Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλώς ήρθες twiggy

καλή επιτυχία και να ξέρεις οτι είσαι στο σωστό μέρος \:D/ \:D/

εδώ μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα [smilie=bootyshake.gif] [smilie=bootyshake.gif] [smilie=la.gif][smilie=la.gif]

αν δεν μπορείς να το κάνεις τότε λυπάμαι... :^o:^o

αλλά την πάτησες

όποιος μπαίνει εδώ χαλάει :lol::lol::lol::lol:

[smilie=pottytrain5.gif] [smilie=pottytrain5.gif]

Δημοσίευση

Καλως ηρθες twiggy και καλα να περασεις μαζι μας!!!Θα το ευχαριστηθείς, θα κολλήσεις, θα παθεις πλακα !!! =p~:ymblushing:

Όπως λεει και η φιλη μας merentoula εκφρασου ελευθερα χωρις ταμπου και εμεις ειμαστε εδω για σενα!! ;)

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια!!!

καλη επιτυχια κ σε αυτο το θεματακι!!!

εγω δεν ανηκω βεβαια σε αυτη την κατηγορια... εχουμε 8 μηνες στο ενεργητικο μας...

αχ μακαρι να εχουμε πολλες πολλες ευχαριστες ανακοινωσεις αυτο το μηνα!!!!!!!!!!

Δημοσίευση
  ο/η merenta είπε:
καλώς ήρθες twiggy

καλή επιτυχία και να ξέρεις οτι είσαι στο σωστό μέρος \:D/ \:D/

εδώ μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα [smilie=bootyshake.gif] [smilie=bootyshake.gif] [smilie=la.gif][smilie=la.gif]

αν δεν μπορείς να το κάνεις τότε λυπάμαι... :^o:^o

αλλά την πάτησες

όποιος μπαίνει εδώ χαλάει :lol::lol::lol::lol:

[smilie=pottytrain5.gif] [smilie=pottytrain5.gif]

=))=))=))=))=))=))=))

ελπιζω να το σκεφτηκε καλα η κοπελα πριν μπει ε twiggy ???? :-?:-?:-?:-?

εχουμε χαλασει τα καλυτερα κοριτσια εδω μεσα, ελπιζω να εισαι προετιμασμενη και συ [smilie=la.gif][smilie=la.gif][smilie=la.gif][smilie=la.gif][smilie=la.gif][smilie=la.gif][smilie=la.gif]

απο κλανιτσες πως πας???? [smilie=icon_geek.gif] [smilie=icon_jokercolor.gif] [smilie=happy5.gif] [smilie=glasses11.gif] [smilie=happy5.gif] [smilie=glasses2.gif]

Δημοσίευση
  ο/η ΣΙΑ. είπε:

=))=))=))=))=))=))=))

ελπιζω να το σκεφτηκε καλα η κοπελα πριν μπει ε twiggy ???? :-?:-?:-?:-?

εχουμε χαλασει τα καλυτερα κοριτσια εδω μεσα, ελπιζω να εισαι προετιμασμενη και συ [smilie=la.gif][smilie=la.gif][smilie=la.gif][smilie=la.gif][smilie=la.gif][smilie=la.gif][smilie=la.gif]

απο κλανιτσες πως πας???? [smilie=icon_geek.gif] [smilie=icon_jokercolor.gif] [smilie=happy5.gif] [smilie=glasses11.gif] [smilie=happy5.gif] [smilie=glasses2.gif]

Ωπα χαλαρα....μην την τρομαξουμε :-oL-)

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια....σημερα θα ειμαι αρκετη ωρα μεσα.....εχω δουλεια πολυ στον υπολογιστη...θα κοιμηθει κ σε καμια ωριτσα ο μικρος...το εχουμε παρει απο το πρωι....8 ξυπνησε κ ειναι ντουρασελ...εγω για να αντεξω πρεπει να πιω 3-4 καφεδες....

Δημοσίευση
  ο/η Χρυσάνθη_ είπε:
γεια σας κοριτσια....σημερα θα ειμαι αρκετη ωρα μεσα.....εχω δουλεια πολυ στον υπολογιστη...θα κοιμηθει κ σε καμια ωριτσα ο μικρος...το εχουμε παρει απο το πρωι....8 ξυπνησε κ ειναι ντουρασελ...εγω για να αντεξω πρεπει να πιω 3-4 καφεδες....

καλώς την !!! :YMHUG::YMHUG:

Δημοσίευση
  ο/η Χρυσάνθη_ είπε:

Που εισαι βρε Χρυσανθηηηηηηηηη??Αντε βαλτον για υπνο και ελα να τα πουμε!!! ;)

Δημοσίευση

βρε κοριτσια με το μπαινουν οι κοπελες θα της τρομαζουμε με τα κλανιδια :lol::lol: να ειστε λιγο πιο ηρεμες και να βαζετε και καμια ταπα =))=))=))=))=))

twiggy καλως ηρθες και μην μας παρεξηγεις απλα εχουμε πολλα αερια =p~=p~

μεγαλωνει η λιστα μας κοριτσια αντε να βγαινουμε κιολας οχι μονο να μπαινουμε :-p

τωρα που ειπατε για καφε μου ανοιξατε την ορεξη για ενα καπουτσινο ~o)~o) μμμμ παω να φτιαξω!θελει καμια σας?

Δημοσίευση

να ηξερα να ανεβαζα και φωτο καλα θα ηταν :(

βρε αναστασια το καπουτσινο με γαλα γινεται ετσι και αλλιως :-p και ειναι σουπερ αυτος ο καπουτσινο εχω την μηχανη την καινουργια dolce gusto παρακαλω :lol::lol::lol:

ενας καπουτσινος για την αναστασια αμα θελει και αλλη μιλατε ε τωρα που γυριζει :lol::lol:

Δημοσίευση
  ο/η Χρυσάνθη_ είπε:

αντε ρε κοριτσι σε χασαμε :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Δημοσίευση

μαρη τι σαντιγυ στον καπουτσινο? @-)@-)@-) εγω δεν εχω πιει ποτε καπουτσινο με σαντιγυ!

160 ειχε με δοσεις την εβαλα και πηγε 200 και κατι γιατι εβαλα και ασφαλεια.η απλη εχει 130 ομως αυτη που ειναι σαν ρομποτακι..

Δημοσίευση

χαθηκα λιγακι γιατι εχω να τελειωσω μια εργασια....κ τωρα αυτη θα τελειωσω.....αφηστε κοριτσια το εγραψα κ στο αλλο ποστ...σημερα μπαζω νερα απο το ταβανι....δεν αντεχω αλλο..νομιζω οτι δεν υπαρχει τιποτε ωραια τελικα στη ροδο......θελω να παω σπιτι μου στην αθηνα μου....

Δημοσίευση
  ο/η Χρυσάνθη_ είπε:
χαθηκα λιγακι γιατι εχω να τελειωσω μια εργασια....κ τωρα αυτη θα τελειωσω.....αφηστε κοριτσια το εγραψα κ στο αλλο ποστ...σημερα μπαζω νερα απο το ταβανι....δεν αντεχω αλλο..νομιζω οτι δεν υπαρχει τιποτε ωραια τελικα στη ροδο......θελω να παω σπιτι μου στην αθηνα μου....

ρε κοριτσι μου να αλλαζες σπιτι μηπως !!!!! δεν ειναι δυνατον :?:?:?:?:?

Δημοσίευση
  ο/η Χρυσάνθη_ είπε:
σια μου τα εγραψα κ στο αλλο....ψαχνω αλλα ολα ειναι στα ιδια χαλια....δυστηχως.

θα δω αλλα μαλλον θα φυγω για αθηνα.....

ε ναι !!!!!!! καλυτερα Αθηνα αμα ειναι ετσι ρε κοριτσι μου τουλαχιστον εδω δεν τα εχουμε αυτα!!!

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσακια εγω αυριο παω να μου πουν ποση δοση θα παιρνω για να ξεκινησω για τη σπερματεγχυση.ειμαι πολυ χαρουμενη..διαβαζω κι ενα βιβλιο που μου εχει λυσει πολλες αποριες και με εχει ξεφοβισει..ειναι καποιου ρομπερτ γκριν και μιλαει για τη γονιμοτητα,τις ορμονες κλπ..πολυ ενδιαφερον..εχω την εντυπωση οτι ειναι ενα που βρηκα και στα ελληνικα στον ελευθερουδακη..πολυ κατατοπιστικο..σημερα πηγα να μου δειξουν πως γινεται η ενεση και ειναι πολυ ευγενικοι και καλοι..πηγα ομως να βρω τη νοσοκομα σε ενα θαλαμο με πολλααααααααααααα νεογεννητα μωρακια μου κλαιγανε και με πιασανε και μετα τα ζουμια..τα ηθελα ολα!!!!!

ευχομαι να γεμισουμε ανακοινωσεις..ειλικρινα ειναι πανεμορφο αυτο και οσες το εχετε ηδη ζησει το ξερετε..

βρε χρυσανθη ασχετο..αλλα τι γινεται με τη μονωση σας;ειναι παλιο κτιριο;τι μπετα θα ριξανε ο,τι να ναι..πρεπει να το φτιαξουν να μη σαπισει και πεσει να σας πλακωσει..αααααααααααα....βρεχει στο ελλαντα;εδω χαρα θεου

Δημοσίευση

αστο cuando να μην το σκεφτομαι καθολου....

κ εγω μολις βλεπω μωρο παθαινω..σκεφτομαι τα αλλα 2 που εφυγαν....καμια φορα αναρωτιεμαι θα τα καταφερω να το γεννησω.....?ολα καλα απο αισιοδοξια ειμαι στο φουλ αλλα αμα πραγματικα σκεφτομαι νομιζω οτι ειναι κατι το οποιο δεν θα γινει ποτε....

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...