Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια τα φωτα σας θελω

θελω να αποθηλασω και μου φαινεται βουνο εδω και δυο νυχτες του εδωσε ο αντρας μου ξενο γαλα ηπιε λιγο και μετα δεν ηθελε αλλο,δεν κοιμοταν και ηταν ανησυχος,μαλλον με εψαχνε μπορω να πω,μολις τον εβαλα στο στηθος 2 λεπτα ηπιε και μετα ηρεμησε και κοιμηθηκε με λιγο κουνημα, την μερα μεχρι τωρα του δινω στηθος πως να αποθηλασω ομαλα χωρις προβληματα;

Δημοσίευση

συμπεθερουλα μου,οι πιο εμπειρες θα σου πουν τροπους σιγουρα.... ;) εγω θελω να σου πω οτι ο αποθηλασμος θελει πολλη υπομονη..... :) παλιοτερα ειχε ανοιχτει ενα θεμα "αποθηλαζοντας με αγαπη..."αν θες κοιτα κι εκει.θα εχουν γραψει τα κοριτσια πολλες συμβουλες σιγουρα!!!! ;)

πολλα φιλακια σε σενα και στα 3 κουκλακια σου!!!!!! :kiss:

Δημοσίευση

ευακι μου μπηκα στο αποθηλαζοντας με αγαπη αλλα οι περισσοτερες κοποελες γραφουν οτι δεν αποθηλασαν και οτι θελουν να αποθηλασουν αργοτερα περιμενω εμπειριες απο αυτες που αποθηλασαν αφου εχουν περασει 6 μηνες που ειχε ανοιχτει το ποστ

Δημοσίευση

Κατερινα μου το χω διαβασει κι εγω το θεμα.

Πιστευω οτι καθε παιδακι ειναι διαφορετικο και ειδικα στο θεμα αποθηλασμου~

Αυτο που λες ειναι πολυ λογικο!

Μην περιμενεις να γινει απο την μια μερα στην αλλη.

Θελει υπομονη!

Στα λεω αυτα γιατι σου πα οτι εχω αποφασισει να αποθηλασω κι εγω για τους ιδιους λογους.

Εγω εχω αρχισει να δινω δικο μου με μπιμπερο και το δεχτηκε μια χαρα κι απο μενα.

Σιγα σιγα θα αρχισω να δινω και ξενο και βλεπουμε.

Αυτο που με προβληματιζει ειναι οι νυχτερινοι θηλασμοι μιας και δεν ξυπναει απο πεινα αλλα απο αναγκη μαμας.

Καλο μας κουραγιο λοιπον.

Δημοσίευση

Καλημερα!!!!

Εδω εγω γραφω τη δικη μου εμπειρια.

http://www.mammyland.com/index.php?opti ... itstart=50

Ελπιζω να βοηθησει.

Επισης να πω οτι μετα απο λιγο καιρο σταματησα να τον ταϊζω βραδύ.

Και κατι που δεν εγραψα εκει.Ο γιος μου δεν ειχε προβλημα με τη γευση απο το συμπληρωμα αλλα με το μπιμπερο.Δεν το ηθελε με τιποτα (αλλα με το κουταλακι το επινε το γαλα).

Καλη συνεχεια!!!!!

Δημοσίευση

αχ ρε κοριτσια δεν βλεπω να αποθηλαζω του εκανα γαλα το πρωι και εσπρωχνε το μπιμπερο με ποδια και με χερια και αρχισε να κλαιει με αποτελεσμα να καταληξουμε στο βυζι παλι τι θα κανω δεν ξερω :ohmy::ohmy:

Δημοσίευση

Ρε συ εμενα μου πηρε 3 μηνες.

Μην απελπιζεσαι.Ετσι κανουν στην αρχη.

1)Τσεκαρε αν του αρεσει το γαλα καταρχην.Δωσε του με το κουταλακι να δεις αντιδρασεις.

2)Τι θηλες μπιμπερο πήρες;;;;;Εχει σημασια.Πρεπει να θυμιζουν στηθος.

Δημοσίευση

Κατερινακι μου υπομονη!

Αυτο που σου λεει η Παναγιωτα εχει δικιο!

Παρε θηλες κικκο,μοιαζουν με την θηλη και καουτσουκ για να ναι μαλακες.

Εγω χθες καταφερα και του δωσα 80 μλ και μαλιστα απο εμενα δεχτηκε κι οχι απο τον αντρα μου.

Η αληθεια ειναι οτι ενιωσα καπως περιεργα αλλα ετσι καταφερε και κοιμηθηκε μεχρι τις 5 (τον ειχα θηλασει πριν δωσω ξενο) και μετα παλι τον θηλασα.

Θα ξεκινησω με το βραδυνο γευμα και τα υπολοιπα σιγα σιγα.

Δοκιμασε και κανενα αλλο γαλα,ζητα απο την παιδιατρο να σου δωσει δειγματα αυτοι συνηθως εχουν και βλεπεις.

Δημοσίευση

τα χοντρα μπουκαλια της chicco εχω που εχουν χοντρες θηλες και μοιαζουν με το στηθος,το μπουκαλι το πιανει και οταν τον δινει ο αντρας μου πινει σε μενα κανει νουμερα,τωρα για το γαλα frisomel της νουνου του εδωσα δεν ξερω αν δεν του αρεσε δεν θα επινε καθολου

Δημοσίευση

Κατερινακι αυτα ακριβως εχω κι εγω και αυτο το γαλα!

Πριν απο λιγο του δωσα παλι γαλα και το πιε μια χαρα,αγκαλιτσα και τραγουδακια!

240 παρακαλω!

Μην απογοητευεσαι θα γινουν ολα!

Δινε να τον ταιζει ο αντρας σου και θα συνηθισει.

Εδω θα μαστε να τα λεμε και για το αλλο θεμα μας εμεις!

Φιλακια πολλα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...