Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ


lesaki

Recommended Posts

ΜΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΣΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΜΟΥ ΜΙΑ ΛΑΜΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ, ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟ, ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ.

ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΣΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑ ΜΕ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ Κ DETTOL ΤΙΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Οχι δεν μου ειπε! Απλα μου ειπε οτι θα το παρακολουθεί η γυναικολόγος κι αν χρειαστεί να ξαναπάω να με δει η ιδια που εκανε την Doppler. Μου ειπε για σημαδια. Και ειπε δεν είναι κ σίγουρο οτι θα γεννήσω πιο νωρις.    Επισης  πήρε θέση, αλλα  μπορει να αλλάξει γιατι  είναι νωρις ακομα. 
    • Αχ αυτό είναι το μόνιμο άγχος μου όσο και να προσπαθώ να μην το σκέφτομαι..και αργεί και το ραντεβού μου, 10 Αυγούστου, σκέφτομαι μήπως του πω να πάω νωρίτερα..με αγχώνει που δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς πώς είναι μέσα στην κοιλιά μου..κι όλο την τρίβω κυκλικά μήπως το βοηθήσω να γυρίσει..όλοι όμως λένε, όπως και ο γιατρός, ότι έχουμε χρόνο.. επίσης έχω πάρει το μενταγιόν μπόλα και κάνω την άσκηση όπου όντως στα 4 κουνάς τη λεκάνη σου.. 🤷🤷
    • Καλή επιτυχία!!! Και νωρίτερα να κάνεις χοριακη θα δείξει.. μια χαρά κι η άδεια.. ξεκουράσου διάβασε κανένα βιβλίο, δες πέντε έξι σειρές και φυσικά βγαίνε χαλαρές βόλτες, καλοκαίρι είναι, δεν λέει να κλειστεις μέσα. Πώς κι επιλέξατε να μεταφέρετε μία?
    • Ναι, μαζί θα μεγαλώσουν!! Πολύ χαίρομαι 🤗🤗
    • Ωω μπουλουκακι μου φαίνεται το μωράκι σου! 🤗 Εμένα ο μπέμπης ήταν 1.500 τότε.. Σου είπε ο γιατρός να κόψεις το αλάτι; Μου είπε ότι γερνάει τον πλακούντα! Εμένα είναι grade 1 ακόμη αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ξαφνικά νομίζω!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...