Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πεθεροπληκτη...

Recommended Posts

Η πεθερα μου ειναι χρυσος ανθρωπος....για τους αλλους. Για μενα ειναι απλα η πεθερα μου.Δεν εχω παραπονο, ειναι διακριτικη και δεν επεμβαι νει αλλα στο θεμα του παιδιου....ευχομαι απλα να μην ειχα την αναγκη της.

Ειμαι μονη μου στην Αθηνα μιας και καταγομαι απο Θεσσαλονικη και οι δικοι μου ολοι ειναι επανω.Απο την αρχη λοιπον η κορη μου-που οταν γεννηθηκε ηταν φτυστη εγω-εμοιαζε σε ολα στον μπαμπα της και αν οχι σ'αυτον τοτε επρεπε να μοιαζει στην αδερφη του, την κουνιαδα μου δηλαδη.Δεν ειχα κανεναν δικο μου να πει ποσο πολυ μοιαζουμε και οτι καποια πραγματα τα πηρε κι απο μενα.Η κορη μου ειναι 2 ετων και οπως καταλαβαινετε εξελισσεται συνεχως.Οταν λεω στην πεθερα για κατι καινουριο που εκανε 'η ειπε αυτη μου λεει ΠΑΝΤΑ οτι το εχει ηδη ακουσει 'η δει!!!Να σημειωσω οτι δουλευω ελαχιστες ωρες και αρα δεν εχω χασει τιποτα απο το μεγαλωμα του παιδιου.

Εχει μια πελωρια εμμονη η κορη μου να εχει ινδαλμα την δικη της κορη και οχι εμενα με αποτελεσμα οταν ειμαστε ολες μαζι να την δινει σ'αυτην να την ταισει, να της δωσει νερο, να παιξουν κτλ.Μεχρι που μου το ειπε κιολας οτι το παιδι εχει την κουνιαδα μου για ινδαλμα της...Με ακυρωνει σαν μανα ρε γαμωτο κι ενω στην αρχη νομιζα οτι εχω ψυχολογικα απο την εγκυμοσυνη, 2 χρονια μετα ακομα μου τη δινει στα νευρα.Δυστυχως μενουμε στα 5 μετρα αποσταση. Αυτο σημαινει οτι αν κλ**ω θα τα ακουσει και αρα ξερει παντα τι συμβαινει στο σπιτι.Ποτε κλαιει η μικρη, ποτε κοιμαται, τα παντα.Αποφευγω να της την πηγαινω για να μην τη βλεπω.

Ειμαι σιγουρη οτι δεν ειμαι μονη μου και οτι σχεδον ολες εχετε προβληματα με τις πεθερες.Επισης ειμαι σιγουρη οτι θα γινω η πιο τελεια πεθερα του κοσμου......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΤΙΑΝΑ ΔΕ ΜΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΑΛΛΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟ "ΓΡΑΨΤΑ!!"

ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ

Κ ΕΓΩ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΙΔΙΑ..ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ "ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ" ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΑΡΑΖΕΙ ΤΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!!ΕΠΙΣΗΣ Κ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ..ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ,ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ :pinch::x:S:angry:

ΔΕ ΘΑ ΜΠΩ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ (ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ) ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΝΑ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣ Κ ΟΧΙ ΝΑ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙΣ

ΗΡΘΕ ΣΠΙΤΙ,ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΓΚΑΛΙΑ Κ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥΣΙΚΟ Κ ΠΑΤΟΥΣΕ ΤΑ ΚΟΥΜΠΑΚΙΑ Κ ΤΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΤΑΝ(ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ)

Κ ΤΙ ΛΕΕΙ ΔΥΝΑΤΑ Κ ΚΑΜΑΡΩΤΑ??!!ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ??ΤΙΠΟΤΑ??!!Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ :silly: :woohoo: :woohoo:

ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΑΥΤΟ ΠΕΣ ΜΟΥ???ΚΟΥΦΟ??

ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ Κ ΕΓΩ!!ΑΣΕ ΜΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!

ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΑΙ ΓΟΥΜΑΡΕΣ Κ ΝΑ ΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

δεν μπορω να καταλαβω γιατι ολες οι σημερινες γιαγιαδες δεν εχουν καταλαβει τον ρολο τους!!!!

εγω εξαρχης εχω απαγορευσει τα πολλα πολλα με την οικογενεια του και με την δικη μου επισης!!!!ειναι η δικη μου οικογενεια!!!εκεινοι την εκαναν την οικογενεια τους!!!

να προσθεσω οτι εχω αριστα και γλυκα πεθερικα με αγαπουν και τα αγαπω αλλα δεν θελω πολλα πολλα!!!!

θελω απλα να πω οτι ειναι στο χερι σου να αλαξεις οτι δεν σου αρεσει!!!

Πονεμένο θέμα ανοίξαμε! Νομίζω οτι όλες μας ζούμε αυτό το δράμα! Εμένα από τη μέρα που γνώρισα τον άντρα μου πριν 8 χρόνια μας έλεγε να κάνουμε ένα παιδί, να μας το μεγαλώσει κλπ. Οταν έμεινα έγκυος τρελλάθηκε απο τη χαρά της που θα μεγάλωνε το μωρό!! Και οταν φέραμε το παιδί σπίτι (μετά από 1 εβδομάδα θερμοκυττίδα) άρχισε να μας πρήζει οτι δεν πρέπει να έχουμε το σκυλί μέσα στο σπίτι τώρα που ήρθε το παιδί! Το ίδιο συνεχίστηκε και όλες τις επόμενες φορές που ήρθε! Παρεπιπτόντως το σκυλί είναι τσέπης, το έχουμε 6 χρόνια, είναι πεντακάθαρο (δεν βγαίνει έξω) και η παιδίατρος μας είπε οτι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!

Και ρωτώ: τόσα χρόνια δεν ήξερε οτι έχουμε σκυλί? Πως γίνεται σε μια μέρα να αλλάζουν όλα?

Αποφασίσαμε λοιπόν (ευτυχώς και ο γιος της) να την ΓΡΑΨΟΥΜΕ κανονικά. Εχουμε ήδη ξεκινήσει και κοιτάμε για γυναίκα για το παιδί μιας και γυρνάω στο γραφείο μέσα Σεπτέμβρη. Η ίδια δεν το έχει μάθει ακόμη μιας και έχουν πάει στο χωριό....

Δε φαντάζεστε πόσο καλύτερη είναι η ψυχολογία μου τώρα που ξέρω οτι α) δεν την έχω ΚΑΜΙΑ ανάγκη και β) δε θα την έχω μέσα στα πόδια μου να ακούω όλες αυτές τις Μ...κιες που λένε οι πεθερές που μεγαλώνουν τα παιδιά!

Ευτυχώς ο σύζυγος είναι σύμμαχος!

Μόνο κουράγιο μπορώ να ευχηθώ στις πεθερόπληκτες του κόσμου!

αχ αχ αχ...άμα είχαμε βρει τον τρόπο να τις αγνοούμε δε θα συζητάγαμε τώρα...

εγώ πια το μόνο που κάνω είναι την ώρα που λέει κάτι και με φουντώνει αυτόματα να σκέφτομαι κάτι εντελώς άσχετο (τι να μαγειρέψω, κάτι παπούτσια που θέλω να αγοράσω, αν θέλουν ξύρισμα τα πόδια μου) και έτσι δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να απαντήσω...σχεδόν δεν ακούω τι λέει...δοκίμασέ το και θα δεις οτι λειτουργεί!

Καλά μιλάτε σοβαρα?

Εμένα η κόρη μου είναι ίδια ο πατέρας της από τις εκτυπώσεις των υπέρηχων :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Εχει τη μύτη του και τα πιγούνι του (και δηλαδή τί διαφορά έχει το πιγούνι του από το δικό μου? Εκτός αν είναι ο Γκμοχ, που δεν είναι :P ).

Εγώ βέβαια για να είμαι ειλικρινής το διασκεδάζω ακόμα και δεν με κάνει τούρμπο. Το βλέπω σαν την εκδήλωση του να δει την προέκταση του γιου της στο εγγόνι της. Βέβαια δεν ξέρω αν θα συνεχίστει αυτό και αν ποτέ θα με ενοχλήσει γιατί κατά τα άλλα τα πεθερικά μου είναι χρυσοί άνθρωποι.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΘΕΡΕΣ...

ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 10 1/2 ΜΗΝΩΝ.ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ.ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΛΕΕΙ :Α! ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΝΩΡΙΣ ΚΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ...Α! ΓΙΑΤΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ... Κ.Λ.Π. ΓΕΝΙΚΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ Κ Α Θ Ο Λ Ο Υ.ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΟΥΤΕ 5 ΛΕΠΤΑ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΤΑΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ(4 ΓΙΟΥΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕ).ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΩ ΟΠΟΤΕ ΕΧΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΥΠΗΡΞΑΝ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙ (ΟΥΤΕ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΥΤΕ :ΑΣΤΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΩΡΑ...ΤΙΠΟΤΑ.ΤΩΡΑ ΛΕΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ...

Angelsi μου ο καθενας θελει αυτο που δεν εχει.Εγω τωρα θελω απλα να την εξαφανισω.Αν δεν βοηθουσε θα την ηθελα να βοηθαει.Αστα, δεν βγαζεις ακρη...Υπαρχουν ομως και οι μεσαιες καταστασεις που δεν σου τη δινουν στα νευρα.Τι να πω...ευχομαι τα καλυτερα σε ολες μας!

Α καλά,welcome to the club!

Μα φοβερό πράγμα?Κ μένα μια απ τα ίδια κ χειρότερα!

Η μικρή μου όλοι λένε οτι μου μοιάζει πολύ..Μόνο αυτή επιμένει

οτι είναι ίδια ο μπαμπάς της(κ οτι όλα τα κοριτσια μοιάζουν

στον μπαμπά,ανεξαιρέτως!)Όποιος τολμάει να της πει οτι μου

μοιάζει,θυμώνει μαζί τους κ λέει πόσο μοιάζει στον Κώστα μωρό

(εν τω μεταξύ αν δείτε φωτο,δεν έχουν καμία σχέση)κ το κορυφαίο?

Μια φορά τι γύρισε κ μου είπε?Οτι αυτή αγαπούσε τόσο πολύ τον

άντρα της που αν της λέγανε οτι της μοιάζουν τα παιδιά της

αυτή ένιωθε άσχημα...Μη χ... :angry: Σαν να μου λεγε

οτι δεν τον αγαπάω,επειδή έτυχε το μωρό να έχει τα χαρακτηριστικά

μου,έλεος δηλαδή..

Κ κοριτσια,να σας πω κ κάτι στην τελική?

Κ ο άντρας μου είναι κούκλος,αλλα ε πώς θα γίνει,το ωραίο φύλο

είναι ωραίο φύλο,κ θα πρεπε να είναι περήφανη που η εγγονη της

θα γίνει σαν εμένα..Σόρυ κιόλας,πείτε με ψωνάρα,αλλα με το καρότσι

περπατάω κ ακούω παραμιλητά...Το ζόρι της ποιό είναι δηλαδή???

Λες κ αν έμοιαζε στον άντρα μου θα ταν περισσότερο εγγόνι της..

Φρίκη????????? :angry::angry::angry:

1 θα σου πω οταν ειναι αλλη μπρωστα ειναι ελα εδω παιδι μου να σε αλλαξω,και τωρα που ειχα 39 πυρετο και με πουνουσνε ολα και δεν μπορουσα γενηκα να συκωθο απο το κρεβατι,με αφυσε μονη μου στο σπιτι με τα παιδια και πηγε μονοημερο θαλασσα.κατα αλλα βοηθαει

Εμενα θα φυγει τωρα να παει Υδρα μεχρι το βραδυ.Κανονιζει το προγραμμα της και ουτε που ρωταει αν χρειαζομαστε κατι.Ουτε και θυμαμαι απο ποτε εχουμε να βγουμε εξω με τον αντρα μου γιατι συν τοις αλλοις δεν μπορει και να την κοιμησει.Την αλλη φορα αφησαμε τη μικρη για να βγουμε εξω και μας πηρε τηλεφωνο λιγο πριν φυγουμε για να παμε να την κοιμησουμε γιατι εκλαιγε.Δηλαδη τι θα ειχε γινει αν ειχα ηδη φυγει απο το σπιτι;Κατα τ'αλλα αν ερθει καποιος για επισκεψη μας παιρνει τηλεφωνο για να παμε να δουν το παιδι, πως μεγαλωσε, τι χαριτωμενο που εχει γινει κτλ.

Α... και μας λεει να κανουμε και δευτερο...Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου!!

αχ ! βαχ ... τελικά είμαστε πολλές που υποφέρουμε απο τις πεθερές μας ε???

Και εγώ μια απο τα ίδια τραβάω ... ! κάθε φορά που τη βλέπω μου "ανάβουν" τα λαμπάκια ! Τι να κάνω όμως που την έχω ανάγκη? μου κρατάει το μωρό γιατί εγώ πρέπει να πάω στη δουλειά ! Κάνω υπομονή μέχρι να μεγαλώσει λιγάκι και να τον στείλω στο παιδικό ... !

Εγώ όταν λέει τις μ....ες της την αγνοώ παντελώς .. δεν τις δίνω καμία σημασία και γενικά κάνω σαν να μην υπάρχει ! βέβαια αυτό ειναι πολύ δύσκολο κάποιες φορές, αλλά το παλεύω .. γιατί θα της ρίξω καμιά μπουνιά και θα έχουμε δράματα .. χαχαχαχαχα!!!!!

• 3 weeks later...

Αχ,με την πεθερά!!Καλος,χρυσός άνθρωπος κ την αγαπάω πολύ!ΑΛΛΑ,οταν γίνονται γιαγιάδες δεν ξέρω τη μετάλλαξη παθαίνουν!!!Είναι φοβερό πράγμα!!Εμείς ευτυχώς μένουμε σε άλλη πόλη,αλλά τώρα με τον εγγονο θέλει κ έρχεται κ τον βλέπει κ μαρέσει,να ξεκουραστεί κιόλας αλλά εχω αλλεργία στην μ.....α!!Πάλι βυζί,τώρα έφαγε,κ μάγουλα εχει χοντρό θα γίνει,με το όνομα έχουμε τρελά γλέντια,γκρινιάζει γιατί γκρινιάζει,μην το κρατάτε ετσι μην το κρατάτε αλλιώς κ αφήνω τα βαρυα εκτός γιατί δεν θέλω να τα σκέφτομαι....!!Απλά κουκουρούκου θέλει,κ μακρυα κ αγαπημένοι!! Γιατί μετά γίνεται σχέση εξάρτησης κ υποχρέωσης που εσυ έχεις ανάγκη να σου κρατάει το παιδί για να πας στη δουλειά σου αλλά μεγαλώνει μετά κ ο λόγος της για το μεγάλωμα του παιδιού.Κ καλά που τώρα είναι βρεφούδια κ δεν κατάλαβαίνουν τις χαζομάρες μετά που θα λες εσυ άσπρο κ εκείνη μαύρο?!!Παιδικό σταθμό εκατό φορές!!

Απλά προσπάθησε να μην δίνεις σημασία κ στα χοντρά να το ξεκόβεις!!

Πρεπει να είναι το "τσιπάκι γιαγιάς",δεν εξηγείται!!!

Εγω κορίτσια τι να σας πω έκανα πεθερά Αγγλίδα και εκεί που έλεγα ότι θα γλιτώσω από όλα αυτά τα χούγια της Ελληνίδας πεθεράς έπεσα σε χειρότερα. Κρύος άνθρωπος ψυχρός.. Ευτυχώς εμένα φεύγει και έρχεται μόνο γιορτές και καλοκαίρι αλλά μου είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό που περνάω κάθε μέρα. Θέλει να τον πηγαίνω κάθε απόγευμα να της τον αφήνω για να τον χορτάσει λέει και για να ξεκουραστώ και εγώ αλλά κάθε φορά που τον πιάνει στα χέρια της πλαντάζει στο κλάμα.. και (όχι ότι είναι δικό μου παιδί) αλλά δεν κλαιει αντε να παραπονιέται λίγο όλη μερα τίποτα άλλο. Όταν τον κρατάει είναι λες και τον σφάζουνε. Αφού ώρες ώρες ανησυχώ μήπως τη μία και μοναδική φορά που είπα να της τον αφήσω και να φύγω για λίγο να χαρεί μήπως του έκανε κάτι κακό και για αυτό κάνει έτσι, αλλά δεν θέλω μετά ούτε να το σκέφτομαι. Νιώθω παγιδευμε΄νη χωρίς να μπορώ να μιλήσω ούτε στον άντρα μου γιατί όσο να 'ναι μάνα του είναι..

Το ατού μου είναι ότι σε ενα μήνα το πολύ φεύγει ξανά...

Τι να σας πω λοιπόν υπομονή...

καλημεεερα !

το θεμα εχει απειρες εμπειριες απο ολες μας , εγω πλεον δεν θα σχολιασω τιποτα που να εχει σχεση με την δικη μου .Τα τυπικα και μονο πλεον ..

Θα συγχιστω παλι κ μερα που ειναι δεν θελω ...

Κουραγιο ευχομαι σε ολες για τις θανασιμες πεθερες .. :S

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...