Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μαγια μπυρας

Recommended Posts

Καλησπερα μανουλες!!!! πηρα πριν λιγο τα χαπακια απο μαγια μπυρας μιπως βοηθησω το γαλατακι μου γιατι μονο με το θηλαστρο δεν βλεπω φως!! η ερωτηση μου ειναι ..γραφει πανω το κουτι 6 ημερησιως... καθε 3ς ωρες δηλαδι να περνω 1? δεν ειναι πολλα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

η δοσολογια που αναγραφεται ειναι πολυ λιγη!

αλλα για πες μας λιγα πραγματα για το μωρακι

-βαρος γεν/

- ημ. γεν

-τωρινο βαρος

-κ.τ η φ.τ

- ικτερο

- θηλαζει?

-συμπλξρωμα?

- αν ναι ποσο το 24ωρο

- θηλαστρο?

-ποιο?

-αν ναι καθε ποσο?

και το συμαντικοτερο....θελεις να προσπαθησεις για επαναγαλακτισμο?

βαρος γεν/ 2650

- ημ. γεν 25/8

-τωρινο βαρος 3700 σημερα την ζυγησαμε

-κ.τ η φ.τ ???????? :?

- ικτερο ναι ειχε αλλα της περασε

- θηλαζει? ναι και προσπαθω σε ολα τα γευματα το πολυ να παραληψω 2-3

-συμπλξρωμα? ναι :oops: χαρις την ... να μην την πω παιδιατρο του νοσοκομειου...

- αν ναι ποσο το 24ωρο σε ολα τα γευματα

- θηλαστρο? symfony medela

-ποιο?

-αν ναι καθε ποσο? το πηρα αρχη του μηνα αλλα ηταν δυσκολο καθε 2 ωρες η μικρη για να θηλασει και να πιει και το μπουκαλι τρωμε τουλαχιστον 40 λεπτα!! συν του οτι ειχε παλινδρομηση και εκανε εμετους αλλα ειπιαμε σιροπακι και εχει 2 βδομαδες που δεν εχει κανει ...

διαβασα για την μαγια μπυρας και ειπα να δοκιμασω...αλλα ηθελα να ρωτησω πρωτα τον γιατρο μην τυχον και επηρεαζει το μωρο καπως..ειμαι νεα μανουλα και φοβαμαι :| προσπαθω να τα προλαβω ολα ειμαι εντελως μονη ο αντρουλης μου κανει οτι μπορει οποτε ειναι σπιτι γιατι κανει 2 δουλειες τα βραδια κοιμομουνα πανω μου απο την νυστα και ακομα κοιμαμαι δηλαδι.... στην αρχη εκανα αρκετες μερες να την θηλασω γιατι ειχα ποοοοοολυ δυσκολη γεννα και πονουσα παρα πολυ τις θηλες μου γιατι η μικρη επιανε μονο την θηλη..και μου τις εκανε χαλια... η "παιδιατρος" μου ειπε να της δωσω σκονη στο νοσοκομειο γιατι εχανε υγρα και ηταν επικυνδυνο ειπε...και ενω ημουνα πολυ κατα της εδωσα γιατι φοβηθηκα....μετα μου ειπε η μαια να παρω θηλαστρο να βγαζω το γαλα μου μεχρι να μου περασουν οι θηλες....αλλα δεν μου ειπε καθε ποσο και εβγαζα 160μλ (αααχχχ ζω για να ξαναδω τετοια ποσοτητα) την φορα ...αλλα εβγαζα οποτε το ενιωθα γεματο...πρωι μεσημερι και βραδυ...μετα μειωθηκε παααρα πολυ ..και 2 μερες που δεν εβγαλα παω να βγαλω και εβγαζα σταγονες!!!! μετα ρωτουσα αν μπορουσα να παρω κανενα χαπι η κατι μου λεγανε μονο ξεκουραση...η οποια ειναι ανυπαρκτη!!!!! ρωτησα απο μονη μου τον γιατρο για μαγια μπυρας και ειπε οτι ειναι οκ να τα παιρνω και τα αγορασα και γραφει 6 ημερησιως...τωρα προσπαθω καθε 2 ωρες να αντλω....αα εντωμεταξυ αν αντλω καθε 2 ωρες η μικρη μετα που την βαζω εχει γαλα να πινει απο το στηθος?? πινει το πιανει ευτηχως αλλα αν το βγαζω καθε 2 ωρες εχει μετα να πινει? απο σταγονες τωρα βγαζω 40 και απο τα 2 το πρωι και γυρω στα 20 καθε φορα που αντλω...λιγα ε? :( ειμαι αποφασισμενη ομως θελω να κοψω το συμπληρωμα το νινι μου ευχαριστιεται ποιο πολυ οταν θηλαζω και ειναι ποιο ηρεμη ..

ade anelabe th kai egw tha su ftiaxw agalma

padws na xereis oti einai polu efikto na ta katafereis.egw thilazw 5,5 mhnes to mwro mu xarhs thn bohtheia ths pebbi ma pio poly xarh sthn pisth mu mu edwse kai sthn dunamh.htan ekei kathe stigmh pou egw eixa mia xazoaporia kai mesa se liges meres me ekane na niwsw san na thn xerw xronia.

tha ta katafereis.egw arxisa me 20 ml kai sta 2 stithoi.

magia mpiras pare afoba

tha apokthseis kai poly wraia mallia

xaxaxa

zeteras milisa mazi tis kai ontos moy edose dynami :D tha ta katafero!!!!!! apo xazoapories allo tipota :) ta mallia mou xreiazontai oxi apla magia mpyras to bareli olokliro :lol: einai simantiko pantos na se entharinoyne.....tha pathena katathlipsi sto telos an mou kobotane entelos

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αχ κορίτσια μου!! Δεν έχω άλλες αντιδράσεις!! Σας ευχαριστω πάρα πολύ!! ❤️❤️❤️❤️ Περιμένω πως και πως την δική σας ώρα!! 🥰
    • πραγματικά!!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 εμάς εν τω μεταξύ μας έδειξε η μαία πως μπορεί να το κάνει ο σύντροφος σε μένα, αλλά ρε κορίτσια μου φαίνεται πολύ περίεργο και αμήχανο 🤣🤣🤣🤣 τώρα είνα η πεθερά μου εδώ μέχρι και την επόμενη εβδομάδα, που μας βοηθάει με το πλύσιμο/σιδέρωμα για το μωρό. Μόλις φύγει λέμε να δοκιμάσουμε, αλλά δε ξέρω πως αισθάνομαι γι αυτό 🤣🤣🤣🤣
    • Τι τραβάμε και δεν το μαρτυράμε 😂 ΄Έβλεπα ένα βιντεάκι τις προάλλες που έδειχνε πώς πρέπει να γίνεται το μασάζ στο περίνεο... Μόνο το μαξιλάρι δεν είχα βάλει μπροστά για να μη βλέπω... λες και παρακολουθούσα θρίλερ. Η ψυχραιμία γενικά είναι κάτι που με χαρακτηρίζει!😅 @_piripiri_Με όλο το θάρρος... εσένα σου έκαναν τομή;
    • Πραγματικά όπως το περιγράφεις, "μιλούν στις καρδιές μας"! Είναι πιο ανθρώπινοι, πιο ανοιχτά μυαλά, πως το λένε 😅❤️ Εγώ στην αρχή για να είμαι ειλικρινής είχα προβληματιστεί με τον δικό μας που είναι τόσο νέος, και λέω ίσως να μην έχει την κατάλληλη εμπειρία, αλλά να που τελικά τον προτιμώ χίλιες φορές! Πάλι καλά που φάγαμε πόσα άκυρα απ την άλλη και βρήκαμε αυτό τον άνθρωπο - όλα για κάποιο λόγο γίνονται 🙏 Ορίστε και που σε σας λειτούργησε κάπως έτσι και βρέθηκε στο δρόμο μας ένας νέος άνθρωπος που ίσως να σας ταιριάζει καλύτερα ! Παρεπιπτόντως, εδώ μου πρότειναν να κάνω ραντεβού και με παιδιάτρους, αλλά ρε κορίτσια, είναι τόσα τα ρεντεβού και τα πράγματα που πρέπει να ετοιμάσουμε που δεν έχω κουράγιο να κάτσω να το ψάξω κι αυτό 😅 είναι τόσο σημαντικό λέτε; Ο γιατρός μου είπε ότι θα υπάρχει φυσικά νεογνολόγος και παιδίατρος (αν κατάλαβα καλά) που θα δουν τον μικρό μετά τη γέννα, οπότε αν μας αρέσουν θα πάμε μ αυτούς. Αν όχι θα βρω κάποιον/α άλλο/η. 
    • καλώς μας ήρθες κορίτσι μου!! Με το καλό!! και εμένα το δευτέρο παιδάκι μου έρχεται.. έχω και εγώ ένα κοριτσάκι 5 χρονών. Με απασχολεί η διαφορά ηλικίας τους, θα είναι 5,5 η μεγάλη όταν θα έρθει το δεύτερο. Σίγουρα θα είναι πιο καλά ότι δεν θα έχουμε δυο μωρά να νταντέουμε αλλά θα καταφέρουν να δεθούν; Εγω με την αδερφή μου έχω 7 χρόνια διαφορά και είχαμε χάσμα όλα τα χρόνια. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...