Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια κι από μένα! Κι εγώ πήρα απουσία σήμερα! Ξυπνήσαμε κι εμείς πολύ αργά και κάναμε πολλές δουλίτσες το μεσημέρι και το βραδάκι πήγαμε σε φίλους όπου φάγαμε εξαιρετικά, γαύρο στο φούρνο, καλαμάρι κοκκινιστό, ταμπουλέ, πατατούλες τηγανητές, ντάκο, σαλάτα ρόκα και κοκκινιστό κουνουπίδι με καυτερή πιπεριά! Ήταν σα να έχουμε πάει σε ουζάδικο, τέλεια! Τώρα χαζολογάμε (χωνεύοντας...), ο άντρας μου με το μπουζούκι κι εγώ στον υπολογιστή, δε μας έχει έρθει νύστα ακόμα...!! Αύριο το μενού έχει μοσχαρίσια φιλετάκια και ρυζάκι! Εύχομαι να βλέπετε όμορφα όνειρα και να έχετε ένα χαρούμενο κυριακάτικο πρωινό!

• Απαντήσεις 941
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Γεια σας ομορφες φουσκοκοιλιτσες... σημερα κοιμηθηκαμε ως αργα και το βραδακι πηγαμε εξαρχεια στο food company μετα σε ενα live που πετυχαμε κατι γνωστους μπλα μπλα, αργα μαζευτηκαμε...

Τωρα εχω αυπνια ειμαι πολυ χαρουμενη που ολα ειναι καλα σας φιλω γλυκα ολες μια μια και τα ομορφα μπεμπινια μας

Δημοσίευση

Καλημερααα!!!Τι κανετε μανουλιτσες κ happy daddycool?

Μα8αινω τα νεα σας βεβαια....daddycool απο που πηρατε εσεις κουνιες?

Εχω αγχω8ει πολυ με το 8εμα,εχτες παλι ημουν στο λητω mothercare k Pali...οπου στο Pali εχει μια προσφορα με 429 ευρω κουνια κ σιφινιερα μαζι,καλη ποιοτητα κ εννοειται καλη τιμη,αλλα η σιφινιερα με το μπανακι εχει 3 συρταρια δεν νομιζω να μου φτασουν...πρεπει να κοιταξω κ στην γειτονια Καλλι8εα μηπως βρω κατι.Παντως αυτο με το μπανακι στην σιφινιερα μου φαινετε λιγο ακυρο....το ...8α κα8εσαι να το σκουπιζεις κα8ε φορα για να το βαζεις παλι πισω???ΕΕΕ δεν νομιζω,το αφηνεις στην μπανιερα.

Εμεις 8α ξεκιναγαμε το δωματιο απο αυτο τον μηνα,αλλα προεκυψε να δωσουμε χρηματα σε εναν γιατρο του πε8ερου μου,μετα απο επεμβαση, η οποια δεν ηταν κ επιτυχης στην ουσια,μας ζητησε 2500 ευρω ...τι να κανουμε ομως ετσι ειναι αυτα,ου μπλεξεις,8α συνεισφερουμε η οικογενεια κ oκ.

Οποτε Φεβρουαριο βλεπουμε.....

Georgi πως ειναι ο μικρος σημερα,ελπιζω να επεσε ο πυρετος.Περαστικα του !!!

Οσο για την σουιτα την ειχα δει οταν γεννησε η κουνιαδα μου,μ΄αρεσε πολυ,πολυ ζεστο περιβαλλον,χρωματα ,καδρακια,δλδ δεν ειναι ψυχρο νοσοκομειου ολα ασπρα,με δικο σου μπανιο,κα8αρο δωματιο,εχεις το μωρο σχεδον συνεχεια μαζι σου,tv κ ψυγειο δεν προσεξα γτ ειχα το μυαλο μου στο μωρο,αλλα 8α εχει 99%.

Ηλιοδωρα μου τι κανεις?Ψωνιζεις ε?Σελτεδακια ωραια εχει κ στα Λητω με καλες τιμες....και αλλα πολλα.

25 % οι εκπτωσεις να ξερετε....

Δημοσίευση

καλημερα!!! Σας ζηλευω ολο και καπου πηγατε βολτα μπραβο!!!!! Ανδρια εχεις απολυτο δικαιο που ξεσπασες και εγω το εχω κανει και πιστευω ολες μας!!!

Εγω ημουνα στο σπιτι με τον Αλεξανδρο που το βραδυ μου ανεβασε ενα 38. Τωρα εχει ξυνησει λιγο ζεστος.

Καλα να περασετε την Κυριακη σας!!

Δημοσίευση

καλημερα σε ολους,εδω πριν 10 λεπτα μας επνιξε η βροχη και τωρα ηλιος καλοκαιρι,αντε να φτιαξεις διαθεση που να ταιριαζει.....θα ετοιμασω τη μικρη για ενα παρτυ με τον μπαμπα...και η μαμα θα σιδερωσει ,ας αποφευγουμε τους συνωστισμους.....σημερα το μενου εχει χοιρινο στο φουρνο με πατατες,ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ....

Δημοσίευση

Να σας πω κ για τις εξετασεις μουυυυ,δεν ολοκληρωσα sorry...

Λοιπον ξεκιναω καμπυλη ζαχαρου κ εγω την αλλη εβδομαδα ,εμενα μου εγραψε 2 δοσεις...εσας ποσες?

Γιατι σε μερικες φιλες μου εγραψαν 3,ειναι ανω των 35 ετων,λετε γιαυτο???

Στο υπερηχο που εκανα το μωρουλινι μου ειναι 750 γρ κ εχει ψηλα ποδια,μου το ειπε ο γιατρος αλλα φαινοταν οτι ετσι ειναι...εχει γονεις ψηλους πως να το κανουμε??? :lol:

Εγω Adria εφτιαξα εχτες μουσακα κ μου εδωσε η μανουλα μια πολυ ωραια μοσχαροσουπα,το γλυτωσαμε το μαγειρεμα 2 μερες :D

Το βραδυ 8α μαζευτουμε με την παρεα σε ενα σπιτι,πωπω οταν μπλεκουμε ολοι μαζι το φαγητο κ τα γλυκα πανε συννεφο....αστα κ ειναι πειρασμος ειδικα τα γλυκα....Αυτα απο μενα σας ζαλισα λιγο ε???

Πρωι βγαινουν πιο πολλα χιχι....Καλη Κυριακατικη ημερα ...Σας φιλω :D

Δημοσίευση

για την καμπυλη ζαχαρου δεν παιζει ρολο η ηλικια αλλα ο γιατρος. Ο καθε γιατρος αποφασιζει για τις ληψεις. Εγω ημουνα 24ετων οταν εκανα καμπυλη μου εδωσε 4 ληψεις 0, 60, 90, 120. Τωρα μου εδωσε 3 ληψεις με λιγη περισσοτερη γλυκοζη. Αντε βγαλε ακρη!!!

Μαλλον δεν θα κανω τα μαθηματα ανωδυνου τοκετου, για να πηγαινω στο Ελενα ειναι 20ε στο ταξι. Δεν μου περισσευουν τα λεφτα.

Δημοσίευση

καλημερα φουσκιτσες μου!!!

εχθες το βραδυ ειχα αυπνιες χαραματα με πηρε ο υπνος,δεν βολευομουν καθολου ενοιωθα οτι δεν μπορω να παρω ανασα...βρε κοριτσακια μου εσεις που εχετε ηδη παιδακια,χτες ενοιωσα κλωτσιτσες ψηλα κοντα στο στομαχι...γινετε απο τωρα???σε λιγες μερες κλεινω τον εκτο....

Δημοσίευση

happy οχι δεν το νιωθω τοσο ψηλα, αντιθετα το νιωθω χαμηλα τοσο που μερικες φορες με κλωτσαει στην ουροδοχο κυστη. Χθες προσεξα οτι ανεβηκε και λιγο προς τα πανω, ισως μεγαλωσε.

Ειναι πολυ δυσκολο για σενα να ειναι τοσο ψηλα, με το φαγητο να προσεχεις το βραδυ. Θυμαμαι μια φιλη μου που ετρωγε μια μπουκια απο σουβλακι και υπεφερε μεχρι αργα, επειδη δεν μπορουσε να χωνεψει.

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια!!!

μεσημεριασε βεβαια, αλλα εμεις πριν λιγο μαζευτηκαμε!!! καθ'οτι ειμαστε πρωινοι τυποι, απο τις 10 ειμασταν για καφε με εφημεριδουλα και σαντουιτσακι ( διαφορετικα δεν με επειθε ο αντρας μου να καθυστερησω το μαγειρεμα ) και τωρα εχω βαλει το φαι στο φουρνο ( ρολο κοτοπουλο, που θα το αφησω κανα 2ωρο ) και με ηρεμια σας απολαμβανω!!!!

ποσο μ'αρεσουν οι κυριακες, οταν εχεις τον αντρουλη σου και ωραιο φαγακι στο φουρνο!!! και του χρονου που θα εχουμε και το παιδακι μας, ποσο ευτυχισμενοι θα ειμαστε!!!! τι απλα πραγματα που ειναι η ζωη, γιατι τη δυσκολευουμε ωρες ωρες!!!σε μια βδομαδουλα θα δουμε και το παιδακι μας, και ειμαι τοσο περιεργη να μαθω επιτελους, αγορι η κοριτσι!!!να λεμε το παιδι με το ονομα του!!!

ειδα μια χαρα περασατε χθες, μπραβο τα κοριτσια!!!κι εμεις στη γυρα ειμασταν το πρωι, και το βραδι κοιμηθηκαμε νωρις!!!!

τι κανετε;;;ααααα, εχω μια απορια!!!τωρα με τις εκπτωσεις, συμφερει να αγορασω μωρουδιακα;;;; εννοω, οτι δεν ειναι εποχιακα πραγματα που θελουν τα μαγαζια να ξεστοκαρουν, αρα θα εχουν καλυτερες τιμες, η ειναι απλα δολωμα;;; εσεις κανατε καμια ερευνα αγορας πριν και μετα να εχετε μια εικονα;;;

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα αν και λίγο αργούτσικα! Να ρωτήσω τις μανούλες που ήδη έχουν περάσει τη διαδικασία να ετοιμάσουν ρουχαλάκια, στους πόσους βαθμούς τα βάλατε για πρώτη φορά; Τα φορμάκια όλα σχεδόν που πήρα απο mothercare λένε στους 40, αλλά να πώ την αλήθεια μου θα ήθελα να τα βάλω στους 60 για πρώτη φορά να απολυμανθούν καλά. Οι ήδη μαμάδες τι είχατε κάνει; Για την καμπύλη ζαχάρου που την έκανα κάπου στα μισά του 6ου μου είχε ζητήσει και μένα 4 λήψεις και είμαι 33ων. Νομίζω οτι έχει να κάνει καθαρά με τον γιατρό γιατί υπήρχαν στο κέντρο άλλες 3 κοπέλες που περιμέναμε το 3ωρο και σε μία ο γιατρός της είχε ζητήσει να κάνει πρώτα την μικρή που είναι νομίζω μόνο δύο λήψεις και άν έβλεπε κάτι ανησυχητικό θα την έστελνε και για την μεγάλη. Επομένως don't worry Geov!

Δημοσίευση

Koritsakia mou kalo mesimeraki..

Egw 8a mageire4w kotopoulo filleto se mikra kommatakia me aspri saltsa me manitaria,karotakia,krasaki k.o.k (etoimi saltsoula) :) sinodeutiko me rizaki gia to sizigo k egw me patatoules tiganites, to rizi den mou poli aresei..

Oso gia tin proika tou mwrou, ta epiplakia eipame me tin mama mou na pame ena peripato ton allo mina gia idees k times alla gia na agorasw mallon apo ton Marti..

Oso gia tin kampili sakxarou pou eipate egw ekana tin mikri prin 2 mines (logw klironomikou diaviti) k vgike xamili (ipoglikaimia) alla mou eipane girw stin 25i evdomada na tin 3ana kanw alla den 3erw an 8a me valoun na kanw tin mikri giati vgike xamili k den iparxei provlima i tin megali..

Δημοσίευση

εγω ολα τα ρουχα τα πλενω στους 40 βαθμους. Μη τα βαλεις στους 60 μη χαλασουν. Το μονο σημαντικο ειναι να τα πλενεις με τα ειδικα απορρυπαντικα και μαλακτικο.

Ανδρια οταν εκανες την καμπυλη ησουνα ακινητη μεχρι να τελειωσεις; Κατι τετοιο μου ειπαν τωρα και εχω τρελαθει, δεν μπορω να μεινω νυστικη ουτε για 5 λεπτα τωρα θα πρεπει να μεινω εκει για 2 ωρες; Τρελο!!!

Δεν ειναι αργα να τα αγορασεις τον Μαρτη; Κανουν γυρω σ'ενα μηνα να τα φερουν.

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσακια!! Georgi αυτο που λες με το στομαχι εχεις δικιο. Εγω φουσκωνω τωρα πιο ευκολα, χθες το βραδυ δυσκολευτηκα να κοιμηθω επειδη δεν ειχα χωνεψει. Παντως Σουλα μου οταν εκανα β επιπεδου, ο γιατρος εβαζε τον υπερηχο και πανω απο τον αφαλο μου, στο στομαχι σχεδον και του ελεγα εφτασε τοσο νωρις εκει η μπεμπα και μου λεει ναι! Χτυπηματακια εμενα συνηθως μου κανει ψηλα, διπλα και πανω απο τον αφαλο. Αρα σιγουρα ειναι και εκει, μην ανησυχεις! :D Αντρια καλη ορεξη, νοστιμο φαγητο εκανες! Αφροδιτη με το καλο η β επιπεδου και για σενα! Joanaki μου εχεις δικιο, θα προσανατολιστω τωρα πια και σε αλλες αγορες! GeoV μου ψηλη η ζουζουνα σου ε σαν και εσενα μπραβο κουκλα!! Ειρηνακι, Ελενα ειστε καλα? Καλο απογευμα να εχετε ολες!! :-*

Δημοσίευση

georgi mou eixa piei 50gr glikozi dialimmena se mia mikri mpoukalitsa nero k eprepe mesa se 10-15 lepta (den 8imame akrivws) na to piw olo k na meinw akiniti gia mia wra, mou eipe i ximikos 5 leptakia prin kleisei i 1 wra na paw na sta8w stin porta tis asxeta an eixe alla koritsia prin apo mena giati autes pou kanoun tin kampili proigountai..Aa k tin proigoumeni mera ka8olou zaxari..8a me parei i mama mou se ena katastima pou einai autos pou promi8evei ta ipoloipa katastimata me emporeuma k exei poli stock stin apo8iki tou k etsi oti paraggeilw 8a einai etoimoparadoto..3erw? etsi mou eipane!!

Euxaristoume Hliodwra mou :)

Δημοσίευση

Εμενα οταν κανει τον υπερηχο μου κανει κατω απο τον αφαλο, οσο για τα χτυπηματα ειναι κατω απο τον οφαλο και γυρω. Ευχομαι να μεινει εκει για να γεννησω μεσα Απριλιου!!

Εγω φτιαχνω μια ζαμπονοκασεροπιιτα. Κερναω οποια θελει αλλα θα σας δωσω το κομματι απο το μπαλκονι. Δεν λεει να περασει η γριπη του Αλεξανδρου ανα διαστηματα μου ανεβαζει 38. Του φτιαχνω μια κρεατοσουπα με μπολικα λαχανικα.

Δημοσίευση

Καλησπερα κουκλες!

Περαστικα στον αλεξανδρο...

Εγω υποφερω ολη μερα απο καουρες... αλλα δεν πειραζει αφου ειναι καλα η κουκλιτσα μου δε με νοιαζει τιποτα..

εσεις πως ειστε?

Δημοσίευση
Εμενα οταν κανει τον υπερηχο μου κανει κατω απο τον αφαλο, οσο για τα χτυπηματα ειναι κατω απο τον οφαλο και γυρω. Ευχομαι να μεινει εκει για να γεννησω μεσα Απριλιου!!

Εγω φτιαχνω μια ζαμπονοκασεροπιιτα. Κερναω οποια θελει αλλα θα σας δωσω το κομματι απο το μπαλκονι. Δεν λεει να περασει η γριπη του Αλεξανδρου ανα διαστηματα μου ανεβαζει 38. Του φτιαχνω μια κρεατοσουπα με μπολικα λαχανικα.

ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΑΜΠΟΝΟΚΑΣΕΡΟΠΙΤΑ?ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!!

Δημοσίευση

κοριτσακια και μπαμπα που ειστε ?

ο μικρος Αλεξανδρος πως ειναι? θεριζει η γριπη αυτες τις μερες...

βιταμινη c κοριτσια να βελτιωθει το ανοσοποιητικο και πολλες πορτοκαλαδιτσες...

Δημοσίευση

καλημερα! Πηγα και ξεκινησα την καμπυλη. Αυτη η γλυκοζα ειναι μια αιδια με σε πρηζει. Θα παω σε μια ωρα να ξαναδωσω αιμα.

Ο Αλεξανδρος ειναι χαλια, με δεκατα ανα διαστηματα και με ενα κολοβηχα που δεν κοιμηθηκαμε ολη νυχτα. Θα παω να του παρω ενα σιροπακι πιο μετα γιατι το κακομοιρα δεν αντεχει αλλο.

Η ζαμπονοκασεροπιτα βγηκε τελεια και ειναι πολυυυ ευκολη, αφηστε ειχα αφησει και ενα μικρο κομματι για σημερα και τελικα μου το εφαγε ο ανδρας μου.

http://www.greekmasa.gr/index.php?optio ... &Itemid=49

Δημοσίευση

Kalimera zouzounes!! :)

Egra4a minima prin kanena misawro k pali den to dimosievse :( ..K egw 8a piw to neskafe mou k 8a 3ekinisw tin geniki ka8ariotita tou spitiou oso pio grigora mporw giati exw na paw k stin mama mou na tin parw na pame sto bata na dw an evrw xamila style mpalarine papoutsakia episima (me kanena strass) giati exoume vaftisi to allo mina k den exw xamila gia etsi peristaseis..

Georgi mou perastikoulia ston Alexandro sou, sintoma na gianei teleiws giati k ekeinos o kaimenos talaipwreitai :shock:

Δημοσίευση

andria χαρα στο κουραγιο σου. Εγω θα παρω μια γυναικα να μου κανει γενικη οταν θα εχω αργοτερα λεφτα. Δεν τα κατφερνω μονη μου τωρα.

Γιωργο εχεις δικαιο, ο καθε μπαμπας ενδιαφερεται με δικο του τροπο, αλλα τις περισσοτερες φορες δεν ειναι αρκετο. Μη κοιτας τον εαυτο σου ή π.χ. ο ανδρας μου, υπαρχουν ανδρες που αδιαφορουν επειδη η ζωη τους εφερε πιο ευκολα τα παιδια.

Δημοσίευση

Ti na kanw georgi mou? Ginome kommatia alla an den ta kanw egw ekei 8a meinoune, den iparxei periptwsi na er8ei kaneis na mou ta kanei :(..K egw elega palia pws me to kalo pou 8a meinw egkios 8a fernw kopela alla xrimata den iparxoun epomenws anagkastika ta kanw egw :(..San twra teleiwsa teleiws to 1o orofo k mou emeine to isogeio k lew pws teleiwnw :)..Eipa na kanw ena dialeimmataki giati kourastika!!!!

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια!!!

georgi περαστικα στον αλεξανδρουλη σου!! τι να πω...επιμενει αυτη η παλιο-ιωση....ελπιζω γρηγορα να συνελθει το καημενο!!και καλα αποτελεσματα με την καμπυλη!!! εγω, κοριτσια, πολυ φοβαμαι οταν θα ερθει η ωρα να την κανω..γιατι και τα κιλακια μου τα εχω και το φαγητακι μου το τρωω...φοβαμαι τι θα μου δειξει η μετρηση, και μετα πρεπει να τα κοψω ολα!! τελος παντων , ας ειναι καλα το μωρακι μου, κι ολα τα υπολοιπα ειναι ασημαντα...

αντρια, με προσοχη τις δουλιτσες και να ξεκουραζεσαι στο ενδιαμεσο...κι εμεις οικονομικα δε μπορουμε να εχουμε κοπελα, αλλα ισως μια φορα στις 6 εβδομαδες ερθει καποια για τα μπαλκονια και τα πορτοπαραθυρα, που δεν χρειαζονται και καθε μερα καθαρισμα..θα δουμε...

σε καμια ωρα θα ερθει κι ο αντρας μου να κοιταξουμε λιγο για κουνια, τωρα που τελειωσε τη δουλεια κι εχει χρονο...να δουμε και τιμες και ποιοτητα, να εχουμε μια εικονα!!!

σε μια βδομαδουλα εχω και τη β'επιπεδου, και πολυ χαιρομαι!!

αντε, καλη σας μερα!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...