Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 934
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημερα κ.τ.κ να εισαι καλα και οτι επιθυμεις!!!

Καλημερα γιωτουλα... :-*:-*:-*:-*

Καλημερα Γιεληζ,καλημερα νινα...δεν σου φανηκε νινα εμεινε πολυ λογω αναβαθμισης του μαμμυ,και φυσικα επειδη δεν ειχες ιντερνετ..με το που ηρθες οριστε γεμισε.. :D:D

Δημοσίευση
Καλημερα κ.τ.κ να εισαι καλα και οτι επιθυμεις!!!

Καλημερα γιωτουλα... :-*:-*:-*:-*

Καλημερα Γιεληζ,καλημερα νινα...δεν σου φανηκε νινα εμεινε πολυ λογω αναβαθμισης του μαμμυ,και φυσικα επειδη δεν ειχες ιντερνετ..με το που ηρθες οριστε γεμισε.. :D:D

εεεε ..με περιμενε εμενα να ερθο!!!!!!!!χαχαχαχαχα.....

Δημοσίευση
λιπονννννν...Υελιζ...επιδι το προι δεν σου εκανα καλο καφε...και εχο τιπψισ...λεο να σε αφινο να διαλεγισ εσι...και νομιζο ποσ ινα στα γουστα σου αφτα!!!!!!!!!!!

ΑΑΑ ευχαριστώ πολύ Νίνα μου!!! Με τόσο καφέ που με πότισες σήμερα θα πάθουν τα νεύρα μου χαχαχαχα και θα αρχίσω να βαράω κόσμο!!!! χαχαχαχαα

Δημοσίευση

καλημέρα κορίτσια είδα ζαχαρενια και μπήκα,

κοριτσάκι όλα καλά? Μπήκες εδώ με τις λυσασμένες? σοκολολατρεία τις έπιασε πρωί πρωι...

και εγω όμως θα τσίμπαγα λίγο δεν μπορώ να πω, μην σου πω και πολύ :twisted::twisted:

Δημοσίευση

ΑΑΑ ευχαριστώ πολύ Νίνα μου!!! Με τόσο καφέ που με πότισες σήμερα θα πάθουν τα νεύρα μου χαχαχαχα και θα αρχίσω να βαράω κόσμο!!!! χαχαχαχαα

=))=))=))=))=))=))=))=))

εεε και...????...εμενα τα βαρασ?????....εγο ιμε λιγο μακρια!!!....

επιτα τα σε περασουνε...αχ ιταν αφτο....???...ατομο με αγριεσ διαθεσισ....σαν ετσι μου ιπε εμενα μια κοπελα καποθε!!! :lol::lol::lol::lol::lol: ...τα σου δοσουν και καμια αναροτικι!!!χαχαχαχα

Δημοσίευση
καλημέρα κορίτσια είδα ζαχαρενια και μπήκα,

κοριτσάκι όλα καλά? Μπήκες εδώ με τις λυσασμένες? σοκολολατρεία τις έπιασε πρωί πρωι...

και εγω όμως θα τσίμπαγα λίγο δεν μπορώ να πω, μην σου πω και πολύ :twisted::twisted:

λυσασμένες?????????.....εμισ??????????????....εεεε οχι....η ζαχα ...ιρτε επισκεψι....και εμισ την δοσαμε οτι καλοτερο ιχαμε....επιτα το μπλακ κιοκαλετε!!!!...μασ το εφερε αφτην.....τορα δεν ινε προσβολι να μιν δεχτουμε το δωρο?????.....το δεχτικαμε και το απολαψαμε και ολασ...να μιν σου λεο ποσ το αλιψεμε και ολα!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

καλημερεεεεεες!!!τι βλεπω πρωι πρωι κεφακια?μπραβο κοριτσια μου!

καλοριζικο το Νο5 με πολλες πολλες φουσκωμενες κοιλιτσες :)

ομως το πιο ωραιο που εχετε στο μενου ειναι οι σοκαλετενιοι πειρασμοι :D:D:y32b4: μμμμ να ακουμπησω η δεν κανει? :shh::D:D κολασηηηηη :blink:

τι ωραια που ειναι η αδεια βρε κοριτσια απο Δευτερα για δουλεια παλι :( ανυπομονω να τελειωσει η εβδομαδα σαν την helena μαζι δεν περιμενουμε.για να δουμε εχουμε πιασει κανα σπορο? :P:kiss::kiss:

Δημοσίευση
Καλημέρα Γωγάκι καλημέρα morouli πάνω στο φαγοπότι ήρθατε!!! χαχαχαχα πάρτε θέση έρχεται και άλλη λιχουδιά!!! Να μάθετε και πώς τρώγεται η σοκολάτα!!!! χαχαχα ENJOY!!!!

00077.jpg

Uploaded with ImageShack.us

οχχχχχ...οχχχχχχχ..οχχχχχχ...

λιπαμε τησ γαστρομενεσ!!!!!...που δεν μπορουν να φανε!!!!!!!!!!!!χαχαχαχα....

λολλι...αφτο το περνο εγο....αλα εγο τα μπο σε σοκολατα..και να με "τροι αφτοσ"..... :lol::lol::lol: λιγο προστιχο..ακουστικε αφτο...ετσι δεν ινε??? :?:?:? ..αλα δεν βαριεσε....ασ με φαι αφτοσ και ασ ινε και προστιχο!!! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση
καλημερεεεεεες!!!τι βλεπω πρωι πρωι κεφακια?μπραβο κοριτσια μου!

καλοριζικο το Νο5 με πολλες πολλες φουσκωμενες κοιλιτσες :)

ομως το πιο ωραιο που εχετε στο μενου ειναι οι σοκαλετενιοι πειρασμοι :D:D:y32b4: μμμμ να ακουμπησω η δεν κανει? :shh::D:D κολασηηηηη :blink:

τι ωραια που ειναι η αδεια βρε κοριτσια απο Δευτερα για δουλεια παλι :( ανυπομονω να τελειωσει η εβδομαδα σαν την helena μαζι δεν περιμενουμε.για να δουμε εχουμε πιασει κανα σπορο? :P:kiss::kiss:

Καλώς την rose !!!! Ωραίες οι λιχουδιές μας πρωί πρωί ε? Δεν μπορείς να πείς...τα καλύτερα σερβίρει το μαγαζί!!! χαχαχα Με το καλό να ξεκινήσεις δουλειά... μη μασάς και εγώ έτσι έλεγα αλλά μόλις ξεκίνησα ήταν σαν να μην σταμάτησα ποτέ... άσε που περνάει και πιο γρήγορα ο καιρός!!

Δημοσίευση

οχχχχχ...οχχχχχχχ..οχχχχχχ...

λιπαμε τησ γαστρομενεσ!!!!!...που δεν μπορουν να φανε!!!!!!!!!!!!χαχαχαχα....

λολλι...αφτο το περνο εγο....αλα εγο τα μπο σε σοκολατα..και να με "τροι αφτοσ"..... :lol::lol::lol: λιγο προστιχο..ακουστικε αφτο...ετσι δεν ινε??? :?:?:? ..αλα δεν βαριεσε....ασ με φαι αφτοσ και ασ ινε και προστιχο!!! :lol::lol::lol:

Εσύ αμέσως μη χάσεις "αυτόν τον παίρνω εγώ" χαχα με ρώτησες αν στον δίνω??? χαχαχα

Και για πές πώς σκέφτεσαι να "μπείς" σε σοκολάτα????? Μήπως κάπως έτσι?????

chocolatebodyart3.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Δημοσίευση

εεεε ναι καπουσ ετσι.....απλοσ εγο τα κρατισο κερασακια στο χερι....

βεβεα ...εγο ιμε λιγο μεγαλιτερι απο αφτην...σε ονγο....!!!..διπλασια ...να μιν πω..τροπλασια!!!!..αλα δεν νομιζο να εχι το παιδι προβλιμα!!!! εεεεε???? λεσ???..ισε ισε...τα εχι να φαι κανενα μινα....απο εμενα!!!! :lol::lol::lol::lol::lol: ολο τα με αλιψι και τα με φαι...και παλι τα με αλιψι..και παλι τα με φαι...και παι λεγουντασ!!! :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση
Οκ ΝΙΝΑ στο χαριζω το σοκολατομενο μωρο....Αχου μωρε...εχει πασαλειψει τα δαχτυλακια του το μικρο μου!!!!!

Αχ πώς φαίνονται οι μανούλες to be....χαχα με πόση στρογή αναφέρεται στον ΠΑΙΔΑΡΟ!!! όχι σαν εμάς που είμαστε έτοιμες να το φάμε!!! χαχαχαα

Δημοσίευση

Αχ πώς φαίνονται οι μανούλες to be....χαχα με πόση στρογή αναφέρεται στον ΠΑΙΔΑΡΟ!!! όχι σαν εμάς που είμαστε έτοιμες να το φάμε!!! χαχαχαα

καλεεεε....αφτοσ να με φαι..ιπαμεεεεεεε...... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

καλημερα...καλε τι ειναι αυτες οι σοκολάτες?εγω παντως ανετα τρωω σοκολατες...ειμαι φαν

στον γιο μου ετρωγα 2 λακτα μεγάλες την ημερα...δεν μπορυσα εκανα σαν στερημένη...αφου οσοι ερχοταν στο σπιτι να με δουν (αφου δεν περπατουσα καθολου απο τους πονους) μου φερναν δωρο λάκτα....ο γιος μου ηταν γκυκατζης....αφηστε οταν το ειπα στον γιατρο φωναζε οτι θα εχω ζαχαρο...αλλα εγω τιποτε...εκανα σαν στερημενη.....

αχ λακτίτσα

Δημοσίευση

πραγματικα DIOSA ειναι υπεροχες οι λιχουδιες σας γι αυτο αλλωστε σας προτιμω και εγω :D:y32b4:

να σαι καλα ευχαριστω.οντως ετσι ειναι με το που φευγω λεω τι καλαα και μετα ξερω οτι δεν θα θελω να γυρισω αλλα οταν γυριζω οπως λες και εσυ ειναι σαν να μην ειχα φυγει.θα συνηθισω παλι να περασουν και οι μερες να ερθει το σ/κ μπας και δω καμια καθυστερηση και εχω κανα σπορι :P ονειρα ονειραααα :D:D

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Ναι χειμερινό. Θα σου πω αν χρειαστώ κάτι αλλά πιστεύω το χω 😅 Την κόρη μου την έκανα Ιούλιο. Τέλεια ήταν, από ημερών κόβαμε βόλτες. Τώρα ο χειμώνας με τις αρρώστιες με τρομάζει 😕 Θα σταματήσω και τον παιδικό στην μικρή γιατί θα μας φέρει όλες τις αρρώστιες οπότε θα έχω και το νήπιο και το νεογέννητο μόνη μου, να δω πως θα τα βγάλω πέρα 😅  10 μηνών καλά θα είναι ακόμα. Όταν αρχίσει να περπατάει γεια σας. Δεν κάθονται λεπτό. Εμείς φαντάσου δεν μπορούμε πλέον να καθίσουμε για έναν καφέ ή φαί. Πρέπει ένας να την κυνηγάει. Ευτυχώς τώρα που πάτησε τα 2 και μιλάει και λίγο είναι πιο διαχειρισιμη και ίσως καθίσει και στο τραπέζι μέχρι να φάει. Πιο πριν ούτε αυτό! Την κυνηγούσαμε γύρω γύρω με ένα κουτάλι/πιρούνι 🤣 Εγώ έγκυος 2 φορές είχα πάει εξωτερικό. Γενικά από την κοιλιά αυτό το παιδί έχει ταξιδέψει σε 5 χώρες 😅 Ελπίζω να έχει την ίδια τύχη και το 2ο 😊
    • Μην σε αγχωνει αφού ξεκίνησες σαλοσπιρ όλα καλά θα πάνε. Και εμένα εχτές μου σύστησαν σαλοσπιρ και να μετράω την πίεση μου για μια εβδομάδα για να δούμε αν θα πάρω και έξτρα χάπι 
    • Τα υπόλοιπα που ήθελα να προσθέσω κι εγώ πάνω σε αυτά που είπατε, κι επιτέλους τώρα κατάφερα να τα γράψω, είναι για τους παιδιάτρους. Και οι δύο παιδίατροι που είχαμε μέχρι τώρα, συμφωνούν με αυτό που εγραψε η @Kiddo. Κι εμάς δεν είναι φαν ο παιδίατρος να έκανε το παιδί κάτι νωρίτερα από κάποιο άλλο αναπτυξιακό στάδιο. Δηλαδή, δεν ήθελε πριν κλείσει τους 4-5 μήνες να μπορεί να γυρνάει από ανάσκελα μπρούμυτα και τούμπαλιν. Ή ας πούμε, η πρώτη παιδίατρος δεν ήθελε τα νεογέννητα να τα κρατάμε όρθια και να τους πατάμε τα πόδια κάτω ή στην ηλικία που ξεκινάνε να στέκονται όρθια να μην τα ενθαρρύνουμε να περπατάνε. Να τα ενθαρρύνουμε μόνο να κάνουν την κίνηση που προσπαθούν να κατακτήσουν κι όχι κάτι παραπάνω. Αλλά άπαξ και ξεκινήσουν από μόνα τους να κατακτούν κάτι, να μην τα αποθαρρύνουμε. Αλλιώς μπορεί να προκαλέσουμε πρόβλημα στα ισχία ή υπερτροφικους μύες και διάφορα τέτοια. Το ίδιο και με τον ύπνο. Άμα γυρνάει μόνο του, έχει καλώς. Αλλιώς, το τοποθετούμε ανάσκελα. Επίσης, εμάς πλέον λέει το "μα μα μα μα" και το "μπαμπά μπα μπα" συνειδητά. Κι εμάς τα ίδια με της @Kiddo κάνει. Όταν φεύγουμε από το δωμάτιο, ξεκινάει και μας κυνηγάει φωνάζοντας αναλόγως 😆. Νομίζω, πώς άπαξ και μάθουν την συλλαβή και την συνδέσουν με το πρόσωπο, το λένε συνειδητά μετά από λίγο. Οπότε, και κατά τη δική μου γνώμη, το κάνετε πολύ καλά και τους αποκρινεστε. Εμάς πλέον λέει και "ντα ντα ντα" και "ντάτα" για όλα τα υπόλοιπα πράγματα. 😆 Έχει πολλή πλάκα αυτή η περίοδος, την απολαμβάνω φουλ. Κάθε φορά που του κάνω κι εγώ νταντά μου σκάει ένα τεράστιο χαμόγελο, σα να νιώθει ότι επικοινωνώ μαζί του κι ακούγεται. 🥰 Τέλος να πω σχετικά με το φαι. Τον άφησα λίγες μέρες λοιπόν να λιώνει τα φρούτα κτλ με το χέρι του, και τον είδα μετα από λίγο να το γλείφει και να τα τρώει από κει... Άρχισα να τον αφήνω και λίγο να βουτάει τα χέρια του στο μπωλ του (αφού μου το τραβούσε με μανία, κάποια στιγμή ενέδωσα) και μετά πάλι τα έβαζε στο στόμα κι έτρωγε. Προσπέρασα την μαύρη απελπισία τού "καθαρίζω αυτό το καρεκλακι κάθε τρείς και λίγο και το πάτωμα θα ανοίξει τρύπα από το πολύ τρίψιμο, έλεος!" και τον άφησα να το απολαύσει... 🥲 Μπήκε και σε ένα στάδιο που όταν του βάζεις κάτι στο στόμα, το βγάζει με το χέρι, το κοιτάει και το ξανά τρώει... Όπως και να χει, το σημειώνω σαν πρόοδο 🥲😆 όσο για τον μεγάλο αδερφό, τρώνε μαζί τα φρούτα τους και δίνει στο μωρό συνέχεια τα φλουδια ο γλυκούλης 😆
    • Κορίτσια καλημέρα, σας γράφω απ' το αεροδρόμιο που περιμένω να γυρίσω στο σπιτάκι μου. Είχα ανέβει Θεσσαλονίκη για την αυχενική. Όλα πήγαν περίφημα!! Το μωράκι μας μεγαλώνει και είναι αγοράκι.. θα έχω ένα και ένα 😁😁
    • Θα τον πατήσουμε μωρέ  και θα γεννήσουμε  μαζί την ίδια μέρα 🩵🩵🩵🩵
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...