Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

χαιρετώ όλες τις μανούλες κ θα ήθελα πάλι τις συμβούλες τους που τόσο πολύ με έχουν βοηθήσει.Η μπεμπούλα μου την τρίτη σαραντίζει.Μέχρι κ πριν από μία εβδομάδα-δέκα μέρες η μικρή μου θήλαζε πολύ συχνά κ επειδή έχω κ αρκετό γάλο εβγαζα κ με το θήλαστρο για της δίνει κ ο σύζυγος ή η μάμα μου κ να κοιμάμαι κάποιες ώρες ή να μπορώ να βγαίνω λίγο από το σπίτι.Αυτό τελικά ίσως κάκως το έκανα,γιατί πιστεύω πως είχε σαν αποτέλεσμα να αυξηθεί πολύ η παραγωγή του γάλατος.Το μωρό όμως το τελευταίο διάστημα(που προείπα)έχει ελαττώσει τους θηλασμούς,το στήθος μου συνηθισμένο να παράγει,πρήζεται με αποτέλεσμα να βγάζω πια κάθε μέρα με το θήλαστρο για να ανακουφίζεται(μέχρι κ δύο φορές το 24ώρο).ξυπνάω το βραδυ για να βγάλω γάλα να ανακουφιστώ κ να μπορώ να κοιμηθώ αλλά κ να κινηθώ!Με το θηλασμό έχω περάσει λίγο δύσκολα....Κατέβαλα μεγάλη προσπάθεια για να τον συνηθίσω κ τώρα φοβάμαι μην πάθω και καμιά μαστιτιδα κ υποστώ το τελικό πληγμα.Γνωρίζω πόσο πολύτιμος είναι το μητρικό γάλα για την μικρή κ βάζω τα δυνατά μου για να το προσφέρω στη μικρή μου!Υπάρχει περιπτώση να μειωθεί το γάλα?Αλλα αν δεν βγάλω με το θήλαστρο,το στήθος βαραίνει κ υπάρχει κίνδυνος μαστίτιδας!!

please help!!!!1 :(:(:(

Δημοσίευση

Να σου ζησει το μωράκι σου !

Σταματας απο σημερα να βγαζεις με το θηλαστρο οταν νιωθεις δυσφορια και πρηξιμο. Θα βγαζεις λιγο με το χερι σου μεχρι να ανακουφιστεις και μετα θα βαζεις κρυες κομπρέσες πανω στο στηθος . Σε λιγες μερες θα ρυθμιστει η παραγωγή σου και δεν θα υποφέρεις .

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...