Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!! ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 15/1 ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΕΡΕΣ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΕΠΑΘΑ ΜΑΣΤΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΙ ΠΩΣ!!!ΕΒΓΑΖΑ ΤΟΓΑΛΑ ΜΕΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΩ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΥ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΠΗΡΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΡΝΩ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ. ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ NORPROLAC 75 ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΥΠΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΖΑΛΑΔΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑΙΣΩ ΤΟ ΜΩΡΟΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΡΘΟΣΤΑΤΙΚΗ ΥΠΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΛΙΠΟΘΥΜΙΣΩ!!!ΕΠΙΣΗΣ, ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΥΠΝΗΛΙΑ. ΑΥΤΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ!ΑΝ ΠΑΘΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΑΓΚΑΛΙΑ? ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΥΤΑ Η΄ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ? ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ!!!

Δημοσίευση

Aπο τη στιγμη που θα παρεις το χαπι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να βαλεις το μωρο στο στηθος.

Εγω τα πηρα 11 μερες και δεν επαθα απολυτως τιποτα.. Ουτε υπνηλια ουτε ζαλαδες..

Πριν τα παρεις ξανασκεψου το παντως.. Στο λεω με ολη την καλη διαθεση.

Μη σταματησεις τον θηλασμο για μια μαστιτιδα. Εδω εχει πολλα κοριτσια που θα μπορεσουν να σε βοηθησουν να τα καταφερεις, αν φυσικα το επιθυμεις.

Να σου ζησει το μωρακι σου!!

Δημοσίευση

ΦΑΝΗ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΓΑΛΑ. ΑΞΙΖΕΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΣΟΛΙΓΟ? ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ? ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΞΕΚΙΝΑΩ ΚΑΙ ΠΡΩΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΑΛΙΣΤΑ.

Δημοσίευση

Καλησπέρα Μαρία.Εγώ πάντως όταν τα πήρα ε'ιχα αυτές τις παρενέργειες.Χρειάστηκε να σηκωθώ βράδυ να κάνω γάλα το μωρό κ πραγματικά έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου για λίγα λεπτά.Ναι αν θυμάμαι καλά μουήρθε κ έντονη τάση για εμετό χωρίς όμως να κάνω.Καλά που σηκώθηκε ο άντρας μου κ με έπιασε.Ναι την πρώτη νύχτα κ μέρα ήμουν χάλια μετά τα συνήθισα.Πήρα όλο το κουτί με τα 30 χάπια.Ολα τα χάπια έχουν παρενέργειες αλλά αυτά είναι αρκετά δυνατά.Καλό βράδυ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...