Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

argi ηταν η πρωτη φορα που το πετυχα και μαλιστα προς το τελος!

ενοιωσα χαλια...οκ ειπαμε πειθαρχια....αλλα ειναι παιδια....πως μπορουμε να τους στερισουμε την παιδικη τους ηλικια!

βεβαια σε καποια οπως το δεσιμο στο αυτοκινητο συμφωνω απολυτα αλλα οχι σε καποια τραβηγμενα!

κατι φορες θελω η μικρη να παει παιδικο ...αλλα τις περισοτερες δεν θελω!

οποτε του χρονου θα την ξεκινησω δραστηριοτητες για να εχει ενδιαφεροντα!

την προηγ. εβδομαδα οι γονεις ξεχασαν το παιδι στους στον παιδκο...τπ θυμηθηκαν αφου τους τηλεφωνησαν!

θελω μπαμιες!

αλλα δεν τις τρωει κανεις....

εμενα παλι το αγαπημενο μου!

παρασκευη 18.00 στο μετρό της Εθνικής άμυνας κι από 'κει Verde;;; ΙΣΧΥΕΙ???????????????

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

αχ εχει τελεια μερα!!!

θελω να βγουμε βολτα το απογευμα που θα ερθει κ ο τολης...

αλλα μηπως κρυωσει χειροτερα ο μικρος??

θα βγει κ θα αρχισει να τρεχει κ να κανει πανικο! :lol:

Δημοσίευση

Καλησπέρα !!!

Εγραψα ενα μνμ χτες αλλα το φαγε η μαρμάγκα ...

Χαθηκα γιατι εμεις αντιθετα βγαινουμε 3 ωρες το πρωι και κανα 2ωρο το απογευμα !!! Δεν μενει καθολου χρονος με το που γυριζουμε πρεπει να κανω δουλειες . Χτες βράδυ χαρη στην λατρεμένη Σνοου ειδα τα τελευταια επεισοδια απο το Νησι :x

Μαρία και η Χριστιάννα παρολο που ειναι αγριοκάτσικο κλαιει ή δειχνει οτι λυπαται με καποια τραγούδια ! Της ειχα βάλει οταν ήταν μικρότερη καποια απο Χατζιδάκη βουρ το κλαμα . Ε ειπα τυχαιο ειναι αλλα μετα ειδα οτι και με την "Αγια νυχτα " και καποια αλλα λυρικά κομματια .... Εγω ξερω οτι ειναι ευαισθητη παρολο που δεν φαινετε , αλλα μου κανε τοσο εντυπωση ...Ειναι τοσο καθαρά τα συναισθηματα τους που "πιανουν" πράγματα που εμας πλεον δεν μας αγγιζουν .

Αναστασί καλα να περασετε στην Αθηνα !!!

Βενη τι κοοοουυυυκλος που ειναι ο Φιλιππος !!! ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ !!!

Περαστικά στον Αναστάση ! Αχ μωλε το μικρουλακι ποναει το πωπουδακι και η κοιλιτσα !

Γιωτα μου ολα καλα θα ειναι με την Κων/να σου !

Θου με βλέπεις αλλα δεν προλαβαινω να γράψω !

Αφροδιτάκι ευχομαι να βρειτε εναν καλο σταθμο !

Μπεμπου μπράβο στον Σπυράκο !!!

Τι αλλο ηθελα να γραψω ?????

Δημοσίευση

μαζευα κατι αποδειξεις κ βρηκα την αποδειξη απο την αποξεση που εκανα περσυ 24 μαρτιου

περσυ τετοιο καιρο ημουν εγκυος :(:(:(:(:(:(:(

στεναχωρεθηκα λιγο, το τι κλαμα ειχα ριξει δε θελω ουτε να το θυμαμαι

ρε κοριτσια κοιμαται απο τις 1.15 :?

να ανησυχησω???

Δημοσίευση

Μητσάκη :lol::lol::lol::lol::lol::lol: πολύ γέλασα με την Β. σου!!!!

ΛαΛα ήθελα να σου πω ότι έχεις πολύ αυστηρή φωνή, είμαι σίγουρη ότι η Χρ. σου θα κάθεται σούζα όταν μιλάς!!!! :roll::roll::roll:

εμείς σκεφτόμαστε να πάμε σε ένα κυνοκομείο να πάρουμε ένα σκυλάκι να το βγάλουμε βόλτα.....μπορείς να πας, να ζητήσεις ένα σκυλάκι, να το ταϊσεις, να το πας βόλτα, αρέσει πολύ στα καημενούλικα αυτό και αν θέλεις αργότερα μπορείς να το "αγοράσεις"!!! :D ............

Δημοσίευση

Καλησπέρα,

ένας πανικός σήμερα στην δουλειά

σας διάβασα (ετυχώς δεν γράψατε πολλά) και αποχωρώ γιατί μόλις σχόλασα,

θα προσπαθήσω να μπώ το βράδυ

Βίκυ κάνε σ'εμενα το τραπέζι με μπάμπιες :D:D:D κι εγώ τρελένομαι αλλά κανένας άλλος δεν τις τρώει

Λένα περαστικά στον Αναστάση

Οι δημόσιοι παιδικοί είναι διαφορετικού από τους δημοτικούς

Το πρόγραμμα με τους δωρεάν παιδικούς σταθμούς ισχύει μέχρι το 2013 εφόσον είμαστε στην Ευρωπαϊκή Ένωση (από εκεί είναι χρηματοδοτούμενο) όταν βγουν οι αιτήσεις θα σας πώ περισσότερες λεπτομέρειες

Δημοσίευση

νατασουλα τι κανετε???

αχ καλε σας εχω πεθυμησει πολυ τελικα, μου ελειψαν οι συναντησεις στον παιδοτοπο!!

φιλακια πολλα!!!

παντως ευτυχως δεν εχει κανει κατι αλλο ο μικρος (φτου φτου)

ελπιζω να το ξεπερασε ετσι γρηγορα γρηγορα το μαναρι μου!!!

εχει κλεισει 3 ωρες υπνου.. πηγα κ τον ειδα κ ειναι δροσερος!

Δημοσίευση

ειδα τις φωτος της θουλης στο φεις...

ρε κοριτσι, τι ΟΜΟΡΦΗ που εισαι!!!!!!

εισαι μια κουκλα1!!!!! κ το δευτερο παλικαρακι ειναι ενα κουκλακι ζωγραφιστο1!!!

ο ντοντος φαινεται γιγαντας!! :lol::lol::lol::lol::lol: εχουν πολυ πλακα που ιεναι ξαπλωμενα διπλα διπλα!

αχ αφρο... μολις μπηκα κ τον αγκαλιασα...

πατησε μια τσιριδαααααααααααααααααα ο χριστος κ η παναγια!!

κ πηρε την πιπιλα κ γυρισε απο την αλλη :lol::lol::lol:

γενικα εχω προβλημα μαυτο, δεν ξυπναει ευκολα.. κ αν τον ξυπνησω με το ζορι κουτουλαει πανω στους τοιχους!

Δημοσίευση

Κοιμήθηκα ένα διωράκι, έστρωσα επιδερμίδα και επανήλθα!!!!!1 :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλέ συμπεθέρα είδες τι κούκλα είναι και η άλλη συμπεθέρα μου;;;;;; :D:D:D:D Όσο για τον Παντελάκοοοοο, κουκλί..... :D:D:D Κι επιμένω ότι μοιάζει με το Ντόντο...

Ο Στάσης μας καλά;;;;;;Συνήλθε καθόλου;;;;;Φιλησέ το μου το μουτράκι μου.... :x:x:x:x

Κορίτσια κι εγώ είμαι μέσα για Παρασκευή στις 6... ;);););)

Νατασούλα πήζεις ε;;;;; :?:?:?

Λάλα τελικά αυτά τα βίντεο που είχες βάλει που τα είχες βάλει και δεν τα είδα;;; :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Μιτσάκι πολύ γέλιο η Β..Εμένα η Ιω μου λέει "Πόσεχε καλά κακομοία μου..Θα σε δείω.." :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Βίκυ τη Δευτέρα είχαμε μπάμιες...Εγώ δεν τρελαίνομαι, αλλά τις φτιάχνω επειδή αρέσουν πολύ στο Γιώργο... ;););)

Δημοσίευση

παρασκευη 18.00 στο μετρό της Εθνικής άμυνας κι από 'κει Verde! ΙΣΧΥΕΙ!!!

Θα φέρω και το κοπελάκι μου!

Καποια να ειδοποιήσει και την Αναστασί!

Θουλάκι τέλειες οι φωτο! :x

Λένα μου μην τα σκέφτεσαι και μου στεναχωριέσαι ρε συ... :x

Γωγούλα το κλείσαμε για την Παρασκευή. Αν έχεις το κινητο της Φραν στειλε της μια ειδοποίηση και θα ενημερώσω και εχω την Παναγιώτα. Στρωνεις επιδερμιδα πουλακι μου ε;; :lol:

Δημοσίευση

:twisted::twisted::twisted::twisted: Πατησα κατα λάθος υποβολή!

Λένα γιατί το λες αυτό για τους παιδικους σταθμούς;; Μολόγα!! Ξέρασε τα όλα!! :evil::evil: Λέγε τί ξέρεις!!

Η Χαριλίνα σήμερα ήταν στη μαμά μου (βασικά ακόμα στη μαμα μου είμαστε), γύρισα και γω, έψησα μπιφτεκάκι και έκοβα σαλάτα, οπότε σε κάποια φάση την ακούω (δεν είχαμε οπτικη επαφή) να λέει

Χ: έλα μαμά, πάμε τώρα! (Και ακολουθεί ο εξής διάλογος)

Σ: Πού να πάμε τώρα αγάπη μου, θέλω να φάω πρώτα!

Χ: Ναι τώρα βάζω τα παπούτσια.

Σ: Καρδούλα μου μή βάζεις τα παπούτσακια, τόση ώρα σε παρακαλούσα να φύγουμε και δεν ήθελες!

Χ: Έλα μαμα μου είμαι έτοιμη πάμε!

Σ: Ώχου ρε Χαρα!!

Χ: Ναι παιδί μου πάμε σου λεώ!

Και τη βλέπω να έρχεται προς την κουζίνα, μαζί με το μωρό πόνυ και τη μαμα πόνυ!! (είχαν βγει βόλτα τα πόνυ) :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Νόμιζα οτι τα έλεγε σε μένα και μ'αρέσει που τσαντιζόμουν και με την "Ξεροκεφαλιά" της! :oops::oops::oops::oops:

Άφρο καλά σε κάνει!!! Όριστε μας!! Που μου θες και πίεση για να έρθεις να μας δεις! :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Αφρο βαράτε με και ας κλαίω είσαι? :lol::lol::lol:

άντε πάρε την κοιλιά σου και πήγαινε στην συνάντηση!!! :lol::lol::lol:

Θούλη ωραίες φωτό και εσύ πολύ ωραία, τα πιστιρίκια τέλεια και ο γίγαντας Ντόντος!!!! :lol::lol:

Δημοσίευση

Να σας πω...Στην Αναστασία τι ώρα να πω;;;Φαντάζομαι ότι εκείνη θα πρέπει να πάει κατευθείαν στο Βέρντε..Μην την ταλαιπωρούμαι με μετρό κλπ...

Εγώ θα είμαι με αμάξι....Ποιες θα φορτώσω;;;;; 8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)

Αφροοοοοοοο μην και δεν έρθεις........Σε έσφαξα!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted:

Επίσης, εγώ δε θα πάρω την Ιω... :D:D:D:D Θέλω να απολαύσω καφέεεεεεεεεεε.....Όχι να κυνηγάω.... :oops::oops::oops::oops:

Σισσάκι ωραία στην έφερε η Χαριλίνα... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Στέλνω και στη Φραν....

Αρτζιιιιιιιιι επιβάλλεται να βάλεις λινκ.... :lol::lol::lol: Μη μας το χαλάς!!!!!!Έεεεεεεεελλλλλλαααα!!!!!

Δημοσίευση

τοκ τοκ..ειναι το ρυζακι εδω !!!!!!!!!!!!!!!! θελω ολες να σας δωωωωωωωωωωωωωωωωωωω...την παρασκευη..θα σκασω αν δεν ερθω... :(:(

σημερα ειπα να παω μια μικρη ατα με το τουτου μεχρι τα τζαμπο..και το λιγο εγινε 2 ωρες... :lol::lol::lol: γυρισα πτωμα...και με πολλα δωρακια για μενα και την μικρη...βρηκα κατι σοβαρες κουπες για μανουλα...με γουρουνακι και αγελαδιτσα... :D:D

αν ειμαι καλα θελω να ρθω αλλα ο βηχας μπορει λογω βροχιτιδας να κρατησει λιγες μερες...τι να κανω? απο την μια δεν νοιωθω αρρωστη παιρνω την αντιβιωση ..αλλα απο την αλλη δεν θελω να φοβαστε μηπως σας κολλησω...αν και ο γιατρος μου πε ότι κολλαει τους αλλους 5 μερες απο την εναρξη των συμπτωματων δηλαδη μεχρι χθες... :roll::roll:

γιωτινι μου πως ειναι η νινα μας?ελπίζω όλα καλα και απλα ο εμετος να ταν απο κατι που θα την ενοχλουσε στο λαιμο...περαστικουλιααααααααααα....

να σας πω τις καινουργιες μας λεξουλες?

γιαγια κατερινα...την λεμε νινα

γιαγια αλεξαντρα...την λεμε αντα

μαθαμε το ενα χερακι...το δινει...και μετα της λεω δωσε το αλλο..και το δινει :D:D και λεει αλλο...

αμπι...ομπρελα

ηγιο...ηλιος

φωωωωω...φως

κοιτα...

μι...ψωμι

ο γιατρος..ασχετο ειπε να μην κουραζομαι πολυ..οκ να παω για εναν καφε...αλλα εμενα το μυαλο μου ειναι όλο στο εξω...θελω βολτες...και ποσο μου αρεσει που ξεθαρρευω και με το τουτου...πρωτη φορα που πηγα απο του παπαγου στα τζαμπο .. ολο και καπου πιο μακρια θα πηγαινω σιγα σιγα...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...