Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!! ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 15/1 ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΕΡΕΣ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΕΠΑΘΑ ΜΑΣΤΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΙ ΠΩΣ!!!ΕΒΓΑΖΑ ΤΟΓΑΛΑ ΜΕΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΩ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΥ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΠΗΡΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΡΝΩ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ. ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ NORPROLAC 75 ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΥΠΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΖΑΛΑΔΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑΙΣΩ ΤΟ ΜΩΡΟΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΡΘΟΣΤΑΤΙΚΗ ΥΠΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΛΙΠΟΘΥΜΙΣΩ!!!ΕΠΙΣΗΣ, ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΥΠΝΗΛΙΑ. ΑΥΤΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ!ΑΝ ΠΑΘΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΑΓΚΑΛΙΑ? ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΥΤΑ Η΄ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ? ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ!!!

Δημοσίευση

Aπο τη στιγμη που θα παρεις το χαπι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να βαλεις το μωρο στο στηθος.

Εγω τα πηρα 11 μερες και δεν επαθα απολυτως τιποτα.. Ουτε υπνηλια ουτε ζαλαδες..

Πριν τα παρεις ξανασκεψου το παντως.. Στο λεω με ολη την καλη διαθεση.

Μη σταματησεις τον θηλασμο για μια μαστιτιδα. Εδω εχει πολλα κοριτσια που θα μπορεσουν να σε βοηθησουν να τα καταφερεις, αν φυσικα το επιθυμεις.

Να σου ζησει το μωρακι σου!!

Δημοσίευση

ΦΑΝΗ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΓΑΛΑ. ΑΞΙΖΕΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΣΟΛΙΓΟ? ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ? ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΞΕΚΙΝΑΩ ΚΑΙ ΠΡΩΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΑΛΙΣΤΑ.

Δημοσίευση

Καλησπέρα Μαρία.Εγώ πάντως όταν τα πήρα ε'ιχα αυτές τις παρενέργειες.Χρειάστηκε να σηκωθώ βράδυ να κάνω γάλα το μωρό κ πραγματικά έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου για λίγα λεπτά.Ναι αν θυμάμαι καλά μουήρθε κ έντονη τάση για εμετό χωρίς όμως να κάνω.Καλά που σηκώθηκε ο άντρας μου κ με έπιασε.Ναι την πρώτη νύχτα κ μέρα ήμουν χάλια μετά τα συνήθισα.Πήρα όλο το κουτί με τα 30 χάπια.Ολα τα χάπια έχουν παρενέργειες αλλά αυτά είναι αρκετά δυνατά.Καλό βράδυ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα χαχαχαχα ναι βρε εννοώ ότι οι δική μας παλμοί χτύπημανε σε όλο το σώμα και μήπως αυτό πιάνει κάποιες φορές και αυτούς τους παλμούς ! Θα το πάρω όμως το φλερτάρω απ' όταν ήμουν στην 6η εβδομάδα 😂😂😂
    • Καλημέρα! Γιατί την δική μας δεν την εντοπίζουμε στην μήτρα μας 😅😜 το γκατζετάκι αυτό έχει μια κεφαλή ακριβώς όπως είναι ο υπερηχογράφος του γιατρού. Βάζεις τζελ και κάνεις τις κινήσεις που κάνει ο γυναικολόγος πάνω στην κοιλιά σου! Το θέμα είναι οτι δεν έχουμε εικόνα, μόνο ήχο. Και @Iris9 έχεις δίκιο, αν το πάρετε, όσο ακόμα τα μωράκια μας είναι μικρούλικα και δεν μπορούμε βάση κοιλιάς να ξέρουμε που είναι, είναι πάρα πολυ δύσκολος ο εντοπισμός τους...δλδ φανταστείτε εμάς μας πήρε κανένα δεκάλεπτο ψάξε ψάξε γύρω γύρω στην μήτρα και καταφέραμε και εντοπίσαμε... @nikol92 αυτό πήρα https://www.medicoshop.gr/product/syskevh-doppler-gia-anichnefsh-kardiakou-palmou-emvryou/
    • Καλημέρα κορίτσια.  Εμεις απόψε ευτυχώς πήγαμε καλά! Ξύπνησε μια φορά αλλά χεστηκε πατόκορφα 🤣🤣🤣 Αυτόμε την αποστείρωση νομίζω πως 100% ποτέ δεν θα είναι αποστειρωμενα. Επισης το baby breza το θεωρώ περιττή συσκευή και πανάκριβη.Εχουμε νερό στο θερμός και το φτιάχνουμε. Αντί για 15 δευτερόλεπτα που κάνει η συσκευή εμείς κάνουμε 1 λεπτό ε σιγά. Άσε που είδα ένα βίντεο και έλεγε μια στα σχόλια πως δεν εφτιαχν σωστά το γάλα γιατί κρατούσε μέσα σκόνη. Πάντως και στον γιο μου με νερό σε θερμός έφτιαχνα το γάλα και μια χαρά ήταν.  @Maria98 πως είστε? Βγηκατε?
    • Επίσης όταν ρώτησα για baby brezza στο λητώ τα καταστήματα γιατί η πρώτη παιδίατρος ήταν κάθετα αρνητική μια εκεί υπεύθυνη πολύ εξυπηρετική μου είπε πως προκαλεί κ αναπτυξιακά προβλήματα πέραν του γεγονότος ότι ο τρόπος παρασκευής κάπου χώλαινει για όσες πιθανόν θέλατε να χρησιμοποιήσετε.Αν κ σου λύνει τα χέρια ιδίως το βράδυ και στην αρχή με τα πάρα πολλά γεύματα αν δε θηλάζει κάποια μαμά ή κάνει μεικτή .
    • Σε αυτό συμφωνούν οι παιδίατροι με τον βραστήρα 🤣🤣Παράδοξο που συμφωνούν είναι η αλήθεια 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...