Είναι θετικό! Επαφουλες σήμερα και αύριο!!
Ωστόσο το διάστημα που προσπαθείτε είναι λίγο αν σκεφτείς ότι δεν είχατε και σε κάθε κύκλο σωστές επαφές. Όταν το έχεις πολύ στο νου σου πολλές φορές αργεί γιατί επηρεάζει και το στρες, χαλάρωσε απόλαυσε τις επαφές με τον σύζυγό και τις στιγμές με την οικογένειά σου και σίγουρα θα έρθει και το 2ο! Αν φτάσεις ένα χρόνο και δεν γίνει κάτι τότε ας κάνει και ο σύζυγός κάποιες εξετάσεις κι εσύ έναν έλεγχο.
Καλημερουδια σε ολες.!! Εγω εχω βαλει ενα φουστανακι στη βαλιτσουλα για την εξοδο (βεβαια ειναι 10 λεπτα το νοσοκομειο απο το σπιτι). Αλλα και τωρα οταν βγαινω που μπηκε ανοιξη κατι τετοια φοραω και μαλιστα εδω και 2 εβδομαδες σταματησα να βαζω και καλσον. Θελω να πιστευω οτι οι πανες που λεγαμε προφυλασσουν απο διαρροες αλλα σε καθε περιπτωση αν θες φορεμα βαλε κατι μαυρο και τυπου κρουαζε αν ειναι μακρια το σπιτι σ και θες να θηλασεις.
Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου, θα ξεκινήσω από τον επόμενο κύκλο να κάνω δοκιμές..
Προσπαθούμε γύρω στους 5-6 μήνες, βέβαια δεν ήταν όλοι με κατάλληλες επαφές γιατί έχω κ λίγο άστατο κύκλο.. ξέρω ότι δεν είναι παρα πολύ, απλώς παρασυρομαι απ την πρώτη φορά που ήρθε πολύ εύκολα και προβληματιζομαι
Επίσης ένα τεστακι που έκανα μόλις τα πήρα για δοκιμή ήταν αυτό στη φώτο.. πως σας φαίνεται? Γιατί δεν έχω καθόλου εμπειρία από τέτοιου είδους τεστ οπότε δεν είμαι κ σίγουρη αν τα ερμηνεύω σωστά
Προσπαθείτε καιρό για το δεύτερο κορίτσι μου;
Σχετικά με τα τεστ, 2-3 ώρες πριν το κάνεις φρόντισε να μην έχεις πιει υγρά. Καλό είναι να γίνονται μεσημέρι-απόγευμα. Πολλές φορές εγώ μεσημέρι έχω αρνητικό και το απόγευμα έχει γίνει θετικό. Πειραματίσου και θα το βρεις…
Recommended Posts