Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καταρχας καταλαβαινει τηδιαφορα μερας - νυχτας?

αν οχι πρεπει να τον κανεις να το καταλαβει, τα γευματα μεσα στη μερα πιο ζωηρα, να του μιλας, να τον χαιδευεις και οταν κοιμαται θα κανεις τις δουλειες σου κανονικοτατα. το βραδυ θα χαμηλωνεις τα φωτα, γενικα θα κανετεπιο πολυ ησυχια

μπορει να τον πονανε και τα δοντια του

υπομονη... εχεις βοηθεια απο κανεναν?

Δημοσίευση

α καλα καταλαβα με τη βοηθεια..

ακολουθεις καποια συγκεκριμενη ρουτινα πριν την ωρα του υπνου?

να κανεις τα ιδια ακριβως πραγματα καθε μερα την ιδια ωρα

σιγα σιγα θα συνηθισει

μηπως νυσταζει και ειναι κουρασμενος γιαυτο γκρινιαζει πιο πριν? μηπως να δοκιμαζες να τον κοιμιζες ενα τεταρτο πχ πιο νωρις?

Δημοσίευση

δε νομιζω να φταιει η σταση.. εκτος αν εχεις προσεξει οτι βγαζει γαλατακι η αναγουλιαζει, τοτε ισως τον ενοχλει. αν κ πραγματικα δεν το πιστευω.. κ εγω μονο ετσι τον θηλαζα τα βραδια γιατι δεν αντεχω καθολου την αυπνια. το βραδυ οταν ξυπναει κ του δινεις το μεμε τουλαχιστον ηρεμει? η γκρινιαζει παλι?

αυτες οι κρεμουλες κανουν μονο εκεινη την ωρα καλο, μονο τοτε ανακουφιζουν. σκληραινουν τα ουλα και αργουν να φανουν μετα τα δοντακια

Δημοσίευση

xairomai pou katalabes giatyi bariemai na ta perigrafwwwwww

den yparxei rutina, programma sunhthei.ena brady mporei na koimhthei stis 10 kai na xypnisei sths 12 na xana faei

allo brady na trwei stradiaka mexri tis 12 kai na koimhthei opws apopse px

alote koimatai stis 11 kai xypnaei 1 gia faghto kai meta pali apo ligo kai meta pali....

alla den trei apla pipilaei ligo to sththos mu kai koimatai

anarwtiemai ti prepi na kanw!!!!!!!!!!!!11

oyte to mapnio bohthaei,oute h bolta

gia thn akribeia an ton paw bolta me to aytokinhto,na ton exw ego agalia enoeeitai kai o adras mu na odhgei tha koimhthei alla amesws tha xyonisei otan erthume spiti

Δημοσίευση

αποτι βλεπω ξυπναει πολλες φορες!!!

το καλο βεβαια ειναι οτι δεν αργει να τον ξαναπαρει ο υπνος

δεν καθεται μονος του ουτε στο καθισματακι του? αυτο βεβαια να το προσεξεις, γιατι ειναι επικινδυνο

αν θυμαμαι καλα απο ενα αλλο σου ποστ δεν παιρνει πιπιλα ετσι?

ουτε εμενα επαιρνε κ του την εδινα τη μερα και πηρε πιπιλα απο 7 μηνων. μπορει να την πηρε λιγο αργα αλλα ειναι σωτηρια!!

οταν κοιμαται τον πας στην κουνια του? η κοιμαστε ολοι μαζι?

πραγματικα δεν εχω να σου δωσω καποια συγκεκριμενη συμβουλη... μαλλον σε ψαχνει, ξυπναει το βραδυ και σε θελει διπλα του. γιαυτο πιπιλαει. το πιπιλισμα ειναι αντανακλαστικο των μωρων και το ζητανε συνεχεια

εμενα εκανε ετσι λιγο αργοτερα, 6.5 μηνων. κ τον επαιρνα μαζι μας στο κρεβατι, κοιμομουν βεβαια μονιμως με το βυζι εξω αλλα κοιμομασταν σχετικα καλα

Δημοσίευση

to hxera oti tha rwthseis

xaxxxaxaxaxa

o dromos einai erhmikos oyte tsakali den pairnaei.kai einai oidios dromos panw katw

pipila den poly pairnei

thn hmera isws na parei alla thn nyxta otan xypnaei thelei emena

koimatai eytyxws amesws alla ti na to kaneis?

skefthka na tu dwsw ;ligo xeno gala alla htana potyxia.den to pinei

an kai otan me ta xilia zoria to eipie pali xypnise

apla hthela na sigyretw oti dne peinaei...

twra kala eimaste.apla thelw na ton programmatisw ligo giati prepei na epistrepsw sthn duleia kai den thn blepw eykolh upothesh

aslla mallon den tha programmatisteiiiiiiiiii

me paideyei h isws ton paideyw ego

tu kanw kati pouden ton bohthaei na hremisei

xerw kai ego

prwth fora manula ti na kanw

exw pelagwzei

Δημοσίευση

μπααα και μωρα που πινουν ξενο παλι ξυπνανε.. δεν ειναι απο πεινα, αυτο ειναι το μονο σιγουρο

καλα ολες στην αρχη ετσι ημασταν

μην αγχωνεσαι και μην πανικοβαλλεσαι, μην του το μεταφερεις

να προσπαθεις να εισαι ηρεμη και οσο περναει ο καιρος τα πραγματα θα βελτιωνονται

και το προγραμματακι του θα βρει και ολα

να θυμασαι οτι η αγκαλια της μαμας ειναι το καλυτερο φαρμακο

ολα πονανε πολυ λιγοτερο οταν τον κρατας η οταν θηλαζει, να το θυμασαι παντα

ενα καλο κ ηρεμο βραδυ σας ευχομαι!

Δημοσίευση

γεια σου και απο εμενα

Ειμαι η Ευα και αντιμετωπιζω κατι αναλογο με την μικροτερη κορη μου , αν διαβασεις στο θεμα Καταρρεω θα δεις οτι δεν εισαι μονη ..Ειναι καποια μωρακια που ειναι λιγο πιο ζωηρα , εχουν ταμπεραμεντο οπως μου λεει κ ο παιδιατρος μας για την μικρη μου ..Σιγα σιγα στρωνουν ομως και ολοι λενε υπομονη , εγω παντως για να σε κανω να μην νιωθεις μονη σου λεω οτι και γω φρικαρω καθημερινα απο την αυπνια ..Ελα στο θεματακι να δινουμε παρηγορια η μια στην αλλη ..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...