Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

για οσες δεν γνωριζουν πριν 4 μηνες ειχα μια παλλινδρομη.ο καιρος περασε κ πανω που ειπαμε να ξεκινησουμε νεες προσπαθειες...μου προεκυψε υπερθυροειδισμος.εχω κανει καποιες εξετασεις κ σε ενα μηνα θα τις επαναλαβω για να δω αν τελικα θα ξεκινησω θεραπεια.ο ενδοκρινολογος μου απαγορευσε ρητα μια εγκυμοσυνη μεχρι να δουμε τι θα γινει με το θυροειδη κ αν θα κανω θεραπεια.ετσι για να εχω το κεφαλι μου ησυχο ξεκινησα τα χαπια(αντισυλληπτικα).το τελευταιο το πηρα κυριακη κ θα πρεπει μεσα σε αυτη την εβδομαδα να ερθει η περιοδος αλλα αυτη... αφαντη,πουθενα.σε καποια sites που μπηκα τυχαια για την αντισυλληψη λενε οτι πρεπει τουλαχιστον 7-15 χαπια να παρεις για να ξεκινησει η προστασια.εγω πηρα 4(τις μερες που ειχα περιοδο) κ μετα καναμε ελευθερα.κ ερωτω εγω η ανηδεη....υπαρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος?αν συμβαινει αυτο τι να πω....ειμαι φαινομενο προς επιστημονικη ερευνα.ολα τα παραξενα εδω...αυτο που με ανυσηχει λιγο ειναι οτι αν...λεμε...αν ειμαι...συνεχιζα κ επερνα τα χαπια ολο το μηνα.την δευτερα κανονικα θα πρεπει να ξεκινησω κουτι.αλλα αν μεχρι τοτε δεν εχει ερθει θα παω πρωι πρωι για χοριακη κ βλεπουμε.κ με το θυροειδη τι κανουμε που ειναι αρυθμιστος ακομα? εχω πελαγωσει με ολα!τι μπορει να συμβαινει?helpppppp!

Δημοσίευση

sisi mou kalhmera!!!tha nai kalo na perimeneis na sou rthei h periodos an den emfanistei mesa sauth thn bdomada deutera prwi pare ena thl.to giatro sou k meta kane mia xoriakh gia na deis...ola einai pithana na xoun sumbei opote...kalh tuxh..bebaia den kserw k esu sauth thn fash pou eisai ti thes alla o giatros sou tha nai autos pou tha se katatopisei kalutera

Δημοσίευση

υπο αλλες συνθηκες θα πηδουσα απο την χαρα μου αλλα τωρα ετσι οπως ειναι τα πραγματα καλα ειναι να μην ειμαι γιατι προεχει να ρυθμισω τον θυροειδη ωστε να ειμαι πανετοιμη σε μια επομενη εγκυμοσυνη.θα δειξει...αν μεχρι κυριακη δεν ερθει θα κανω χοριακη κ φυσικα τηλ στο γιατρο.

Δημοσίευση

τελικα ολα καλα...σημερα κατεφθασε καμαρωτη καμαρωτη!!!θα παρω να κλεισω ραντεβου για τεστ παπ κ ευχομαι τα χριστουγεννα (πρωτα ο θεος), ο αη βασιλης να μου φερει για δωρο ενα μωρακι.νομιζω πως ειναι καλη ιδεα να ξεκινησω μια καινουργια λιστα για τα χριστουγεννα!χιχιχιχι!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλέ αυτός μου ανεβάζει την πίεση κάθε φορά με αυτά που μου λέει.. & όχι μόνο τη δική μου.. 🤣  Για τον ομφάλιο μου είπε απλά ότι το μωρό αν είναι τυλιγμένο κάνα δύο φορές μπορεί να υπάρχει θέμα στην έξοδο στο φυσιολογικό τοκετό, αν είναι κοντός ο λόρος θα το σφίξει, ενώ αν είναι μακρύς δεν υπάρχει θέμα.. αλλά λέει αυτό δεν το ξέρουμε από πριν.. Μου ήρθε να του πω "τώρα μας υποχρέωσες".. 🤣 Που γεννάω εε;; 😆 Επαρχεία... Στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Εντωμεταξύ η πίεση μου μετρημένη σήμερα το πρωί.. όχι ότι τις άλλες μέρες διαφέρει δηλαδή... Σε αυτόν όμως η πίεση 15.. 🥴🥴🥴 Ας ελπίσουμε ότι μέχρι το τέλος όλα θα πάνε καλά.!!! 🙏🏼
    • Χαχαχ πες του γιατρέ μάλλον κάτι άλλο φταίει που ανεβάζω πίεση🤣 ε δεν είναι τυχαίο, μάλλον σε αγχώνει!! Ελπίζω να μην ανέβει κ μη σε πάει για καισαρική τζάμπα!🙏 Πού γεννάς γιατί δε θυμάμαι; Αθήνα ή αλλού; Για τον ομφάλιο λώρο γιατί αγχώθηκες; Δεν επηρεάζει σε κάτι το μωρό, εκτός αν έχει στρίψει ο ομφάλιος λώρος με τον εαυτό του κ δε μπορεί να περάσει οξυγόνο ή φαγητό στο μωρό. Στο μωρό αν τυλιχτεί δε μας πειράζει. Εμένα ένα παιδί γεννήθηκε κ με τυλιγμένο λώρο αν θυμάμαι καλά
    • Εγώ κορίτσια με το γιατρό θα παίξω ξύλο στο τέλος! 🤣 Χώρια που με τρομοκράτησε τζάμπα τώρα που πήγα, ότι το μωρό μπορεί να έχει τυλιχθεί με τον ομφάλιο.. τελικά καμία σχέση.. η γυναικολόγος μου που το είδε μετά μου είπε καμία σχέση.. εντάξει δεν είχα τρελές απαιτήσεις από τον υπέρηχο του νοσοκομείο αλλά όχι να μου λέει τέτοια να με τρομάζει.  Έχει φαγωθεί ότι υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσω προεκλαμψία και σώνει και ντε τώρα κοιτάω την πίεση κάθε μέρα γιατί αν ανέβει απότομα θα με πάει για καισαρική χωρίς δεύτερη σκέψη.  Εντωμεταξύ η πίεση μου μια χαρά είναι.. μόνο όταν πηγαίνω στο νοσοκομείο ανεβάζω πίεση... τυχαίο;; Δεν ξέρω..
    • Σε ευχαριστώ πάρα πολυ για την συμβουλή! ❤️ ευχομαι και σε εσενα τα καλυτερα!
    • Νομίζω πως τόσο νωρίς καμία κοπέλα δεν είχε συμπτώματα..μετά ξεκινάνε τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης (αν έχεις). Τωρα από τη στιγμή που έχεις ελεύθερες επαφές πάντα μπορεί να μείνεις έγκυος, και στο εύχομαι!  Αν τώρα περιμενεις αυτες τις μερες περίοδο, και συνήθως έχεις και τόσο έντονα συμπτώματα κ αυτή τη φορά δεν έχεις, ίσως να είναι η τυχερή, ποιος ξέρει!! Βεβαια αποτι είδα τώρα, πριν 1 εβδομάδα λες ότι είχες ωορρηξία άρα δεν είναι απλά νωρίς για συμπτώματα, καλά καλά μπορεί να μην έχει γίνει καν εμφύτευση! Περίμενε μέχρι τη μέρα που είναι να σου έρθει περίοδος, και αν εχεις καθυστέρηση κάνε τεστ!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...