Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ,

ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ SOS!!!!!!!!!!!!!

ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ HOME TEST ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΕΣΤ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ!!!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ 6 ΜΕΡΕΣ ( ΠΡΑΓΜΑ ΣΥΝΗΘΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ) ΕΙΠΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.

ΚΑΝΩ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΘΕΤΙΚΟ !!ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΕΤΙΚΟ, ΜΕΤΑ ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 06 ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΠΑΛΙ ΘΕΤΙΚΟ. ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΑ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΛΑΒΑ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ!!!

ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ?? ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ Η ΤΣΑΜΠΑ Η ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΜΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ?????

ΤΩΡΑ ΠΗΓΑ ΣΕ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 13.30 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!!!!

ΤΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ??????????? ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα Μαρία μου...

Τα έχω χρησιμοποιήσει τα συγκεκριμένα τέστ (ωορρηξίας) και θεωρώ ότι είναι αξιόπιστα...

Και να ξέρεις ότι λάθος θετικό σπάνια βγαίνει.

Σου εύχομαι μια τεράστια χοριακή!!!

Δημοσίευση

γεια σου και απο μενα!!!!!!!!!!!!!

δεν τα ξερω αυτα τα τεστ ,παντως εγω οταν εκανα 2 τεστ predictor μου βγηκανε θετικα,και οταν εκανα χοριακη ημουν εγκυοσ!!!!!!!!!!!!!!!εκανες 3 τεστ και βγηκαν θετικα δεν υπαρχει περιπτωση να εχει δειξει λαθος αποτελεσμα!!!!!συγχαρητηρια!!!!!!!!αντε να μας πεις της μοναδες της χοριακης!!!!!!!περιμενουμε νεα σου!!!!!!

Δημοσίευση

μαρακι μου κ αλλες κοπελες τα εχουν χρησημοποιηση απο δω μεσα κ απο οτι εχω διαβασει ειναι αξιοπιστα...μπορεις να ξεκινησεις το παρτυ!!!!!!ναι εισαι εγκυουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

συνχαρητηριαααααααα [smilie=blob10.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob1.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob6.gif][smilie=lurk.gif] [smilie=laughing9.gif] [smilie=laughing6.gif] [smilie=icon_bounce.gif] [smilie=happy3.gif][smilie=sign4.gif][smilie=blob5.gif][smilie=blob7.gif][smilie=angel13.gif][smilie=toothy4.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif]

Δημοσίευση

ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!

τώρα ειδα το ποστ σου, και δεν πρόλαβα να σου γράψω για τα συγκεκριμενα τεστ (τα ειχα δοκιμάσει και εγώ και η αδελφή μου) γιατί διάβασα και τα ευχάριστα σου νέα μαζι !

[smilie=love7.gif][smilie=love7.gif][smilie=love7.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=love4.gif][smilie=love4.gif][smilie=love4.gif][smilie=love4.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif]

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΧΩ ΠΙΣΤΕΨΕΙ, !!!!!ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΚΑΝΑ ΠΑΛΙ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΘΕΤΙΚΟ!!ΕΧΩ ΧΑΖΕΨΕΙ!!!!!!!!!!!!! :shock::shock::shock::shock:

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΙ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ

Δημοσίευση

MADI ΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!

ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΠΡΙΝ 5 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΜΗΝΑΣ ΗΤΑΝ ΧΑΜΕΝΟΣ!!!ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!!ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙΝΗ ΝΟΙΩΘΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΗΤΑΝ ΧΑΜΕΝΟΣ!!!ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ !!!!!!!!!!!!!

ΤΕΛΙΚΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!!!!!!!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!ΦΙΛΙΑ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...