Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
ερχεται κι αλλο νεο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα κρατηθω να σας το πει η ιδια..φανταζομαι θα το κανει σε λιγακι!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:8-}8-}8-}8-}:ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause:[smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif] ετοιμαστειτε για νεα γλεντια...τρελο ποδαρικο αυτη η βδομαδα!ελπιζω και η αλλη να ξεκινησει ετσι!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχα...μαρικακι πηγα να γραψω αυτο αλλα με προλαβες...αντε το λεω κι εγω!!

ναιιιι!!!!η μυριαμ ειναι εγκυος!!!!!!!!!!!!!

cuando κι αλλη κοπελα εκτος της muriam?Κανονισε εσυ και η μερεντουλα να μας ξεσηκωσεται την αλλη εβδομαδα!!! :ymparty:=p~:x:x

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ.....

εδώ ήμαστε για οτι χρειαστείς και δεν χρειάζεται να ευχαριστείς για τίποτα..

Μυριαμ να σου ευχηθώ και απο εδώ κοπέλα μου

Συγχαρητήρια!!! να έχεις μια υπέροχη τελειόμηνη εγκυμοσύνη καλή μου :YMHUG::YMHUG::YMHUG::x Μαρικάκι είναι πραγματικά ένα πολύ γλυκό κορίτσι η Μύριαμ ;)

Δημοσίευση

ti wraio partaki einai afto simera????

muriam synxaritiria kopela mou!!bravoooo :ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause:[smilie=blob3.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif]:-bd:-bd:-bd kale koritsia i lista mas kokkinizeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!

cuando k merenta i seira sas...

perimenoume abrio k ti kardoula e????teleia arxi koritsia!!!!!

rose perimenoume k esena.......na mas ankoinwseis ta efxarista n gineis k esy kokkini!!!!! :D:D:D

Δημοσίευση

cuando κι αλλη κοπελα εκτος της muriam?Κανονισε εσυ και η μερεντουλα να μας ξεσηκωσεται την αλλη εβδομαδα!!! :ymparty:=p~:x:x

θα βάλουμε όλα τα δυνατά μας Αναστασία!!!

άντε κορίτσια πήραμε φόρα [smilie=blob3.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif]

Δημοσίευση

ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!

1. rose25

2. ΣΙΑ

3. Jαnnοlino

4. cuando

5. merenta

6. muriam

7. xouanitaki

8. ΗΛΙΑΝΝΑ

9. kimon

10. elena23

11. Χρυσάνθη_

12. levou

13. marikaki27

14. MaDi

15. kon21

16. Χ+Μ

17. tanya

18. kardoyla2

19. anastasia32

20. twiggy

21. girl84

22. kikitsa80

23. morouli

24. demoyla

25. LIL

26. stroumf80

27. mariap1

ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ? =p~=p~=p~=p~

Δημοσίευση

χαχαχα...μερεντουλα και αναστασακι..οχι..εγω για τη μυριαμ ηθελα να πω..αλλα ειπα να το πει η ιδια..και τελικα με ειχε προλαβει το μαρικακι..που ξερετε ομως;εγω νομιζω οτι θα πεσει βροχη ανακοινωσεων!!!!!!!!!ροουζ η σειρα σου...αυριο ειναι κι η καρδουλα απο το αλλο..αντε δυο δυο ειπαμε σαν τις χιωτισσες..χιωτισσα μου ετοιμη για την αλλη βδομαδα;θα τα καταφερουμε ε;ε; :-ss:-ss:-ss:-ss:-ss υπόψιν..εχω πολλα απο αυτα που κανει το σκυλακι μου απο κατω... :roll::lol:

αναστασια η λιστα σου ειναι τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

χ+μ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ.ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΛΥΚΣ=ΙΑ ΜΟΥ @};-

ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ MURIAM!ΧΑΡΗΚΑ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΑ Σ ΑΥΡΙΟ! [smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob3.gif]

Δημοσίευση

τι γινεται ρε κοριτσια σημερα?????? :lol::lol::lol::lol::lol:

τωρα το ειδα συνχαρητηρια στην myriam :ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause:

αυριο εχουμε και την καρδουλα ετσι????? χαμηλοι τονοι μεχρι να δουμε και την κοπελα μας, μην ξεχνιομαστε!!!!!

Χ+Μ μια αγκαλιτσα ακομα για τον επομενο μηνα :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG: :YMHUG: :YMHUG:

Δημοσίευση
ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!

1. rose25

2. ΣΙΑ

3. Jαnnοlino

4. cuando

5. merenta

6. muriam

7. xouanitaki

8. ΗΛΙΑΝΝΑ

9. kimon

10. elena23

11. Χρυσάνθη_

12. levou

13. marikaki27

14. MaDi

15. kon21

16. Χ+Μ

17. tanya

18. kardoyla2

19. anastasia32

20. twiggy

21. girl84

22. kikitsa80

23. morouli

24. demoyla

25. LIL

26. stroumf80

27. mariap1

ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ? =p~=p~=p~=p~

ΤΙ ΚΑΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΛΙΣΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

συγχαρητηρια στην μυριαμ και απο εδω.χαρηκα παρα πολυ ηξερα ποσο πολυ το ηθελε!ευχομαι ενα γερο μωρακι και μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.

κοκκινησαμε ολες στην λιστα τι καλαααααα :-p

αυριο θα κοκκινησει και το νουμερο 18? ;) αντε κοριτσια ξεκολλησαμε επιτελους..

χ+μ μια αγκαλια και απο μενα :YMHUG::YMHUG::YMHUG: και δυναμικα για τον επομενο μηνα,ετσι και εγω αυτο θα λεω στον ευατο μου σε λιγες μερες που θα μου ερθει =p~

ειδατε απο το τελος πηγε προς τα πανω η κοκκινιλα :lol::lol: αυριο που λετε θα παει στην μεση και μετα θα ανεβει στο τοπ πιο τοπ δεν γινεται :lol::lol::lol::lol: θα θελα.... :-p

Δημοσίευση
:lol::lol::lol: cuando τι ωραια που το ταιριαξες.μακαρι να εχουμε πολλα μωρακια!αυτο το τεστ που εχεις στην φωτο θελω να δω και εγω αλλα προεχει η καρδουλα μας και να εχει ενα τεραστιο +++++++ αυριο :x:x:x:x:x:x
Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!ΦΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΛΗΣΕΤΕ ΟΛΕΣ!!!!!ΚΙΚΙΤΣΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ ΑΥΡΙΟ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ!!!!!Χ-Μ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ.

Δημοσίευση

ροουζ φυσικα οπως τα λες και μετα εσυ!!!!μην σφυριζεις αδιαφορα :lol:

χαχαχα η κικιτσα εχει ηδη πολυ θετικα νεα..!!!!!!!την καρδουλα περιμενουμε αυριο..σε συγχωρουμε ομως γιατι μες στη χαρα σου κι εσυ τι να πρωτοσκεφτεις :P

Δημοσίευση

αισιως το τικερ εγραψε μια βδομαδα ακριβως πριν την σημαντικη μερα!!!!!!!!!!!!!!αχ να ναι μια θετικη μερα!!!!!!!!!!!!!!τωρα οντως ξεκιναμε την αντιστροφη μετρηση..τωρα θα μετραμε μερες!!!!!!!!!μερεντουλααααααααααααααα :-ss:-ss:-ss:-ss:-ss:-ss:((:-s:-s:-s#:-s%-(%-( [smilie=brushteeth.gif] [smilie=brushteeth.gif] [smilie=confused2.gif] :crazy::wtf::wtf: [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion14.gif] [smilie=pottytrain5.gif] [smilie=pottytrain5.gif]

Δημοσίευση

Πολλά πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια μας!!! :ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause:

Εύχομαι εύκολες εγκυμοσύνες και υγιαίστατα μωράκια!!!!!

Ελπίζω σύντομα να νιώσουμε και να βιώσουμε την χαρά αυτή όλες μας και να αποκτήσουμε το πολυπόθητο μωράκι! Καλή επιτυχία στις επόμενες!

Εμείς αυτό το μήνα δεν το προσπαθήσαμε καθόλου γιατί παίρνουμε αντιβίωση για να αποβάλουμε το μυκόπλασμα ουρεοπλασμα οπότε είναι η μόνη φορά που δεν έχω καμία ελπίδα να κοκκινήσω. Η πλάκα είναι ότι γυρίσαμε πάλι στα προφυλακτικά και θυμηθίκαμε τα παλιά :mrgreen:

Τώρα περιμένω περίοδο και προσπαθώ να καταλάβω αν νιώθω τα ίδια συμπώματα που ένιωθα τις προηγούμενες φορές ή όλα εκείνα ήταν από το αγχος μου. Το συμπέρασμα είναι ότι το στήθος πρήστηκε και είναι ευερέθιστο, η κοιλιά πρήστηκε αλλά κάτι περίεργα πονάκια που ένιωθα στην κοιλιά δεν τα νιώθω αυτή τη φορά. Νομίζω ότι όταν το σπέρμα κυκλοφορεί στη μήτρα νιώθεις ένα περίεργο συναίσθημα στην κοιλιά για αρκετές ώρες, το οποίο αυτή τη φορά δε το νιώθω αφού δεν υπάρχει σπέρμα.

Ελπίζω τον Μάρτιο να έχουμε καθαρίσει και να μπορούμε να συνεχίσουμε τις προσπάθειες για να πιάσουμε το σποράκι και να γλιτώσουμε και τις επεμβάσεις.

Καλή συνέχεια σε όλες κορίτσια! Μπορεί να μην γράφω πλέον συχνά αλλά διαβάζω τα νέα σας!

Δημοσίευση

kalimera koritsakia!

xamos e????panta tetoia na xoume!egkimosines k thetikes xoriakes!!!!!

ti wraia:)

sigxaritiria miriam m!ola teleia na pane apo dw k pera!

fisixe kai se mas gkastroskoni na auxithoune oi gkastroules:)anteeee:)

x & m edw eimaste oles koritsi m k gia ta kala k gia ta kaka!

tha rthei k sena aspri mera,tha deis!upomoni xreiazete, thelisi kai panw apo ola Pisti Sto Theo kai Stin Panagitsa giati mono autoi xeroun pote kai pws:)tha rthei k i dikia mas wra kai edw tha eimaste na ta leme!

ti m kanete oi upoloipes?

sia kai anastasia m p xathikate?

perimenoume k ap tin kardoula simera!ante ola na einai thetika!O THEOS KAI H PANAGIA MAZI THS!

Rose kai cuando, merentoula perimenoume k apo sas ta thetika nea:)

ante na pairnoume mia mia seira:)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...