Μετάβαση σε περιεχόμενο

Θηλασμος-επιστροφη στη δουλεια+ ΠΕΚ

Recommended Posts

Γεια σας! Θα ηθελα τη βοηθεια σας μανουλες!

Σε 3 εβδομαδες επιστρεφω στη δουλεια.Ο μικρος θα ειναι 1 ετους Θα λειπω 8 με 2 περιπου. Μεχρι εδω οκ. Για τις 2 πρωτες εβδομαδες ομως πρεπει να παρακολουθησω καποια υποχρεωτικα σεμιναρια στη διπλανη πολη, πραγμα που σημαινει οτι θα πρεπει να λειπω εκτος απο τα πρωινα και ολο το απογευμα (15.30 με 20.30).

Σκεφτομαι πως θα μπορεσει τοσες ωρες μακρια μου το μωρακι μου και μαλιστα χωρις θηλασμο. Μεχρι τωρα ημασταν ολη μερα μαζι! Ξερει μηπως καμια μανουλα με παρομοια εμπειρια αν μπορω να εχω καποια διευκολυνση; Αδεια δεν μπορω να παρω, μονο αναρρωτικη κι αυτη στα ψεμματα...

Μηπως τα μεγαλοποιω και ολα θα ειναι οκ; Εχω αγχωθει πολυ! :roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα Αυγη μου!

Εφτασε ο καιρος να επιστρεψεις στο σχολειο,ε;!καλη αρχή!λοιπον,θα σου μιλησω με βαση τη δικη μου εμπειρια!

επεστρεψα οταν ο μικρος ηταν περιπου στην ηλικια του δικου σου!να τονισω οτι μια εξαρτηση απο το μεμεδακι την ειχαμε κ την εχουμε! ;)

σε πληροφορω οτι δεν υπηρξε κανενα απολυτως προβλημα!το αγορακι σου δεν τρωει στερεες τροφες;

εμενα ετρωγε τοτε,αλλα δυσκολα δεχοταν να τον ταισει καποιος αλλος εκτος απο εμενα..ετσι,στις αρχες ψευτοετρωγε,επινε κ ενα ποτηρι γαλα πριν το μεσημεριανο υπνο,φρεσκο εδινα,κ μολις ξυπνουσε ημουν εκει κ τον θηλαζα ή του εδινα το μεσημεριανο,ο,τι ηθελε τελοσπαντων!

ακομη κ οταν χρειαστηκε να λειψω περισσοτερο,ολα καλα πηγαν!εφαγε λιγο φαγακι κ μετα επαιζε μεχρι να γυρισω κ να ορμηξει στο μεμε!κ πιστεψε με!δεν εχω καθολου βολικο παιδακι,οσον αφορα στα ωραρια θηλασμου!απλα..αφου δεν ημου εκει..τί να διεκδικησει;;;;;;;;;;;;;;;;;; :D:D

τωρα πια προσαρμοστηκε εντελως,τρωει μια χαρα οσα ειναι να φαει κ κοιμαται τα μεσημερια χωρις να πιει γαλα!μονο τα σαββατοκυριακα που ειμαι σπιτι για να κοιμηθει θελει μεμε!

κ εγω ανησυχουσα πολυ πριν ξεκινησω δουλεια,σε νιωθω!ομως θα δεις!ολα θα κυλησουν ομορφα!

φιλακια πολλα! :)

για τη διευκολυνση που λες..οι εκπαιδευτικοι,ανεξαρτητα απο την αναρρωτικη, δικαιουμαστε 10 ημερες κανονικη αδεια καθε χρονο-καθε 1 ιανουαριου ανανεωνεται-.μπορεις να ζητησεις να παρεις την κανονικη σου αδεια,οσες ημερες σου επιτρεψουν,ωστε να πηγαινεις μονο στα πεκ τα μεσημερια!

αν και,στο ξαναλεω,πιστευω πως δεν υπαρχει λογος!καλυτερα να το τολμησεις κ θα δεις που το παιδακι σου θα προσαρμοστει! :)

Ιουλια μου, σ'ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Θα δω τι θα κανω... μαλλον θα παω κανονικα και στα 2. Αυτο για την αδεια βεβαια δεν το ηξερα. Αλλα ακομα δεν πηγα, θα παρω και αδεια...δε λεει!

Φιλακια πολλα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Σας ευχαριστούμε πολύ κορίτσια να είστε καλά!! @Barbiee@Elk @Christi.D.🩷🩷🩷
    • Καλημέρα κορίτσια!! Έτυχαν πολλά αυτές τις μέρες και δεν προλάβαινα να γράψω! Να ζήσετε @Tonakiv !! Εύχομαι να περάσατε υπέροχα και να το ευχαριστηθήκατε όλοι!!  @nasia94 εμείς έχουμε 3/12 τα γενέθλια μας, ήδη κανονίστηκε και το πάρτυ με λίγους και καλούς φίλους και τις οικογένειες μας! Αμέσως μετά ξεκινάμε και το σχολείο 🥹 Θα κάνουμε προσαρμογή για ένα μήνα που θα είμαι κ εγώ σπίτι. Ευελπιστώ να πάει καλά..η μικρή τρελαίνεται με τα παιδάκια! Στην παιδική χαρά μόλις βλέπει παιδάκι γελάει και χαιρετάει! 😂  Επίσης, έχω δυσκολευτεί πολύ κορίτσια! Πέρα από το ότι η μικρή είναι πολυυυυ ζωηρή, τρέχει και ειλικρινά σε κάποιες φάσεις δεν την προλαβαίνω, έχει και αρκετή γκρίνια και είναι κολλημένη πάνω μου. Κλαίει για τα πάντα, αν πεινάει (και ας τρώει ΟΛΗ μέρα) τσιρίζει μέχρι να φάει, κλαίει στην αλλαγή πάνας, ρούχων, στο μπάνιο, στο αμάξι…όπως καταλαβαίνετε ΚΛΑΙΕΙ!! 😂 Νιώθω πολλές τύψεις που κάποιες φορές δυσανασχετώ, αλλά πραγματικά τα έχω βρει λίγο σκούρα.. Ακόμη και με τον άντρα μου δεν ηρεμεί, που τα κάνουμε όλα από κοινού, αλλά προφανώς λόγω δουλειάς δεν τον βλέπει τόσο! Αυτααα…συγγνώμη για το σεντόνι, περιμένω να δω και τα δικά σας νέα 😊
    • Καλά και εμένα έχει καιρό που μου τα κάνει βασικά μετά το εμβόλιο το χάσαμε τελείως τον νυχτερινό ύπνο…από κει που ήταν μια χαρά …θα το βρούμε πάλι που θα πάει! 
    • Ναι εμείς είμαστε πολύ κοντά γι αυτό πάντα σε ρωτάω να παρηγορηθώ ♥️😅αχ υπομονή τι να πω την φοβάμαι αυτήν την 17η για να δούμε …ευχαριστούμε πολύ και για τις ευχές!! Άλλη μια Κατερίνα εδώ 💗🎀
    • Ναι ναι αυτό εννοώ! Την βλέπω προσπαθεί και μέσα στη νύχτα κοπανάει τα πόδια της 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...