Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 915
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Θουλάκι μη με πριζώνεις και πάω στις 6 το πρωί έξω από τη Βιοιατρική για β χοριακή... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Και τους περιμένω να ανοίξουν.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Κορίτσια τώρα που λέμε για άντρες...Εμένα μου άρεσαν πάντα οι μελαχρινοί, οι ψηλοί, οι γεροδεμένοι με baby face αλλά και λίγη αντρίλα..Και τελικά ερωτεύτηκα και παντρεύτηκα ξανθούλη, αδύνατο με σχετικά baby face και κυριλέ... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Όμως τον έκανα εγώ γεροδεμένο.... :laugh: :laugh: :laugh:

Και ήταν κάτι παραπάνω από κυριλέ...

Vivianka νωρίς είναι ακόμα καλέ....Ακόμα δε γέννησες και θες κι άλλο;;;; :woohoo: :woohoo: :woohoo: Σου εύχομαι τότε να τσιμπήσεις σποράκι κι εσύ.... :laugh: :laugh:

Κορίτσια δε σας είπα..Το κτίριο που εργάζομαι φυλάσσεται από αστυνομικούς....Νεαρούληδες..Αλλά δεν τους δίνω σημασία καθότι παντρεμένη γυναίκα... :silly: :silly: :silly:

Δημοσίευση

Σηγα καλε....ξεχασα και την ομπρελα!!!!

ΑΧΧΧΧ!!! Και εμενα μου λετε!!!

Εμενα παλη μου αρεσαν παντα οι μελαχρινοι με μαλλια και ολιγον νταβραντισμενοι..πως παντρευτηκα τον κοκκαλιαρη με την φαλακρα δεν ξερω!!!!!

με τουμπαρε...χιχιχι

Αχ ασε Μαρια Ιωαννα..ηταν κατι γυμνασμενα τεκνα, μελαχρινα..με πολυ αντριλα βρε παιδι μου!!!!

χιχιχιχι..τι λεω η τρελη μεσιμεριατικα..χαχαχα

Θου εννωειται πως και οι παντρεμενες εχουν ψυχη..τι εκανα το ερμο..λιγο οφθαλμολουτρο!!!!!

Δημοσίευση

ααα μημου τη μαλωνετε τη χρυσα!! αν περασετε κ εσεις απο εκεινο το τμημα θα καταλαβετε!!! εγω ειχα παει εκει να βγαλω διαβατηριο (π.Α.) και καθομουν και τους χαζευα!!! χαχαχαχα!!! αχχχ κατι αντρες που μας φυλανε!!!!!

τελικα αλλοι μας αρεσουν αλλους παντρευομαστε μου φαινεται... αχχχ μας εφαγε ο εσωτερικος τους κοσμος!!!

ρεεσυ φρανιτα περαστικα!!!! πωπω τι τραβας κ εσυ

συμπεθερα μου τι ομορφη νυφη εχω!!!! πω πω τι φωτο ειναι αυτες!! πως εχιε μεγαλωσει ετσι ολοκληρη κοπελαρα γινεται!!!!

κοριτσια κολληστε με κ μενα, θελω δευτερο!!!!!! θελω!!!!!! το θελω τωρα!!!!!!!! αχ τι θα τον κανω τον αλλο που δε θελει.. γκρρρ

γιωτα μου μπορω αυριο, να μιλησουμε στο τηλ!!!

Δημοσίευση

mpempoula16 και thouli, ευχαριστώ. Είναι πολύ νωρίς το ξέρω! Αλλά είμαι και 40 χρονών. Δεν έχω πολλά περιθώρια και λατρεύω τα μωρά. Και ας ταλαιπωρούμαι με το μικρούλη μου. Δυστυχώς, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων (είμαι νομικός, ποινικολόγος και λόγω δικαστικής εμπειρίας έχετε δίκιο για τους ενστόλους -αχ και πού να δείτε κάτι λιμενικούς.. ναι, ναι ντροπήηηη μου κι εμένα, αλλά η αλήθεια να λέγεται!) άργησα να κάνω παιδί.

Βρίσκομαι εδώ γιατί εδώ και δύο μέρες έχω ξεκινήσει εντατικές επαναλήψεις στο μεταμεσονύκτιο εξπρές για να βγάλω κι άλλο γάλα (θέλω να περιορίσω το συμπλήρωμα όσο γίνεται και χρειάζομαι ηθική υποστήριξη- αυτό σας το λέω, γιατί έστω και αν δεν έχουμε γνωριστεί, παίρνω κουράγιο από όλες εσάς που τα καταφέρατε με το θηλασμό).

Μενω στην Αθήνα και ο άντρας μου μένει στο Μόναχο (είναι από κει), οπότε τα πάντα περνάνε από το χέρι μου και δεν έχω πολύ χρόνο στη διάθεσή μου- όσο χρόνο έχω όμως θέλω να τον αξιοποίησω όπως μπορώ και όσο προλάβω!

Δημοσίευση

Vivianka θελεις υποστιριξη..χαχαχα..εγω εγω...θηλαζω 14 μηνες...αντλουσα συστηματικα απο 3 μηνων και για 3-4 μηνες περιπου οποτε υπομονη...υπομονη...υπομονη....

Αχ φτανει..δεν θα κολαστω αλλο...χιχιχιχ

Βουρ στο Ψητο λοιπον...μια χαρα θα ειναι..οι κουμπαρες μου που τους βαφτησα τα μωρα εχουν 11 και 13 μηνες διαφορα μεταξυ τους..υπεροχα πανεμορφα ατιχηματα ηταν και τα δυο τους..χιχιχιχι

Αλλα ρε συ ...Μοναχο.....πως θα το κανετε το μωρο...με ταχυδρομικο περιστερι!!!!

Και εσυ μια Θουλη εισαι..η μερα σας εχει 30 και οχι 24 ωρες!!!!

Δημοσίευση

Cesilia δίκιο έχεις υπομονή. Αυτήν ψάχνω...

Τώρα το περιστέρι είναι και αυτό μια κάποια λύσις :laugh:

Αλλά και χωρίς αυτό, κάτι ...καταφέραμε και με το πήγαινε -έλα (πάω κι έρχεται), Βέβαια τώρα με την κρίση να δούμε τί θα κάνουμε με τα εισιτήρια που πληρώνουμε :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Vivianka μου εγώ δε θηλάζω...2 μήνες μόνο αρμεγόμουν με θήλαστρο... :angry::angry::angry:

Και ναι..Να κάνεις και 2ο παιδάκι...Αν συναντηθείς με το...περιστέρι, βουρ για δεύτερο...

Καλά ρε θεότρελες τι λετε για τους αστυνομικούς;;;; :laugh: :laugh: :laugh: :woohoo: :woohoo: Γι'αυτό καλπάζει η εγκληματικότητα...Τι να κάνουν τα πιπινάκια όταν παντρεμένες γυναίκες τους κάνουν καμάκι;;; :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :laugh: :laugh: :laugh:

Μωρή συπεθέρα δεν είμαι έγκυος... :laugh: :laugh: :P:P:P Ή μπορεί και να είμαι και να μην το ξέρω... :laugh: :laugh:

Τον Τόλη θα στον ψήσω εγώ όταν θα ανέβουμε.... :silly: :silly:

Όσο για τις φωτογραφίες στο fb δεν είναι τέλεια η ζουζούνα μου;;;; :blush::blush: Κουκουβά κουκουβά κουκουβά βα βα βα βα..... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :P:P:P

Θούλη σπανκόριζο;;;;;;;;;Αααααααααα!!!!!!!!Θέλω κι εγώ!!!!Είναι το αγαπημένο μου.... :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Καλε δεν το συζηταω, ειναι μια θεα!!! αχ περιμενω πωε και πως να ερθετε!!!!!! μετραω τις μερες αντιστροφα!!!!!!

αντε να του σφυριξεις 2-3 φωνηεντα.. γιατι εχει αρχισει να μη μου καθεται κιολας!!! φοβαται μη με αφησει εγκυο!! χαχαχαχα

ρεσυ τι να κανουμε, το ωραιο το βλεπεις και το λες!!!

βιβιανκα με το καλο! πολυ μακρια εισαστε ρεσυ....

Δημοσίευση

Maimoudaki έγραψε:

βιβιανκα με το καλο! πολυ μακρια εισαστε ρεσυ....

Ναι, είναι ένα πρόβλημα και αυτό... Έχει βέβαια και τα καλά του γιατί επιθυμούμε ο ένας τον άλλο και δεν τσακωνόμαστε! Και το χειρότερο είναι πως άν έρθει μόνο για Σαββατοκύριακο είναι κουρασμένος και μου κάνει μισές ....δουλειές! :angry::angry:

Πού θα μου πάει όμως, θα τον καταφέρω! Ειδικά καλοκαίρια και Χριστούγεννα που έχουμε πολύ καιρό, κάτι θα γίνει!

Δημοσίευση

Φιλενάδα κι εγώ μετράω αντίστροφα..Πως και πως περιμένω...Ονειρεύομαι από τώρα τις ξαπλώστρες στην παραλία, εμάς να πίνουμε μαργαρίτες και μπύρες, την Ιωάννα και τον Αναστάση να παίζουν με κουβαδάκια και να τρώνε άμμο και ο Γιώργος με τον Τόλη να τα κυνηγάνε... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Ρε φιλενάδα μήπως πρέπει να ανταλλάξουμε άντρες;;;; :silly: :silly: :silly: Εμένα με βίασε ο Γιώργος...Όταν το κατάλαβα τι έκανε σοκαρίστηκα... :ohmy::ohmy::ohmy: Είμαι βέβαια κι εγώ "Τραβάτε με κι ας κλαίω"... :laugh: :laugh: :laugh: :P:P:P

Ρε γαμώτο δεν έχεις κι εσύ το πολύτιμο υγρό να γκαστρωνόσουν..Ο άντρας το έχει... :dry::dry: Εκτός αν πας με άλλον και το φορτώσεις στον συμπέθερο... :laugh: :laugh: :laugh: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: Αστειέυομαι φυσικά!!!!!! :woohoo: :woohoo:

Θα τον αρχίσει ο Γιώργος στο μπούρου μπούρου και θα τον ψήσει..Μετά θα δει Αναστάση και Ιωάννα μαζί πως θα κάνουν και θα λακίσει...Θα πάει να πνιγεί σε καμιά θάλασαα.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

mpempoula16 έγραψε:

Vivianka μου εγώ δε θηλάζω...2 μήνες μόνο αρμεγόμουν με θήλαστρο... :angry::angry::angry:

:

Αυτό έκανα κι εγώ... κι άρχισε να χάνει βάρος το κουνελάκι μου. Είχα βάλει και το σύζυγο και με κυνηγούσε με το medela χειροκίνητο και με άρμεγε μετά από κάθε θηλασμό. Κι ήρθε ο παιδίατρος και ουρλιαζε... ΦΤΑΝΕΙ!!! Δώσε συμπλήρωμαααα. Και του έδωσα. Αλλά επειδή είμαι αγύριστο κεφάλι επιμένω στο θηλασμό! Βέβαια θα ελέγχω το παιδάκι. Αν δεν τα καταφέρω, θα συνεχίσω με το μεικτό σύστημα. Πριν εξαντλήσω κάθε προσπάθεια όμως (κι εξαντληθώ κι η ίδια) δεν τα παρατάω...

Δημοσίευση

κοριτσια καλησπερα!

Τι κανετε?

Εγω πολυ κουρασμενη!

Απο τις 4:00 ξυπνια! :S

Βλεπετε ειχε αλλα σχεδια ο αντρουλης μου! :side:

δεν μου πηγε καθολου στραβα, βεβαιως βεβαιως :blush: .

μετα κατευθειαν για δουλεια με αλλη ορεξη! :laugh:

Τα μωρακια σας καλα?

Εμενα εκανε προοδους!

Λεει μαμα, μπαμπα, νερο, δικο μου, ελλη...αυτα! :P

Ποτε θα μιλησει αυτο το παιδι δεν ξερω!

Το βυζι, βυζι ομως!

Λετε να φταιει ο θηλασμος? :laugh:

Αυριο ρεπο. :cheer:

Τι αλλα?

Δημοσίευση

βασικα κοψε το θηλαστρο ,βαζε το μωρο στο στηθος,το σταματησες τελειως το μητρικο ,γτ τοτε θελει πρωτοκολλο αντλησεων ,επισης νοικιασε ενα νοσοκομειακο θηλαστεστρο ,αυτο που εχεις δεν ειναι καταλληλο,παραλληλα βαζε το μωρο στο στηθος,επισης εχε στην ακρη του μυαλου σου την πιθανη αλλεργια στο αγελαδινο γαλα,που περιοριζει την αναπτυξη,πιστευω ομως οτι το μωρο επινε μονο το πρωτο γαλα για να ξεδιψασει κ οχι το παχυ που ερχεται μετά,και φυσικα βάζε το στο στήθος!

Δημοσίευση

Ευχαριστώ σαυροπιγκουϊνάκι μου,ήδη έχω νοικιάσει το symphony διπλής άντλησης και τσάκα-τσούκα 8-10 φορές τη μέρα ...αρμέγομαι. Δε σταμάτησα ποτέ το μητρικό,πάντα αυτό του δίνω πριν το ξένο, αλλά με το συμπλήρωμα θα σταματήσει μόνο του με μαθηματική ακρίβεια και αυτό θέλω να προλάβω. Πιστεύω στα προτερήματα του θηλασμού:είναι η καλύτερη θωράκιση στην άμυνα του παιδικου οργανισμού κι επιπλέον είναι πολύ όμορφο να τρέφεται το μωράκι με την τροφή που παράγει το ίδιο μας το σώμα γιαυτό. Ελπίζω αν δεν πετάξω τελείως το συμπλήρωμα, τουλάχιστον να το μειώσω γιατί βλέπω πως από τότε που το αρχίσαμε, ναι μεν πήρε βάρος, αλλά αυξήθηκαν οι κολικοι και άρχισε η δυσκοιλιότητα που δεν είχε πριν.

Δημοσίευση

Φρανίτα περαστικά, κρίμα ο ομορφούλης σου....δεν φωνάζεις και την μαμά σου ή την αδελφή σου για παρέα? ή για βάρδιες έτσι ώστε να κοιμηθείς λίγο ξέγνοιαστη!!!

εύχομαι μια καλή, ήσυχη, ήρεμη νύχτα να έχετε!

δώσε του πολλά φιλάκια.... :kiss::kiss:

Δημοσίευση

καλησπερα..

βιβιανκα κοψε σιγα σιγα το ξενο..κατευθειαν δε μπορεις..

μεχρι να αυξηθει το γαλα σου..οτι θες εδω ειμαστε..

ρε κοριτσια δηλ υπαρχει πολυ γυφτια..

να σε στελνουν πμ να σε λενε ψηφισε με για το μπανακι?

ελεοςςςςςςςςςς

δηλ για σπιτι αν μοιραζαν λετε να με εταζε κ λεφτα? :angry:

καλο βραδυ σε ολεςςςςςςςς

βυζομανουλες κ μη :kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Θούλη κι εμένα μου έστειλαν στο fb....Με είχε κάνει add πριν μερικές ημέρες μια κοπέλα που δεν ήξερα και την αποδέχτηκα...Σήμερα μου έστειλε στο fb, με ρώτησε αν είμαι στο mammy, της είπα ποια είμαι, τη ρώτησα κι εγώ και μετά μου είπε να την ψηφίσω... :blink::blink::blink:

Αλλά εγώ είπα ότι είχα ψηφίσει, οπότε..... :S:S:S:S

Έχεις δίκιο πάντως...Αν είναι δυνατόν... :angry::angry::angry::angry:

Franitaki μου η σημερινή νύχτα να περάσει ανώδυνα και για τον Σεμπ και για σενα..Να μου τον φιλήσεις!!!!

Δημοσίευση

τι κανετε κοριτσια?????κοιμουνται καθολου τα μωρακια σας????εμεις με τα δοντια ξυπναμε ακομα...να ρωτησω....μεχρι ποτε θα ξυπναει τη νυχτα??????????????? :S:S:S

Δημοσίευση

Franita θυμάμαι ότι έχεις ταξιδέψει πολύ, τότε κάτι είχαμε πει για υιοθεσία παιδιών από την Αφρική. Εμείς έχουμε περιοριστεί μόνο στην Ευρώπη, δυστυχώς δεν έχω εμπειρία από άλλες ηπείρους, αν και θα το ήθελα.Κι εγώ πέρασα πολύ καιρό μόνη μου...και στην εγκυμοσύνη και τώρα. Ο άνδρας μου έρχεται συχνά, αλλά αλλιώς θα' ταν να μέναμε συνέχεια μαζί.Πιστεύω να έχει συμβεί και σε άλλες μικτές οικογένειες...Κάποτε συζητούσαμε να μείνω μόνιμα στο Μόναχο, αλλά δεν...

Νοιώθω απόλυτα, αυτό που πέρασες με το μικρούλη σου και θαυμάζω την ψυχραιμία σου, γιατί θυμάμαι τότε που δεν μπορούσα ν' αναπνεύσω κι έλεγα 'μ-α-νού-λα πε-θαί-νω' (ανάμεσα σε σπασμούς, γιατί δε μπορούσα να πάρω ολόκληρη αναπνοή).Το χειρότερο σίγουρα πέρασε και είναι η αρχή της ίωσης.Από δω και μετά μόνο βελτίωση θα υπάρχει...Το παιδάκι θα 'ναι σίγουρα μια χαρά και είναι τυχερό που έχει τόσο ψύχραιμη και δυναμική μαμά!

Θούλη μου σιγά-σιγά το προσπαθώ. Και είμαι αισιόδοξη, ξέρω όμως πως δε θα 'ναι κι εύκολο!

Δημοσίευση

καλημέρα!! Φρανι εισαι τερας ψυχραιμιας! μπραβο,εχεις δικιο εαν πανικοβληθείς πώς θα τον βοηθήσεις? YOU ROCK!!!!

οντως πολυ γυφτιά το θεμα με τα πμ ,ρε παιδια ας κανουμε εναν ερανο να της παρουμε ενα της κοπέλας αφού το εχει τοσο αναγκη!!! εγω σπαστηκα που ειδα το ονομα μου στην ψηφοφορια γτ η αληθεια ειναι οτι δηλωσα συμμετοχη επειδη ηταν με κληρωση ,στην πορεία εγινε και με ψηφοφορία....

το ιδιο και αλλες κοπέλες που μίλησα.....

σήμερα παιδότοπο ε?ραντεβού στις εξίμησι με επτά?τι ωρα?ας παρει καποιος κ τη Λενα ρε παιδιά!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...