Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 921
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Λίγο με ενοχλεί ο λαιμός μου, θέλω να πιστεύω ότι δεν θα με πονέσει περισσότερο. Ήπια και στην δουλειά κανα 2 τσαγάκια....και είμαι λίγο καλύτερα.

Δουλειά πάλι στο γραφείο δεν έχουμε, κοινώς κωλοβαράμε όλοι!!!!

Τους έχω βαρεθεί ρε γμτ....πάρα πολύ.

Δημοσίευση

Γεια σου Ασπα σημερα αυτη την βδομαδα ειμαι απογευματινη σε λιγη ωριτσα

τελειωνω.......σε ευχαριστω για τον μικρο :D

Τρελη μου μαγειρισσα ασε την καλτσα και φορα καλοκαιρινα ειπαμε :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

ασπακι υπομονη τι να κανουμε ρε γμτ παντου σκατα ειναι...

βασω μου δεν ανοιγει κ λιγο ο καιρος ρε γμτ...τωρα αν βαλω θα γελαει κ καθε πικραμενο σπιτι παντως σημερα θα περπαταω ολη μερα ξυπολητη :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Ολες με την δουλεια μας εχουμε την καλυτερη σχεση και εγω ετσι λεω τους εχω βαρεθει ολους...

Ασπακι πολλα τσαγακια...

Ετσι τρελη μου μαγειρισσα ξυποληταρια σημερα εστω μεσα στο σπιτι

και οταν ανοιξει ο καιρος θα τα βγαλεις στην φορα ;)8-)8-)

Δημοσίευση

Εγώ πάλι αν δεν καλοκαιριάσει νύχι στα πόδια δεν βάφω.

Για την ακρίβεια ούτε και στα χέρια προλαβαίνω, άσε που όποτε τα κάνω με πιάνει προκοπή για δουλειές και τα χαλάω.

Μόνο αν παίζει κανένας γάμος πάω στο κομμωτήριο και τα φτιάχνω....εκεί τα προσέχω.

Δημοσίευση

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: μεχρι τοτε θα εχουν μπετωσει :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εγω τα ποδια τα βαφω κ χειμωνα μαρεσει να τα βλεπω περιποιημενα καλος που εχω στον εγκεφαλο

θα σας βαλω φωτο να τα δειτε να μου πειτε

Δημοσίευση

αααααααααααααααααααααααααααααααα είδες ρε παιδί μου, αμα το 'χεις!!!!!

Μπράβο κοπέλα μου!!!!!!!!!!

Άντε να μαζευτούμε να μας περιποιηθείς κάποια στιγμή!!!

Αλήθεια κάνεις και μασάζ???

Δημοσίευση

Μπορώ να κάθομαι με τις ώρες και να με τρίβουν!!!

Αλλά όταν λέω στον άντρα μου να μου κάνει μασάζ....με τσιμπάει ρε γμτ....καθόλου δεν ξέρει. :twisted: ...τι άσχετος!!! [-(

Γειά σου Βάσω, καλή ξεκούραση.

Βίκυ, τι γαϊδάρες που είναι....όλες!!! :roll:

Δημοσίευση

εμενα το βαριετε κ μετα ακουμπαει απλα το χερι του κ του λεει δεν σου ειπα να το παρκαρεις να με τριψεις σου ειπα :lol::lol::lol::lol::lol:

θα ερθει τη κυριακη η κουμπαρουλα μου φαινετε θα τη χωσω παλια καναμε η μια στην αλλη καθαρισμους μασαζ αποτριχωσεις τωρα βαριομαστε που ζουμε :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Αυτά τα κάναμε κι εμείς κάποτε...μαζευόμασταν στο σπίτι μου 3-4 μαζί και αρχίζαμε καθαρισμό, μασάζ, αποτρίχωση, μάσκες.....τι γέλιο με τις μάσκες...πως ήμασταν έτσι, :lol::lol:

Τώρα ούτε που το σκέφτομαι....βέβαια συνεχίζω να τα κάνω μόνη μου. Μου αρέσει πολύ να ασχολούμαι με καλλυντικά και περιποιήσεις!!! Έχω ψώνιο μ' αυτά!!! :D

Δημοσίευση

ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!λατρεία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχα............

Έλα ρε κοιμούνται ακόμα από το μεσημέρι??? Τι θα τραβήψεις το βράδυ καημένη μου!!!! :-ss

Δημοσίευση

μολις ξυπνησαν τα αντρακια μου ουτε συννενοημενοι να ηταν ....

παω ασπακιιιιιιιιιιιιιιιιιιι θα τα πουμε μετα σε φιλω σταυρωταααααααααααααααααααααααααααα

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσαρες μου τ´ι κανετε;;; Μου λειπετε!!!! Όλο το ίδιο σας λεω :oops: αλλα πραγματικά το εννωω!!!! Πως πανε τα πράγματα;; Είστε όλες καλα;; Εμείς είμαστε όλοι καλα αν εξαιρέσεις το χέρι που μάλλον για τενοντιτιδα με βλέπω απο το πολυ γράψιμο στον υπολογιστή!!! Πονάει απο τον ώμο μου μέχρι την χούφτα μου!!! Αύριο θα πάω να πάρω έναν ελαστικό επιδεσμο να το δεσω γιατί δεν με βλέπω καλα!!!!!

Φιλακια!!!! Θα μπω και αργότερα γιατί δεν βλέπω ΚΑΜΊΑ εδώ!!!!

Ματς μουτς!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Βάζεις το γάλα το σιμιγδάλι και το φρούτο κι ανακατεύεις μέχρι να πήξει φαντάζομαι...ωραία ιδέα κι αυτή..δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο στην ομιλία..απλά όσο μεγαλώνουν δέχονται πιο δύσκολα κάποια φαγητά..ας πουμε τον μεγάλο μου τον γιο τον άργησα στα κομμάτια...14 μηνών και χρησιμοποιούσα μπλέντερ..και όταν το κόψαμε δεν έτρωγε λαχανικά και πολλά άλλα γιατί δεν είχε μάθει ..δεν τα παίρνε στο χέρι ας πούμε από μωρό να το φάει...μεγάλο λάθος αυτό...για αυτό προσπαθώ τώρα με πατημένα και κοματια
    • 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
    • Κρέμα με σιμιγδάλι, ε;;; Εγώ που δεν έχω δώσει ξένο γάλα, μπορεί και με νερό να γίνει ή πρέπει να αντλήσω δικό μου;
    • Δεν τον είχα σκεφτεί τον τρίφτη... Μου είπαν να τα βράσω αλλά δε θέλω γιατί θα χαθούν όλες οι βιταμίνες πιστεύω.  Με το χέρι το ξεψαχνίζω και το κάνω πολύ μικρές μπουκίτσες. Παίρνει λίγη ώρα παραπάνω αλλά η μικρή φαίνεται να το δέχεται πολύ καλά. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...