Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΛΕΝΑ μου, τουλάχιστον τα παλιά κορίτσια εδω μέσα ξέρετε τι τράβηξα... και δεν εννοώ την όλη προσπάθεια, αλλά την αγωνία και τον καημό...

Ξέρω οτι σας εχω συγκινήσει και πιστεψτε με, εχω συγκινηθεί και εγώ με την αγάπη σας!

Λενα και Julie και στα δικά σας γρήγορα!! Και πάρτε παράδειγμα από εμένα... μου φαινόταν απίστευτο να μείνω έγκυος, τελείως άπιαστο... και όμως έγινε!

• Απαντήσεις 64
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΛΕΝΑ μου, τουλάχιστον τα παλιά κορίτσια εδω μέσα ξέρετε τι τράβηξα... και δεν εννοώ την όλη προσπάθεια, αλλά την αγωνία και τον καημό...

Ξέρω οτι σας εχω συγκινήσει και πιστεψτε με, εχω συγκινηθεί και εγώ με την αγάπη σας!

Λενα και Julie και στα δικά σας γρήγορα!! Και πάρτε παράδειγμα από εμένα... μου φαινόταν απίστευτο να μείνω έγκυος, τελείως άπιαστο... και όμως έγινε!

Δημοσίευση

Mαρακι μου....

Χαιρομαι τοσο πολυ για σενα!!

Μεσα απο την καρδια μου σου ευχομαι καλη συνεχεια στην εγκυμοσυνη σου και πολυ συντομα να κρατας στην αγκαλιτσα σου το υπεροχο κοριτσακι σου....!!:) :)

Πολλα πολλα φιλια!!:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Mαρακι μου....

Χαιρομαι τοσο πολυ για σενα!!

Μεσα απο την καρδια μου σου ευχομαι καλη συνεχεια στην εγκυμοσυνη σου και πολυ συντομα να κρατας στην αγκαλιτσα σου το υπεροχο κοριτσακι σου....!!:) :)

Πολλα πολλα φιλια!!:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

ΜΑΡΑΚΙ μου να είσαι καλά και με το καλό να δείς την κορούλα σου στην αγκαλιά σου.....Είναι όντως πολύ συγκινητικό γιατί το ήθελες πολύ και τώρα είναι μια πραγματικότητα....Τί ωραια !!!!!!!!!!:cheer:

ΠΟΛΛΆ ΦΙΛΙΑ και περιμένουμε και την επόμενη φωτο που θα είναι πιο μεγάλη....

Δημοσίευση

ΜΑΡΑΚΙ μου να είσαι καλά και με το καλό να δείς την κορούλα σου στην αγκαλιά σου.....Είναι όντως πολύ συγκινητικό γιατί το ήθελες πολύ και τώρα είναι μια πραγματικότητα....Τί ωραια !!!!!!!!!!:cheer:

ΠΟΛΛΆ ΦΙΛΙΑ και περιμένουμε και την επόμενη φωτο που θα είναι πιο μεγάλη....

Δημοσίευση

Μαρακι μου ΤΕΛΕΙΑ Η ΦΩΤΟ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ!!!!! Με το καλο γλυκια μου να ερθει η στιγμη που θα την κρατησεις στα χερια σου και θα της κανεις την πιο γλυκια αγκαλια. Και ειμαι σιγουρη οτι θα γινεις καταπληκτηκη μανουλα! Μπραβο καλη μου μας εδωσες μεγαλη χαρα!:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Φιλακια πολλα!!! Με το καλο!

Δημοσίευση

Μαρακι μου ΤΕΛΕΙΑ Η ΦΩΤΟ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ!!!!! Με το καλο γλυκια μου να ερθει η στιγμη που θα την κρατησεις στα χερια σου και θα της κανεις την πιο γλυκια αγκαλια. Και ειμαι σιγουρη οτι θα γινεις καταπληκτηκη μανουλα! Μπραβο καλη μου μας εδωσες μεγαλη χαρα!:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Φιλακια πολλα!!! Με το καλο!

Δημοσίευση

Μαρακι μου καλο επιτελους.................

το τελιο ονομα για ενα τελιο μωρακι με μια τελια μμμμμμμμμμαμαμαμα

ευχομαι τα καλυτερα...........

συντομα να την κρατας στην αγκαλια σου με υγεια χαρα ευτυχια ....

ευχομαι πολλλλλλα :silly:

περιμενουμε με ανυπομονησια

οι γαπρουδες απο ΚΥΠΡΟ

φιλακια

Δημοσίευση

Μαρακι μου καλο επιτελους.................

το τελιο ονομα για ενα τελιο μωρακι με μια τελια μμμμμμμμμμαμαμαμα

ευχομαι τα καλυτερα...........

συντομα να την κρατας στην αγκαλια σου με υγεια χαρα ευτυχια ....

ευχομαι πολλλλλλα :silly:

περιμενουμε με ανυπομονησια

οι γαπρουδες απο ΚΥΠΡΟ

φιλακια

Δημοσίευση

Μαράκι μου...γλυκιά μου φιλενάδα..τί να πω δεν ξέρω..

Είμαι τόσο χαρούμενη για ΄σένα..ακριβώς γιατί ξέρω τί τράβηξες..:(

Ένα έχω να πω,αυτό το μωρό είναι τυχερό,γιατί έχει μια άξια κ αξιοπρεπή μανούλα,γεμάτη αγάπη κ γλυκύτητα.:kiss:

Δημοσίευση

Μαράκι μου...γλυκιά μου φιλενάδα..τί να πω δεν ξέρω..

Είμαι τόσο χαρούμενη για ΄σένα..ακριβώς γιατί ξέρω τί τράβηξες..:(

Ένα έχω να πω,αυτό το μωρό είναι τυχερό,γιατί έχει μια άξια κ αξιοπρεπή μανούλα,γεμάτη αγάπη κ γλυκύτητα.:kiss:

Δημοσίευση

Είναι μια μικρη πριγκιπισσα με τα χειλια της μαμας της!!!!!!;) ;) ;) ;) τη γλυκα της μαμας της:lol: :lol: :lol: την τσαχπινια της μαμας της:woohoo: :woohoo: :woohoo: !!!! Με το καλό αγαπημενη μου φιλεναδα!!!!!!!!!Η Παναγια να σε βοηθησει και να πανε ολα καλαααα!!!!

να προσεχεις!!!!!και ... μαλλον ειναι καιρος να ξαμούθουμε για τα τελεια ροζ ρουχα!!!

φιλακιαααααααααααα:silly:

:woohoo: :ohmy: :woohoo: :silly: :laugh:

Δημοσίευση

Είναι μια μικρη πριγκιπισσα με τα χειλια της μαμας της!!!!!!;) ;) ;) ;) τη γλυκα της μαμας της:lol: :lol: :lol: την τσαχπινια της μαμας της:woohoo: :woohoo: :woohoo: !!!! Με το καλό αγαπημενη μου φιλεναδα!!!!!!!!!Η Παναγια να σε βοηθησει και να πανε ολα καλαααα!!!!

να προσεχεις!!!!!και ... μαλλον ειναι καιρος να ξαμούθουμε για τα τελεια ροζ ρουχα!!!

φιλακιαααααααααααα:silly:

:woohoo: :ohmy: :woohoo: :silly: :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...