Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΕΝΝΙΑΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια,

θα ήθελα να σας ρωτήσω τί δώρο μπορώ να κάνω σε κοριτσι 9 ετών.ρωταω γιατί η κόρη μου είναι ακόμη μικρή και δεν έχω ιδέα. με φίλες(ανύπαντρες) μου που συζήτησα είχαμε διαφορά απόψεων. εκείνες πιστεύουν ότι 9 ετών είναι μικρούλες και παίζουν με κούκλες και εγώ επειδή πρόσφατα ήμουν και σε παιδικό πάρτυ του κοριτσιού με τους συμαθητές τους έχω διαφορετική άποψη.

μου φάνηκαν πως αν και είναι ακόμη παιδιά η συμπεριφορά τους δεν είναι καθόλου παιδική. περισσότερο πιστεύω ότι προετοιμάζονται για την εφηβεία.

anyway, αν έχετε καμία ιδέα , :idea:

ευχαριστώ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kalhmera Elenh...

Polu kala nomizeis, ta koritsakia 9 xronon einai pleon despinides..

H dikia mou pou einai 6,5 kai exei ksefigei apo ths koukles pou ena 9xrono..

H dikia mou toulaxiston twra thelei wraia tetradia me Hana Montana h Path kai fantaxtera stilo me ftera kai poupoula , h kapio hmerologio pou na klidonei kati se kalintiko (exei paidikes kolonies kai apozmitika) pou omos vromane :o:o Kanena lipgloss (an to epitrepoun oi gonois tou paidiou) mia pio efivikh tsanta me stampa Hana montana h akomi kai kapio mplouzaki Hana montana..Genika paizi polu Hana Montana se authn thn ilikia...Elpizw na voithisa ligaki..

ρωτησε τη μανουλα της αν ειναι ευκολο με τι της αρεσει να ασχολειτε..για να της παρεις κατι πιο δημιουργικο κ ξεχωριστο

ενα ομορφο εικονογραφημενο παιδικο βιβλιο(οχι παραμυθι 8-) )αν της αρεσει το διαβασμα

ενα σετ ζωγραφικης

κατι οικονομικα εργαστηριακια που κυκλοφορουν στο εμποριο πχ εργαστηρι με πηλο..θα μπορει να ασχολειτε μαζι με τη μητερα της φτιαχνοντας βαζα,καρφιτσες κτλ

το ημερολογιο που ειπαν τα κοριτσια ειναι πολυ ωραιο επισης

μπορεις να επιλλεξεις αναμεσα σε βιβλια που θα σου προτεινει ο βιβλιοπωλης σου , ημερολογιο , υλικα ζωγραφικης , τσαντες , βραχιολακια , κοκαλακια , γαντια με κασκολ ... υπαρχουν πολλες επιλογες για κοριτσια ( για αγορι θα δυσκολευομουν). φυσικα παιζει ρολο και ο χαρακτηρας του κοριτσιου

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...