muriam Δημοσίευση 9 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Ιουλίου, 2010 ΠΟΙΕΣ ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ?Κ ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ?ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΡΗΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΗΡΘΑΜΕ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ Κ ΓΥΡΝΑΜΕ 23ΙΟΥΛΙΟΥ.ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ Κ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!Κ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ Κ ΟΛΕΣ ΕΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!! Παράθεση
K.T.K. Δημοσίευση 9 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Ιουλίου, 2010 καλα να περνατε muriam!!!!!!!!!!!!ευχομαι γυρνωντας να ανακαλυψετε ενα θαυματακι στην κοιλιτσα σου!!!!!!! εμεις φετος θα παμε ροδο στις 19 αυγουστου κι ευχομαι κι εμεις να χαλαρωσουμε και να περασουμε πολυ ομορφα!!!!!!!!!!! αντε το χειμωνα να φουσκωνουμε ολες μαζι!!!!!!!!! Παράθεση
anastasia32 Δημοσίευση 9 Ιουλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Ιουλίου, 2010 Στις 24 πεταμε για Ροδο και ποιος ξερει....ισως να κανω και βολτα το σπορακι μας!!! Παράθεση
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.