Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

χαιρετώ όλες τις μανούλες κ θα ήθελα πάλι τις συμβούλες τους που τόσο πολύ με έχουν βοηθήσει.Η μπεμπούλα μου την τρίτη σαραντίζει.Μέχρι κ πριν από μία εβδομάδα-δέκα μέρες η μικρή μου θήλαζε πολύ συχνά κ επειδή έχω κ αρκετό γάλο εβγαζα κ με το θήλαστρο για της δίνει κ ο σύζυγος ή η μάμα μου κ να κοιμάμαι κάποιες ώρες ή να μπορώ να βγαίνω λίγο από το σπίτι.Αυτό τελικά ίσως κάκως το έκανα,γιατί πιστεύω πως είχε σαν αποτέλεσμα να αυξηθεί πολύ η παραγωγή του γάλατος.Το μωρό όμως το τελευταίο διάστημα(που προείπα)έχει ελαττώσει τους θηλασμούς,το στήθος μου συνηθισμένο να παράγει,πρήζεται με αποτέλεσμα να βγάζω πια κάθε μέρα με το θήλαστρο για να ανακουφίζεται(μέχρι κ δύο φορές το 24ώρο).ξυπνάω το βραδυ για να βγάλω γάλα να ανακουφιστώ κ να μπορώ να κοιμηθώ αλλά κ να κινηθώ!Με το θηλασμό έχω περάσει λίγο δύσκολα....Κατέβαλα μεγάλη προσπάθεια για να τον συνηθίσω κ τώρα φοβάμαι μην πάθω και καμιά μαστιτιδα κ υποστώ το τελικό πληγμα.Γνωρίζω πόσο πολύτιμος είναι το μητρικό γάλα για την μικρή κ βάζω τα δυνατά μου για να το προσφέρω στη μικρή μου!Υπάρχει περιπτώση να μειωθεί το γάλα?Αλλα αν δεν βγάλω με το θήλαστρο,το στήθος βαραίνει κ υπάρχει κίνδυνος μαστίτιδας!!

please help!!!!1 :(:(:(

Δημοσίευση

Να σου ζησει το μωράκι σου !

Σταματας απο σημερα να βγαζεις με το θηλαστρο οταν νιωθεις δυσφορια και πρηξιμο. Θα βγαζεις λιγο με το χερι σου μεχρι να ανακουφιστεις και μετα θα βαζεις κρυες κομπρέσες πανω στο στηθος . Σε λιγες μερες θα ρυθμιστει η παραγωγή σου και δεν θα υποφέρεις .

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κορίτσια μου καλημέρα.... Μάλλον άκυρος ο συναγερμός!! Έκανα εχθές κ άλλα τεστ τα οποία βγήκαν αρνητικά ακόμη κ της ίδιας εταιρείας!!😢😢 Δεν ξέρω τι έγινε;; Ακόμη δεν έχω έρθει περίοδο δεν ξέρω αν από το άγχος ή έστω δύο φορές που πρόλαβα να βάλω προγεστερόνη κολπικά μετά από σύσταση της γυναικολόγου!!  Αυτή την στιγμή επειδή μας απασχολεί κ ένα άλλο θέματακι που χρήζει διερεύνηση δεν με απογοήτευσε τόσο πολύ ( πρέπει βέβαια να έρθω περίοδο για να πάω σε συγκεκριμένες ημέρες κύκλου να κάνω μια μαγνητική στο στήθος !! )  Υ.Γ. με αγχωνει λίγο η ηλικία επειδή είμαι 39 , έχω αλλά δύο παιδάκια μεγάλα 20-21 χρόνων. Απλά με τον σύντροφό μου θέλουμε άλλο ένα παιδάκι γτ εκείνος δεν έχει !! Βέβαια λέγαμε μετά τον γάμο ο οποίος θα γίνει πρώτα ο Θεός 25 Απριλίου! Απλά κάνουμε ελεύθερα μήνες τώρα και δεν έχει έρθει και εκεί προβληματίζομαι!! 🥴🥴🥴
    • Ναι και εγώ αυτής της άποψης είμαι.. προσπάθησα να της μειώσω 1 γεύμα γάλακτος αλλά δεν κοιμόταν με τίποτα και έκλαιγε συνεχόμενα το μωρό οπότε είπα θα πάω βάση του μωρού.   Ο παιδίατρος σκέψου μου είπε 3 γεύματα γάλα και 3 στερεές και αν τρώει καλά τότε πάμε στα 2. Υπερβολή θεωρώ! 
    • @Eirinistz θα πας με τις ανάγκες του παιδιού. Οσο ζηταει γαλα θα προσφερεις. Σταδιακα θα μειωσει μονη της την ποσότητα κ θα αρχίσει να τ κοβει. Η θα αλλάξεις την ωρα τ γεύματος. Αναλογα τι ωρα σου κοιμαται. Αν σ κοιμαται 9.30 10 πχ θα δινεις γαλα κ τ φρούτο μετα στις 11 11.30. Σιγα σιγα μεγαλώνοντας αλλάξει κ προγραμμα ύπνου. Θα γίνουν πιο στανταρ κ τ γεύματα τους. Αφου ομως τ μωρακι σ θελει γαλα για να νανουριστει γτ να τ παιδεψεις?
    • @ΜαρίαΔημήτρης και εμένα η μικρούλα μου άργησε να κάνει γύρω γύρω και όταν την βάζω να κάθεται πέφτει μια δεξιά μια αριστερά και μια προς τα πίσω. Έβλεπα αλλά μωράκια που 6 μηνών καθόντουσαν κανονικά αλλά τελικά το κάθε παιδί είναι διαφορετικό.   Ο παιδίατρος μου είπε ότι μέχρι το 9ο κάθονται τελείως μόνα τους οπότε έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας. 
    • Σε άλλα νέα, η γκρίνια είναι ασταμάτητη.. μόνο στην βόλτα με το αμάξι δεν κλαίει, το απολαμβάνει! Χαζεύει από το παράθυρο. Μου φαίνεται θα την έχω στους δρόμους όλη μέρα😂  Αααα με την αλλαγή της ώρας έχουμε περάσει δύσκολα. Κοιμάται στις 7 το απόγευμα(αντί 8 που κοιμόταν πριν) και στις 5 το πρωί ξυπνάει με φωνές και όρεξη για παιχνίδι😫 ούτε όταν ήταν νεογέννητο τέτοια αϋπνία κορίτσια😅
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...