Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσακια μου,εχω μια μπεμπουλα, για οσες δεν με ξερετε,ειναι 1 μηνος και 2 βεδομαδων και κατι...σημερα ξυπνησαμε και ειδα πως το ματακι της τσιμπλιαζει.στενοχωρηθηκα πολυ αν και ξερω πως πιθανοτατα δεν ειναι κατι ανησυχητικο.της εβαλα natural tears και μετα της το καθαρισα με βαμβακακι...μετα απο 3 ωριτσες το ματακι της ξαναεβγαλε τσιμπλιτσες και εβρασα χαμομηλακι και της το καθαρισα με βαμβακακι.

μηπως ετυχε και σε καποια κοπελα αλλη?να μου πει τι νακανω???πηρα τον ιατρο μας και δεν σηκωνει το κινητο και γιαυτο θελω βοηθεια ...σας ευχαριστω εκ των πρωτερων!!!φιλακια σε ολες και υγεια στα νινακια σας!!! :kiss:

Δημοσίευση

αυτο το καιρο υπαρχει και καποια ιωση τν ματιων με τσιμπες την περασε και ο γιος μου και η γιος και η κορη της φιλης μου αλλα επειδη εσενα ειναι μικρουλη δεν ξερω αν επτρεπετε να βαλει κολληριο η αλοιφη .Εμεις βαλαμε ντομπρατεξ σταγονες και αλουφουλα και την επομενη μερα ηταν καλα βεβεια το συνεχισαμε για 3-4 ημερες .Βασικα μπορεις να συνεχισεις με χαμομηλακιχλιαρο οχι ζεστο να ειναι σε θερμοκρασια δωματιου η φυσιολογικο ορο .Αλλα ξαναπαρε το γιατροδνε επιτρεπετε να μην σηκωνει το κινητο αν ηταν κατι πιο σοβαρο ;

Δημοσίευση

ειναι σχεδον αδυνατον να εχει κολλησει καποια ιωση διοτι ειμαστε ολη μερα μεσα στο σπιτι και δεν ειχαμε επισκεψεις.θα συνεχισω με το χαμομηλακι και ελπιζω να σηκωσει το κινητο του.....

Δημοσίευση

Η κορούλα μου είχε τσίμπλες από τότε που γεννήθηκε μέχρι και 2 μηνών σχεδόν. Μιλάμε για πολύ πράγμα, της καθάριζα το ματάκι πολλές φορές την ημέρα!Αρχικά μας είχε πει ο γιατρός χαμομηλάκι ή ορό. Μετά το κολλύριο tobrex. Αυτό που πιστεύω ότι έλυσε το πρόβλημα είναι η εξής συμβουλή που μας έδωσε: Είναι φραγμένος ο δακρυγόνος πόρος της είπε και μου έδειξε να της κάνω μασαζάκι με το μαλακό μέρος από το μικρό μου δαχτυλάκι στην εσωτερική κόχη του ματιού της. Αυτό της το έκανα πολύ συχνά καπλέον δεν έχει τσίμπλα ούτε για δείγμα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...