Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Νινίνα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!! Μπράβο και πάλι μπράβο!!! Μετά από τόσα χρόνια ταλαιπωρίας ήρθε ο πελαργός!!!

Με το καλό να κυλήσει η εγκυμοσύνη σου , με το καλό να γεννήσεις κ εμείς εδώ είμαστε να μοιραζόμαστε μαζί σου κάθε σκέψη!!!

Δημοσίευση

Νινίνα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!! Μπράβο και πάλι μπράβο!!! Μετά από τόσα χρόνια ταλαιπωρίας ήρθε ο πελαργός!!!

Με το καλό να κυλήσει η εγκυμοσύνη σου , με το καλό να γεννήσεις κ εμείς εδώ είμαστε να μοιραζόμαστε μαζί σου κάθε σκέψη!!!

Δημοσίευση

κοριτσια ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας κ ευχομαι κ για εσας τα καλυτερα:kiss: η αληθεια ειναι πως ο πελαργος Julie αργησε λιγακι αλλα τελικα βρηκε το δρομο...:lol:

σας ευχαριστω ολες σας κ οπως ξαναειπα καθε συμβουλη πολυτιμη....:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

κοριτσια ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας κ ευχομαι κ για εσας τα καλυτερα:kiss: η αληθεια ειναι πως ο πελαργος Julie αργησε λιγακι αλλα τελικα βρηκε το δρομο...:lol:

σας ευχαριστω ολες σας κ οπως ξαναειπα καθε συμβουλη πολυτιμη....:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

ninina μου συγχαρητήρια κοπέλα μου...λοιπόν θα σου πώ κάτι....Σήμεα η hai (μέλος), στα θέματα δίπλα (krimaaaaaaaaaaaaaaa), μας είπε οτι η χωριακή της βγήκε αρνητική και της είπα οτι το site είναι γουρλίδικο, κ το εννοω....πες της κ σύ κάτι.....

Να είσαι καλά , να προσέχεις και όλα με το καλό...περιμένουμε νεότερα...φιλιά:P :P

Δημοσίευση

ninina μου συγχαρητήρια κοπέλα μου...λοιπόν θα σου πώ κάτι....Σήμεα η hai (μέλος), στα θέματα δίπλα (krimaaaaaaaaaaaaaaa), μας είπε οτι η χωριακή της βγήκε αρνητική και της είπα οτι το site είναι γουρλίδικο, κ το εννοω....πες της κ σύ κάτι.....

Να είσαι καλά , να προσέχεις και όλα με το καλό...περιμένουμε νεότερα...φιλιά:P :P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...