Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

1)ΦΟΡΕΜΑ ΖΑΡΑ ΒΕΛΟΥΔΙΝΟ 2-3ΧΡΟΝΩΝ,ΑΦΟΡΕΤΟ, 10ΕΥΡΩ

PC241616.jpg

2)ΦΟΡΕΜΑ ZARA 2-3ΧΡΟΝΩΝ, 10ΕΥΡΩ

PC241618.jpg

3)ΒΕΛΟΥΔΙΝΟ ΦΟΡΕΜΑ SPRIDER 4ΧΡΟΝΩΝ,ΑΦΟΡΕΤΟ, 10ευρώ

PC1916132.jpg

4)ΒΕΛΟΥΔΙΝΗ ΦΟΥΣΤΑ SPRIDER 4ΧΡΟΝΩΝ, 7ΕΥΡΩ

PC1916122.jpg

5)ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ UNIQUE ΜΕ ΣΤΡΑΣΑΚΙΑ ΣΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ, 1ΕΤΟΥΣ,ΑΦΟΡΕΤΟ, 4ΕΥΡΩ

P1021632.jpg

6)ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΛΕΥΚΟ 1ΕΤΟΥΣ, ΑΦΟΡΕΤΟ, 4ΕΥΡΩ

P1021633.jpg

7)ΦΟΡΕΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ 6-9-12ΜΗΝΩΝ, 4ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ

P1021635.jpg

8)ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΖΑΡΑ 3-4ΧΡΟΝΩΝ,ΑΦΟΡΕΤΟ, 7ΕΥΡΩ

PC241617.jpg

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΤΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙ

Δημοσίευση

ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

9)Παντελονακι mandarino 24μηνων 5ευρώ

PC2416113.jpg

10)Μπλουζάκι για 24μηνων, 4ευρώ

PC191618-2.jpg

11)Παντελονι ζαρας 2-3χρονων, 5ευρώ

PA161560.jpg

12)Φορεματακι για 2χρονων, 4ευρώ

PA161563.jpg

13)Φούστα τζιν για 2χρονων, 4ευρώ

PA161564.jpg

14)ζαρα 2-3χρονων 5ευρώ

PC221633.jpg

15)μπλουζακι ζαρα 2-3χρονων, φουστα 2χρονων, 3ευρω το καθένα

PC231617.jpg

16)μπλουζακι για 4χρονων και παντελονι benetton 2-3xρονων,3ευρώ το καθένα

PC231618.jpg

17)barbie, 104cm, περιφ.μεσης 54εκ(εχει λαστιχο που ρυθμιζεται)4ευρώ

PC221619.jpg

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...