Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
Δυστυχώς δεν έχω πολύ χρόνο γτ είμαι ήδη στην 24η εβδομάδα και δε θέλω να το καθυστερήσω άλλο.. άσε που έχω και άδεια τώρα, οπότε δε θα χρειαστεί να πάρω και αναρρωτική..
Δυστυχώς όταν έκανα την β' επιπέδου κλειναν όλα και δε μπόρεσα να βρω κανέναν για 2η γνώμη... λέω να τη κάνουμε να ηρεμήσουμε επιτέλους... είμαι σίγουρη πάντως ότι είναι όλα καλά!! 😊😊
Αχ βρε κοριτσι μου γλυκό δε ξερω τι να σου πω..εγω τις τελευταιες μερες οσες φορες πηγα να παρω κοκα κολα επιανα το "γονείς" και εκνευρισμενη την αφηνα κ εψαχνα να βρω αλλη..λεω ακομα κ ενα αναψυκτικό με την ψυχολογια μ παίζει..κοιταω λιγο πιο πανω βλεπω μια "μπαμπας"..ε δεν πηρα..εγω δηλαδη σιγουρα εχω φτασει στο λεβελ πιστευω πως μυγιαζομαι μονη μ χωρις λογο!
Το Μαρία θα το γιορτάζει της Φανερωμένης εδώ, είναι η πολιούχος του νησιού και γιορτάζει του Αγίου Πνεύματος.
Όντως βρε παιδί μου... Ενώ η φίλη μου που με φιλοξένησε, είναι θησαυρός και τα πάει ΆΨΟΓΑ με το παιδάκι μου... σαν το σπίτι μου, πουθενά!
Θα της τα δώσω και με τόκο, να είσαι σίγουρη!!!😘😘😘🦄🦄🦄🌈🌈🌈
Υ.Γ. είχα πάει και εγώ σε αυτόν στην Α επιπέδου (δεν ξέρω αν είχαμε και τον ίδιο γιατρό). Καλός μου φάνηκε, αλλά τώρα άλλαξα γιατρό και έκανα την Β σε έναν καθηγητή σε νοσοκομείο εκτός Αθηνών, που μου φάνηκε καλύτερος. Αν θες να στον συστήσω μήπως μπορεί να σε δει έκτακτα λόγο της κατάστασης πες μου να σου στείλω πμ.