Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΛΟΜΙΦΑΙΝ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΟΩΡΗΞΙΑΣ


Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!!!!ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΛΟΜΙΦΑΙΝ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΟΩΡΗΞΙΑΣ?ΕΙΧΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ?ΣΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ?ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ?ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ Κ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΧΑΠΑΚΙΑ Κ ΕΧΩ ΑΓΩΝΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

muriam, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!!!!! ΤΑ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΓΩ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΑ ΣΕΡΠΑΦΑΡ. ΤΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΛΕ? ΜΙΑ ΧΑΡΑ, ΚΑΤΙ ΕΞΑΨΕΙΣ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ , ΑΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΛΑΧΤΑΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ! ΧΑ ΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!...ΠΑΡΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΙΚΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ.ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ!!!!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΙΚΑ ΜΟΥ....ΦΙΛΙΑ!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙΣ!!!!! ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!!!!!!!!! ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ!!!!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ η ΜΩΡΑΚΙΑ!!!!!!!!!! ΤΗ ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΜΕ ΕΞΩΣΟΜΑΤΙΚΗ ΤΗΝ ΑΠΕΚΤΗΣΑ, ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΙΚΑ ΜΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΘΕΤΙΚΑ Κ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!!!!!!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Κ ΣΕΝΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑ Η Κ 2 ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΝΑ ΜΙΝ ΤΙΝ ΜΑΤΙΑΞΩ.ΦΙΛΙΑ!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Muriam μου ηθελα να σε ενημερωσω και εγω για το clomiphaine τα οποια τα εχω παρει αρκετες φορες.

Καποτε οταν ακομα δεν ειχαμε καταλαβει το προβλημα και με βοηθουσε απλα ο γυναικολογος μου με παρακολουθηση της ωορηξιας, μου εδινε 1/2 χαπακι για 4 ημερες του κύκλου και εκανα 2-3 ωαριακια χαλαρα. Φυσικα δεν πετυχα εγκυμοσυνη αλλα αυτο δεν εχει καμία σημασια.

Τωρα στην 3η μου προσπαθεια εξωσωματικης εκανα ενα πιο φιλικο πρωτοκολλο διεγερσης, σαν αυτο που κανουν και πολλες κοπελες στην σπερματεγχυση. Δηλαδη πηρα για 4 ημερες 3 χαπακια clomiphene και παραλληλα εκανα και απο μια ενεσουλα παλι για 4 ημερες του κύκλου. Και με αυτον τον τροπο εκανα 7 ωαρια απο τα οποια τελικα ώριμα ήταν τα 4!!! Δεν πετυχα και αυτη τη φορα αλλα παλι δεν εχει σημασια!!! Εσυ θα πετυχεις!!!!

Παντως και που θα συνεχισω, με αυτον τον τροπο σκεφτομαι να συνεχισω. Ενταξει παλι φαρμακα ειναι , αλλα σίγουρα ειναι λιγοτερα απο τα άλλα πρωτοκολλα διεγερσης!!!

Αντε με το καλό να ξεκινησεις και με το καλό να πετυχεις!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...