Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 921
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

βασω γιατι εισαι καπως??προσπαθειτε για 2???η πονας και εισαι ετσι??

ρια με λενε σταμουλα αλλα τα κοριτσια εδω με λενε σταμυ εν συντομια!!!παω να κοιμησω την μικρη και εγω τα λεμε!!!!

Δημοσίευση

KOYKOY Βάσω ήρθα έκανα μια πατάτα

με πήρε ο ύπνος :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Και με περίμεναν πελάτες έξω από το γραφείο ευτυχώς που το αφεντικό δεν ήταν εδώ.

Καλέ δεν ξέρω τι έγινε μάλλον κοιμόμουν πολύ ωραία :P:P:P:P

Ξύπνησα 17.55 και στις 18.00 ήμουν εδώ .

Δημοσίευση

καλε ποσα γραψατε παλι???

εχτες το βραδυ σας εγραψα ενα κατεβτο απο το κινητο αλλα χαθηκε τα νευρα μου δεν καταφερα να γραψω παλι....

σας ευχαριστω που με ψαξατε :D:D:D:D

τωρα που μπηκα δεν ειναι καμια ρε γμτ???

Δημοσίευση

καλε κοριτσια που ειστε??καλα ειστε????

βικυ καλα κανεις κ τον κουρευεις,δεν νομιζω να του κοψεις την ουριτσα???γιατι μου αρεσει πολυ!!!

ρια κ εγω ειπα να παω για υπνο αλλα ξυπνησε η ευαγγελια.

βικουλινι που χαθηκες εσυ???

Δημοσίευση

Λοιπόν αφού δεν είναι καμία εδώ θα κάνω το μεντιουμ θα κλείσω τα ματια μου και θα σας πω που είναι η κάθε μια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βλέπω και ένα σύνεφο αλλά και να βγάλετε 5ευρω δεν θα μπορέσω να το πάρω οπότε αφήστε το :(

Η Bikxar έχει κομωτήριο σπίτι της!!!!!!!!!!!

Η Stamy δεν έχει δει τις ερωτήσεις μου!!!!!!!!!!

Το Βικουλίνι τρέχει να μαζέυει το σπίτι και δεν προλαβαίνει!!!!!!!!!!!!!

Η Κατερίνα φτιάχνει μπομπονιέρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η Βάσω μάλλον τώρα θα τρώει γιατί είχε ξελιγωθεί σήμερα!!!!!!!!!!!!!!!

Τις άλλες δεν τις βλέπω γιατί είναι πολύ μακρυά :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

κοριτσουδιαααααααααααααααααααααααααααα??????????????

δεν εχω παλι υπνο ηρθε η φιλη μου(κ κομμωτρια :D:D )με τον αντρα της κουρεψε το χαρακη μονο το μπροστα γιατι οπως ξερετε τα πισω τα μακραινουμε :D:D κ μετα κατσαμε κ το δυαλυσαμε στις 1μιση μεχρι να μαζεψω να ξαπλωσω ε ξηλωθηκα κ ξανασηκωθηκα :lol::lol::lol::lol::lol:

αυριο εχω τραπεζι στους γονεις μου το μεσημερι

θα φτιαξω προβατινα με χιλοπιτες εβαλα να βρασο το σφαχτο κ μετα θα το βαλω στη γαστρα να γινει σιγα σιγα σαν λουκουμακι.....

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι όμορφη μέρα σήμερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ σήμερα έχουμε χορό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Στη δουλειά είμαι όπως πάντα από άυριο δεν ξέρω μπορεί να κερδίσω το λαχείο :lol::lol::lol:

Καλέ εχθές από την φούρια μου να έρθω στο γραφείο φόρεσα ένα πουκάμισο - μπλουζοφόρεμα που έχω ανάποδα ευτυχώς που δεν φαινόταν πολύ το έπαιζα κυρία στο γραφείο πήγα και σε έναν φούρνο ευτχώς που φορούσα μπουφάν από πάνω και το βράδυ που πήραμε την Ανδριανούλα μου λέει : Μαμά κουζουλάθηκες??? της λέω γιατί μου λέει το φοράς λάθος μαμά το κοιτάω και τρελάθηκα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ευτυχώς που δεν είχε ταμπελάκι πίσω

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Bikxar γιαμι γιαμι εγώ δεν ξέρω τι να φτιάξω αλλά μάλλον για την γνωστή μακαρονάδα μας κόβω

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μπεμπούλης που όλο ξεχνάω το όνομά σου σε αυτό το ερώτημα η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

θα πρέπει να απευθυνθείς σε ειδικό μέντιουμ για μωρά ;)

Δημοσίευση

Από κέφια μια χαρά!!!!!!!!!!!!!!

Τα έχω βάλει με την Πολεοδομία Πειραιά παίρνω τηλ από εχθές και τίποτα σήμερα του βρήκα και με έστειλαν σε άλλο τηλέφωνο τώρα ξαναπαίρνω αλλά τίποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φτου και από την αρχή!!!!!!!!!!!!!!

Εσύ τι νέα????????

Πως πάει το φαγητό μυρίζει μυρίζει?????

Mirlitsa καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλέ η Βάσω δεν δουλευει σήμερα????

Δημοσίευση

ασπακι μου καλα ειμαστε δεν ειχαμε υπολογιστη εσεις τι κανετε???

ρια μου εχει μυρισει για τα καλααααα ασε.....η βασω αυτη την εβδομαδα δουλευει 11...

καλα αυτες οι δημοσιες υπηρεσιες δεν παλευονται :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Δημοσίευση

Οκ βρήκα άκρη ακρη.

Θέλω να βάλω σταθερό στο σπίτι και θέλω αντίγραφο αδείας αλλά επειδή η άδεια είναι πολύ παλιά πρέπει να πάω Πειραιά.

Μήπως έχετε κανέναν γνωστό????? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Θα του πω να πάρω ρεπό και θα ερχίσει πάλι την μουρμούρα αλλά τι να κάνω?????????

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Ναι ετσι γράφει το κουτί αναλογίες συνήθως 3 κουταλιές Σιμιγδάλι 90ml Γάλα. Φρουτο βάλε κ στη βρωμη είναι ανοστο τελείως. 
    • Και με νεράκι μια χαρά γίνεται.  Βάλε κ μισό φρουτακι να πάρει γεύση.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...