Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΙΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΨΑΧΝΩ

ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΕΝΑ

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΕΧΩ ΕΠΙΣΚΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΠΟΚΟΜΙΣΕΙ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΡΕ ΔΥΟ -ΤΡΕΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δημοσίευση

καλως σας βρηκα!!!!!! πριν ενα χρονο πηγα στο αλεξανδρα, ειχα ακουσει οτι υπαρχει τμημα εξωσωματικης και οντως υπαρχει..... εκλεισα ραντεβου και πηγα να μιλησω να δω τι γινεται και αν γινεται??? πηρα μαζι μου & οτι εξετασεις ειχαμε κανει με τον συζυγο μου. ο γιατρος οταν ειδε εμενα & τις εξετασεις μου ειπε οτι χρειαζονται & αλλες εξετασεις και μου εγραψε μια κολλα α4 γεματη με εξετασεις (με επιασε η καρδια μου μολις τις ειδα......) αντε τωρα ολες αυτες να σου τις γραψει πρωτα το ικα και μετα να κλεισω ραντεβου για να παω να τις κανω και ποτε με το καλο θα παρω τις απαντησεις........ και μετα μου λεει ο γιατρος οτι αφου τις ολοκληρωσω να παω να τις δει (ακομα δεν τις εχω ολοκληρωσει.... φαντασου!!!!!!) αλλα δεν μου ειπε αν μπορω μεσω του νοσοκομειου να κανω καποια προσπαθεια.... ηταν βλεπεις βιαστηκως και εμεινα με την απορια!!!!!!! με το περασμα του χρονου και οσο το συζητουσα με καποιους πολυ δικους μου ανθρωπους μας γεννηθηκε μια απορια: "πως γινεται να κανεις προσπαθεια εξωσωματικης σε δημοσιο νοσοκομειο αφου το κρατος δεν σου δινει αυτο το δικαιωμα". σας παρακαλω οποιος ξερει ας μου απαντησει γιατι ειμαι πολυ μπερδεμενη :-o:-o:-o:-?:-?:-?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Μπράβο κορίτσι μου είδες που πήγαν όλα καλά ? Πάρε ανάσα τώρα και προχωρά με το μπεμπακι σου ....!!!! Αρχίζω να ειμαι κ εγώ αισιόδοξη ....!!!! 
    • Μπράβο σου! Είδες, όλα καλά! Να προσέχεις τουλάχιστον για ένα μήνα για να "γειανει" η πληγή! Εμένα το πρώτο δεκαήμερο με έπιασε το ισχιο από τη πολύ ξάπλα, αλλα τελικά όλα σταθεροποιήθηκαν και περιμένω τις 28 σε 4ο πλέον ραντεβού να δούμε αν ο τράχηλος έχει μείνει σταθερός και φυσικά και τη μπεμπουλα μας. Για τις συσπάσεις ίσως σου δώσουν ένα χάπι προληπτικά. Εγώ παίρνω μισό και απ' ότι έχω δει κανει καλή δουλειά γιατί δεν ξανάειχα πονακια περιοδου. (Για όσες είναι το πρώτο μας έτσι νομίζω ότι παρομοιάζονται οι συσπάσεις δηλαδή, σαν πόνοι περιόδου). Όλα καλά θα πάνε! 
    • Καλά έκανες αφού δεν μπορούσες να συνεργαστείς με την καινούργια που ήρθε αλλά ταλαιπωρία να κάνεις τόσο δρόμο να λείπεις και τόσες ώρες από το σπίτι σου δεν σας δίνουν και πολύ άδεια εκεί..  πως τα πάνε τα αδερφάκια μεταξύ τους ;  Πέρασε ο καιρός γρήγορα και εμείς κάναμε τα γενέθλια μας με το καλό να σβήσετε και εσεις το πρώτο σας κεράκι ! Ναι την βαφτίσαμε κιόλας όλα μια χαρά 🙂 ευχαριστούμε  Εσείς κάνατε βάφτιση ; 
    • Κοριτσιααα είχατε δίκιο, πήγαν όλα καλά με την περιδεση ❣️❣️ τώρα το επόμενο βήμα είναι να μην κάνω συσπάσεις!! Ελπίζω και εσείς να είστε καλά!!
    • Κορίτσι μου καλά έκανες... Η ψυχική μας υγεία παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο! Θυμάμαι και την αγωνία σου που ήταν μικρό μωράκι η 2η... τώρα έγινε μπουλούκα ε;;; Να σου ζήσουν και οι 2!  Κι εμένα που έγινε 1 η μπουμπού μου το 15αύγουστο, ακόμα δεν το πιστεύω! Ακόμα μικρή είναι βέβαια η δική μου... αλλά δεν πειράζει! (8.100 κιλά, 71εκ.)
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...