Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 967
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

αχ κι εμενα απο τις 7 σχεδον καθε μερα αλλα ολη μερα στο τρεξιμο και το βραδυ κοιμαται 12 - 1!!

σημερα που κοιμηθηκε τοση ωρα για απογευμα? την εκατσα την βαρκουλα του ψαρα που λεω και στον Νικολα.. :lol: τι ειναι αυτο το πραγμα με το αυτοκινητο...παντα τον παιρνει ο υπνος...κι εχει γελιο οταν προσπαθω να τον κρατησω ξυπνιο και πανω που κλεινουν τα ματια του πεταγεται και χαζογελαει και ντουπ ξανα κατω.... :lol:

ΑΣΠΑ μου ναι θεληση εχω ανεξαντλητη οπως και το πεισμα μου γι' αυτο ποτε δεν χανομαι! Εχω πολλη ενεργεια συνεργασια δεν εχω απο πελατες και προμηθευτες..πλην ελλαχίστων εξαιρέσεων..που μου δινουν δυναμη ακομα να το παλευω!

Σταμμυ που εισαι??

Κοριτσια τελικα βρεθηκατε? Δεν ρωτησα..

Δημοσίευση

κ εμενα παντα κοιματε στο αμαξι ασε....

οχι δεν βρεθηκαμε αφου δεν κανονισαμε τιποτα!!!!!!!!!!!!

ασπακι οντως ειναι πολυ ευκολα...τωρα που ξυπνησε ο νικος θα βαλω κ δικες του γιατι μεχρι τωρα μια εβαλα που εχει βραβευτη κιολας!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΒΙΚΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ BLOG ΣΟΥ...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!! ΡΕ ΘΗΡΙΟ ΣΕ ΠΑΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΟΥ! ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ!! ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ!!

ΑΧ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΟΡΤΙΓΙΕΣ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΨΕΙ ΚΟΣΜΟ!!!!

ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΩ ΠΩΣ...ΑΧ ΚΑΙ ΝΥΣΤΕΥΩ ΠΑΛΙ ΚΟΛΛΑΣΤΗΚΑ!!! :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση
κ εμενα παντα κοιματε στο αμαξι ασε....

ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ? ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΝΟΗΜΑ ΟΤΙ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΞΕΡΟΣ Ο ΧΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ?? :lol: ΣΑΝ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...ΠΩ ΠΩ

ΩΧ ΞΥΠΝΗΣΕ!! ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ... :shock:

Δημοσίευση

:lol::lol::lol::lol::lol: ναι θυμαμαι τα καημενα τα ειχα δει ολα με μας τι τρελες τοσες ωρες...

:D:D:D:D σε ευχαριστω πολυ...χαιρομαι πολυ που σάρεσε!!!!!!!!!!!!!!!!!

οντως αυτες οι τορτιγιες ειναι ολα τα λεφτα!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΝΑΙ ΜΩΡΕ ΣΙΓΑ ΤΙΣ ΤΡΕΛΛΕΣ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΝΕΣ ΣΑΝ ΕΜΑΣ...ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ... :lol: ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ..ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΙΑ!! ;):D

Δημοσίευση

Όταν με το καλό έρθω σε κάποια συνάντηση, σαν χρυσοχέρα που είσαι, θα μας φτιάξεις ένα γλυκό.

Καλά να 'μαστε και σύντομα θα τα καταφέρω...

Επιτέλους με τα πολλά πολλά κοιμήθηκαν τα μικρά.....δεν άντεχα άλλο να τα ακούω. Κάθε απόγευμα ρε γμτ αφινιάζουν....μιλάμε όλη την ώρα γκρινιάζουν το ένα για το παιχνίδι του άλλου και πάντα μαλώνουν.

Και δεν θέλουν να παίζουν και ξεχωριστά...έτσι για να μας σπάνε τα νεύρα.

Πέρασε η ώρα,.....πάω να βάλω τις κρεμούλες μου και να την πέσω κι εγώ.

Καληνύχτα Βικάκι, καλό ξημέρωμα!

Δημοσίευση

Καλημερα τρελοκοριτσαρες επιτελους σας διαβασα.......

Καλα περασατε ολες ε?

Εγω ηρθα στην δουλεια και εχω μια νυστα τρελη......περασα πολυ καλα το σ/κ δεν πηγα πουθενα

αλλα ηταν καλα την Κυριακη μονο αφησα τον μιικρο στην μαμα μου και βγηκα με τον αντρουλη μου

για φαγητο ηταν τελεια καιρο ειχαμε να βγουμε ετσι μονοι μας........

Ενα σωρο γραψατε απο τις 6σας διαβαζω...

Αντε σιγα σιγα να ξυπνατεεεε.......

Δημοσίευση

Ααααα δεν σας ειπα ξεκινησα διαιτα χημικη μαζι με την κουμπαρα μου για 8μερες

οποτε τα γλυκα και τα φαγητα ξεχαστε τα σας απαγορευω να μιλατε :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αντε να δω................

Εκανες και σελιδα με συνταγες τρελη μου μαγειρισσα με κολαζειιιιιςςςςςςςςςςς αλλα θα αντεξω

το θετικο ειναι οτι δεν μου την ανοιγει απο αυτο τον υπολογιστη και ετσι δεν θα βλεπω....αντε καλη

αρχη και μολις τελειωσω την διαιτα θα ειμαι εκει συνεχεια :lol::lol:;)

Δημοσίευση

Καλημερα Βικουλινι σε ευχαριστω πολυ χημικη 2μερες μονο γιαουρτι 2 μερες ρυζι 2 μερες πατατες

2μερες κοτοπουλο οσο θελω τιποτε αλλο μονο καφε νερο χυμο.....

Εσυ τι κανεις τα μικρα?

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΝΥΣΤΑΖΩ ΑΦΑΝΤΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ...ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΞΥΠΝΗΣΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΩΡΑ..ΤΟΣΟ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ...

ΤΣ ΜΙΚΡΑ ΚΑΛΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΞΥΠΝΑΝΕ....ΕΣΕΝΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΠΩΣ ΠΑΕΙ;;;;;;;;;

Δημοσίευση

Και εγω μια απο τα ιδια ειμαι τρελη νυστα......

Ο μικρος μια χαρα εχω βρει τον μπελα μου βεβαια δεν ξεκολαει απο μενα ουτε τουαλετα

δεν μπορω να παω κοιμαται μαζι μας και με κραταει τα χερια μου μολις κανω να κουνηθω λιγακι

σηκωνεται κ αυτος δεν ξερω τι τον εχει πιασει το πρωι μολις σηκωθηκα να παω για δουλεια

εκλαιγε ο καημενουλης και φωναζε να μην παω ποσο με κανει και στεναχωριεμαι....

Κατα τα αλλα ολα καλα.... :)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...