόση ανυπομονησία και φόβο ταυτόχρονα. Κάθε μέρα ξυπνάω με την αγωνία να περάσει η μέρα καλά, χωρίς απρόοπτα.  Οπότε @pennaki αγάπη μου μην σκέφτεσαι περισσότερα από όσα πρέπει.. η όλη κατάσταση είναι θέμα Θεού και τύχης πιστεύω. Εγώ την πρώτη φορά έβαλα 1 και έπιασε, παλινδρόμησε στην 9η εβδομάδα και έκανα αναγκαστικά απόξεση γιατί δεν το απέβαλε από μόνος του ο οργανισμός μου. Ο γιατρός δεν μου σύστησε τπτ, μου είπε απλά ότι είναι τυχαίο γεγονός, συμβαίνει και απλά πάμε μετά το τρίμηνο σε επομένη εμβρυομεταφορά.. έτσι κι έγινε, έκανα δεύτερη ετ με δύο εμβρυάκια αυτή τη φορά, ακριβώς γιατί ήθελα να αυξήσω τις πιθανότητες να πετύχω υγιή έμβρυο. Έτσι κι έγινε.. από τα δύο έπιασε το ένα και δόξα τω Θεώ προχωράει καλά! Θέλω να πω ότι ο γιατρός δεν με έβαλε μετά την απόξεση να κάνω τπτ.. από τη στιγμή που έπιασα με την πρώτη, θα έπιανα και με τη δεύτερη, δεν ήταν θέμα μήτρας και όντως έτσι έγινε.! Γι' αυτό μην τα ψάχνεις πάρα πάνω, έτυχε! Θα υπάρξουν καλύτερες μέρες.. κι εγώ έχω άλλα 9 εμβρυάκια που με περιμένουν.. δεν ήξερα για κανένα αν ήταν οκ! αλλά να που τελικά τπτ δεν χάνεται.. απλά βάζεις και προσεύχεσαι για το καλύτερο.! Έχει ο Θεός.!!!! 🙏🏼  
    • Ααα ωραία σε μια βδομάδα θα πας και εσύ να δεις το μωράκι ☺️ Ίσως δει και το φύλο ☺️
    • Μακαρι ετσι να ειναι την επομενη φορα!!🙏 Βλεπω και εγω μετα απο την δικη μου ιστορια οτι ειναι δυστυχως τοσο συχνο..  Εγω ελεγα αν δεν ειναι γερο καλυτερα να μην πιασει αλλα τελικα οπως μου λενε ολοι ειναι πολυ πιο θετικο οτι καταφερα να μεινω εγκυος κ οτι δειχνει πως το σωμα ειναι ικανο. Και τελικα καταλαβα πως ετσι ειναι. @το χοντρό μπιζέλι συμφωνω στο οτι ειναι δυσκολο να αποδεχτεις οτι δεν εισαι πλεον εγκυος. @pennaki τι ομορφη φωτογραφια ολο ελπιδα!! Ετσι να ερθουν τα ουρανια τοξα μας σε ολες οσες ακομη τραβαμε τον δρομο μας!!!
    • Κορίτσια μου, @Ngsofia και @pennaki δεν ξέρω τι να πω...Λυπάμαι πάρα πολύ. Κουράγιο, δύναμη και μην το βάζετε κάτω. Εύχομαι τα μωράκια σας να είναι ανάμεσα στα υπόλοιπα εμβρυάκια σας και να περιμένουν την σειρά τους για να έρθουν. Στενοχωρήθηκα τόσο πολύ και για τις δύο... 😞 Να είστε υγιείς και να μην ξαναζήσετε ποτέ κάτι τέτοιο.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...