Ναι κορίτσι μου μην ανησυχείς. Κ η παιδίατρος αν δει κάτι που την προβληματίζει θα στο πει. Κ αυτό που λες ότι κάνει τα περισσότερα με τον μπαμπά του, για μένα δεν έχει καμία σημασία ούτε δείχνει κάτι. Πχ κι εμένα ο άντρας μου ασχολείται πάρα πολύ να διαβάζει παραμύθια με τον μικρό όσο εγώ κάνω δουλειές κ τον βλέπω ότι μαθαίνει πολύ περισσότερα πράγματα από την ώρα που περνάει με τον μπαμπά του απ' ότι με εμένα. Μαζί κάνουμε κυρίως διάφορα παιχνιδάκια. Αλλά δεν έχει σημασία, ο καθένας έχει να δώσει πολλά κ διαφορετικά πράγματα κ το παιδί έχει την δική του ξεχωριστή κ όμορφη σχέση με τον καθένα!
@Tina23 ισχύει αυτό που λες για την ψυχολογία, η αλήθεια είναι ότι σε αυτόν τον κύκλο νιώθω καλύτερα ψυχολογικά από τους προηγούμενους δεν ξέρω τι γίνεται. Παντως οι ορμονολογικες μου ήταν καλές. Θα φανεί όπως και να χει! Εσύ θύμισε μου μπήκατε πάλι στο παιχνίδι σε αυτόν τον κύκλο ε;
@afr γενικά τις τελευταίες φορές ναι πρηζεται το στήθος και πονάει αλλά τώρα έχω πάθει αυτό που λες βγάζω σουτιέν και υποφέρω, περπατάω και πονάω αν πάει να με αγγίζει ο σύζυξ άνετα τον δαγκώνω 😄
Κορίτσι μου είχες ξανά άλλη φορά τόσο έντονα συμπτώματα ειδικά στο στήθος πριν την περίοδο; Σε ρωτάω γιατί εγώ που γενικά είχα μια νορμάλ ευαισθησία στο στήθος πριν την περίοδο, όταν ήμουν έγκυος υπέφερα πριν καν την καθυστέρηση. Δεν μπορούσα ούτε να βάλω κ να βγάλω το σουτιέν ούτε να ακουμπήσω σε καμία περίπτωση το στήθος.
@Naty_ μου καταρχήν εύχομαι να είναι συμπτώματα 🤰🏻..
Και κατά δεύτερον εγώ έχω παρατηρήσει ότι οι πόνοι μου στην περίοδο κ στην ωορρηξία επηρεάζονται πάρα πολύ από την διάθεση μου τις υπόλοιπες μέρες και αν έχω ή είχα αρρωστήσει.. Δηλαδή είχα προσέξει σε έναν κύκλο ότι επειδή κυλούσαν πολύ ωραία οι μέρες και είχα κάθε μέρα μια ωραία διάθεση, όταν αδιαθετησα δεν κατάλαβα τπτ από πόνους, κάτι ψιλές ενοχλήσεις and that's all.. Αντίθετα ειδικά τους τελευταίους μήνες που τρέχαμε με το θέμα του πεθερού μου κ ήμουν χάλια ψυχολογικά κάθε περίοδο που μου έρχεται κ ωορρηξία την ακούω στερεοφωνικα..
Υγ: στην 1η μου εγκυμοσύνη ένα απ τα συμπτώματα που είχα ήταν ο πόνος στο στήθος, ακριβώς όπως το περιγράφεις.. Just saying 🫣🫣🫣🙏🙏🙏
Ρε σεις τι σκατα γίνεται με αυτά τα συμπτώματα πριν την περίοδο. Δεν μπορώ να αγγίξω τις ρώγες μου περπατάω και πονάω στο στήθος το οποίο είναι μπαλόνι, κι έχω κανενα δίωρο με πιάνει σουβλιά στο κεφάλι πίσω χαμηλά δεξιά και με αφήνει, με πιάνει με αφήνει. Όχι πονοκέφαλος ακριβώς. Η κοιλιά άπειρο πρήξιμο. Πραγματικά αν δεν είναι εγκυμοσύνη δεν είναι νορμάλ τόσο έντονα συμπτώματα. Και είναι νωρίς να κάνω τεστ. Δεν έχω κιόλας! Περιμένω περίοδο σε κανένα 5ημερο υποθέτω
Recommended Posts