Μετάβαση σε περιεχόμενο

Διευκρινησεις για την απόφαση του ΙΚΑ


Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα ! Είχα μια αποτυχημένη προσπάθεια εξωσωματικής πριν από 8 μήνες και πήρα το κουράγιο να ξεκινήσω ξανά τη δεύτερη προσπάθεια που εύχομαι να είναι και τελευταία. Σας διαβάζω συνέχεια και τα συναισθήματα αλλάζουν με λύπη,χαρά, συγκίνηση για την συμπαράσταση που έχετε μεταξύ σας. Μετά από πολύ τρέξιμο και ψυχολογική φόρτιση κατάφερα να περάσω από την επιτροπή του ΙΚΑ και να πάρω την έγκριση. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής : Η ημερομηνία της έγκρισης είναι 15/10 και πρέπει μέσα σε τρεις μήνες να αγοράσω τα φάρμακα και να ξεκινήσω την εξωσωματική ή έχω το δικαίωμα να αγοράσω τα φάρμακα σε τρεις μήνες και να γίνει η εξωσωματική αργότερα? Όποια κοπέλα ξέρει παρακαλώ να με ενημερώσει γιατί στο ΙΚΑ έχουν απόλυτη άγνοια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλά το ΙΚΑ δεν ξέρει να ερμηνεύσει την απόφαση του;;; ΑΝ ειναι δυνατόν :evil::evil::evil::evil: .

Κοπέλα μου δεν ξέρω αλήθεια, σου εύχομαι πάντως να πάνε όλα καλά αυτη τη φορά και να έχεις σύντομα ένα ζουζουνάκι υγειες στην αγκαλιά σου. Ελπίζω τα άλλα κορίτσια να σε κατατοπήσουν, αλλά αυτά τα πράγματα με το ΙΚΑ με βγάζουν έξω από τα ρούχα μου!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Από όσο θυμάμαι από το χαρτί του ΙΚΑ πρέπει να αγοράσεις τα φάρμακα μέσα σε 3 μήνες αλλά δεν είναι υποχρεωτικό στο ίδιο διάστημα να ξεκινήσεις...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ κορίτσια για τη βοήθεια σας.Εύχομαι σε όλες μας να αποκτήσουμε αυτό που θέλουμε περισσότερο στη ζωή μας ..... ενα μωράκι!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...