Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

simera pigame ston giatro mas....i mikri mas einai 2 kila...to sabato mpainoume ston mina mas alla i mikri biazete kai den to blepoume na perimenei olo ton aygousto :) (parepiptontos metakomizoume kiolas (!) kai eimai eksouthenomeni...sin tou oti odigao akoma eytixos einai aytomato... ) telos panton leo tou giatrou - les giatre mou na mas kanei kamia ekpliksi kai na bgei poio noris apo 30 aygoustou? kai kounouse to kefali deksia aristera kai leei - kanonika oxi alla i kori sou biazete :) me exei piasei agxos...xthes psiloponousa kiolas kai eipe oti proetoimazete to olo sistima gia na bgei i mikri .... exo tosi poli agonia...!!! alla fobamai kiolas taytoxrona... na pane ola kala .... pos einai otan se pianoun oi pragmatikoi ponoi? tha spasoun ta nera se anipopti stigmi? tha einai entaksei i prigkipissa mas stin genna?pos tha einai i fatsoula tis? pos tha tin genniso pou ego ponao me to paramikro ? :dry: tha einai etsi opos to fantazomai me to pou gennithei na tin baloun pano mou kai na piasei amesos thili na thilasi gia ligo kai meta na tin paroune? ....... xthes kai simera exei kseskistei na sproxnei OLH mera!!!!!! itan ayto pou oneireuomoun se oli mou tin zoi kai tora pou eftase i ora niotho paaara poli perierga.!!!! oraia perierga omos....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...