Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μαζι με τον αντρα μου εχουμε βαφτισει το πρωτο παιδακι του ξαδερφου του και εχουμε πολυ καλη σχεση,καναμε πολυ παρεα και πριν να το κανουν αλλα και αφου εμεινε εγκυος και γεννησε και ακομα τωρα που τους βαφτισαμε το παιδακι μας κανουμε πολυ παρεα.απο οταν ομως εμεινε εγκυος η κουμπαρα μου δεν πολυβγαινουν και δεν εχουν παει διακοπες,τωρα ο μικρουλησ ειναι ενος χρονων και 2 μηνων.βλεπουμε οτι με τη δουλεια και το παιδι εχουν χαθει λιγακι,ετσι βλεπουμε εμεις μπορει και να κανουμε λαθος,μονοι τους δεν εχουν μεινει καθολου και μιας και ερχονται τα γεννεθλια του κουμπαρου μας σκεφτηκαμε με τον αντρα μου να τους κανουμε δωρο ενα σαββατοκυριακο,να παρουμε εμεις τον μικρο και να τους κλεισουμε καπου για φαγητο και μετα οτι θελουν ας κανουν η να τους κλεισουμε δωματιο σε κανενα ξενοδοχειο με φαγητο;τι λετε?θα σας αρεσε να σας κανουν ενα τετοιο δωρο εσεις οι μαμαδες που δεν εχετε αφησει ποτε το παιδακι σας βραδυ αλλου η θα παρεξηγιοσασταν;τι αλλο θα θελατε;μωρε τους βλεπουμε πιεσμενους,ειδικα την κουμπαρα μου που ειναι ολο δουλεια σπιτι και στεναχωριομαστε.πειτε μου τη γνωμη σας!

Δημοσίευση

εγω τινα πω:ΟΤΙ ΣΕ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ !ειναι πολυ ομορφο αυτοπου θα σκεφτεστε να κανετε .Εσυ ρωτησε την με τροπο αν θα ηθελε να παει καπου με τον αντρα της δηλαδη αν δνε ηταν θεμα το παιδι η τοοικονομικο , ξερεις ειναι δυσκολες οι επεοχες και ειναι λογικο να εχουν κλειστει .Λοιπον θα κρατησετε εσεις το μωρο λογικα θα καθετε μαζι σας ; θα κλεισετε ενα δωματιο σ εενα ξενοσοχειο και ενα ωραιο γευμα επισης κατι πολυ ομορφο ειναι να πατε ολοι μαζι ενα Σαββατοκυριακο να τους κανετε εσεις τα εξοδα καινα μεινει το μωρο με εσας ετσι γα να μεινει και το ζευγαρι μονο του .Μπραβο παντως μια φιλη μου εμενα μου εκανε δωρο μια περιοιηση για μαλλια και νυχια αλλα τωρα στον κουμπαρο ειναι δυσκολο ....

Δημοσίευση

αληθεια ειναι καλη ιδεα ε;για να παμε ολοι μαζι καπου δυσκολο και εμας δυσκολα ειναι τα οικονομικα αλλα και παλι η κουμπαρα μου και ο αντρας μου το σαββατο μεχρι το μεσημερι δουλευουν.ναι μαζι μας καθετε ο μικρος,τωρα με τον υπνο το βραδυ δεν ξερω ποση ωρα θα παρει να κοιμιθει αλλα ενταξει ενα βραδυ ειναι.εσυ δηλαδη θα το δεχοσουν;

Δημοσίευση

αχ αυτο ειναι που φοβαμε και δεν ξερω αν θα μπορεσουν να το αποχωριστουν.πως να τησ το πω ρε γαμωτο.ειπα μηπως αν τους το εχουμε κανονισμενο το παρουν πιο χαλαρα γιατι αμα τους ρωτησουμε μπορει να το σκεφτοντε ωρα και να μην αποφασιζουν.ας πουμε ειχαμε κανονισει να παμε στα μπουζουκια και τους ειπαμε και ξεκινησε ο κουμπαρος μου και που να αφησουμε μονο του το παιδι και μη χρειαστει τιποτα και θα το κραταγε η πεθερα του που μενει απο κατω.ειναι πολυ φοβιτσιαρεις ο ανθρωπος αλλα αυτος βγαινει η κουμπαρα μου καθετε ολο μεσα να φυλαει το παιδι.να τους κανονιζαμε μονο δειπνο και μετα να γυρναγαμε σπιτι και να ειχαν και τον μικρο?δεν ξερω.

Δημοσίευση

Καλέ κατσαριδούλα...θέλεις να γίνουμαι κουμπάρες??? :laugh: :laugh:

Μωρε μια τέτοια κουμπαριά θα ήθελα κι εγώ...είσαι super!!!

Πολύ ωραία η ιδέα σου, πιστεύω αφού είστε τόσο καλή φίλοι εκτός από κουμπάροι θα χαρούν ιδιαίτερα!!! ;)

Και πάλι μπράβο σου!!!!

Δημοσίευση

:laugh: :laugh: mirlitsa!τους αγαπαμε πολυ μωρε και ζησαμε μαζι την εγλυμοσηνη απο την αρχη,το ανχος τους,τις αγωνιες τους,τισ χαρες τους!αφου οταν μας ειπαν οτι ειναι εγλυος χαρηκαμε τοσο πολυ λες και θα καναμε εμεις μωρο! :)

και επειδη τους βλεπουμε οτι ειναι ολο στην τσιτα ειπαμε να κανουμε κατι να χαλαρωσουν.γιαυτο ρωταω εσας που εισαστε μανουλες! :)

Δημοσίευση

katsaridoula έγραψε:

αχ αυτο ειναι που φοβαμε και δεν ξερω αν θα μπορεσουν να το αποχωριστουν.πως να τησ το πω ρε γαμωτο.ειπα μηπως αν τους το εχουμε κανονισμενο το παρουν πιο χαλαρα γιατι αμα τους ρωτησουμε μπορει να το σκεφτοντε ωρα και να μην αποφασιζουν.ας πουμε ειχαμε κανονισει να παμε στα μπουζουκια και τους ειπαμε και ξεκινησε ο κουμπαρος μου και που να αφησουμε μονο του το παιδι και μη χρειαστει τιποτα και θα το κραταγε η πεθερα του που μενει απο κατω.ειναι πολυ φοβιτσιαρεις ο ανθρωπος αλλα αυτος βγαινει η κουμπαρα μου καθετε ολο μεσα να φυλαει το παιδι.να τους κανονιζαμε μονο δειπνο και μετα να γυρναγαμε σπιτι και να ειχαν και τον μικρο?δεν ξερω.

εμμμ για αυτο στο λεω.

Αρχισε μια συζητηση για το οτι ειναι συνεχεια σπιτι με το μωρο και ρωτα την 'Αν καποιος σου κρατουσε για ενα βραδυ το μωρο θα εβγαινες να πας καπου?' ή κατι τετοιο. Θα δεις και εσυ απο το υφος της και απο τα λογια της πως ειναι με το θεμα!

Δημοσίευση

katsaridoula έγραψε:

:laugh: :laugh: mirlitsa!τους αγαπαμε πολυ μωρε και ζησαμε μαζι την εγλυμοσηνη απο την αρχη,το ανχος τους,τις αγωνιες τους,τισ χαρες τους!αφου οταν μας ειπαν οτι ειναι εγλυος χαρηκαμε τοσο πολυ λες και θα καναμε εμεις μωρο! :)

και επειδη τους βλεπουμε οτι ειναι ολο στην τσιτα ειπαμε να κανουμε κατι να χαλαρωσουν.γιαυτο ρωταω εσας που εισαστε μανουλες! :)

Κοίτα να σου πω την αλήθεια μου, θα με κολάκευε πολύ η πρόταση αυτή, αλλά το θέμα του αποχωρισμού είναι κι αυτό μεγάλο.

Δεν ξέρω τι ηλικία έχει το παιδάκι τους αλλά αν είναι μικρό ίσως αυτό δυσκολεύει την απόφασή τους....

Όπως κι αν έχει όμως, σε θέλω για κουμπάρα μου...ξανασκέψου το!!! ;):P

Δημοσίευση

katsaridoula έγραψε:

ναι θα της το φερω απεξω απεξω να δω.φοβαμε οτι θα πει οχι γιατι δεν τον εχει αποχωρηστει ποτε.αν πει οχι για τον υπνο τι να κανουμε;εσεις σαν μανουλες τι θα θελατε?

Κοιτα δεις...

εγω παντα σκεφτομουν οτι αν μεινει το μωρο

μια νυχτα με τις γιαγιαδες για παραδειγμα δεν ειναι προβλημα!

ομως... μια φορα αφησα το γιο μου στη μανα μου και ομολογω οτι

περασα χαλια! Πριν τον αφησω δεν ενοιωθα ετσι..... μετα δεν μου αρεσε καθολου.

Τωρα δεν παω πουθενα χωρις αυτον. Αφου στη δουλεια ειμαι και κανω 5-6 τηλεφωνηματα

την ημερα! Και να φανταστεις δεν λυπω πολλες ωρες.

Αυτο που θα σου πρωτινα ειναι να κανονισεις κατι ολοημερο ετσι το βραδυ να επιστρεψουν στο σπιτι κοντα στο μωρο. Νομιζω οτι μπορεις να κλεισεις καποιο ξενοδοχειο με σπα,μασαζ, πισινα, μεσημεριανο κτλ ετσι να μπορεσουν να πανε το πρωι και να χαλαρωσουν μεχρι αργα το απογευμα.

Δημοσίευση

katsaridoula έγραψε:

εχεις κανενα παιδακι να βαφτισουμε;;; :laugh: :laugh:

ειναι ενος χρονων και 2 μηνων ο μικρουλης.

ααααα καλέ είναι κούτσικο!!!!!

Κοίτα δυο παιδάκια έχω....και τα έχω βαφτίση, αλλά αν παίζει τόσο καλή κουμπάρα και μου κρατάει και τα άλλα δύο :laugh: :laugh: με χίλια κάνω και τρίτο!!!! :blink::lol: :silly: :kiss:

Δημοσίευση

katsaridoula έγραψε:

:laugh: :laugh: βαλε μπρος αλλα κοιτα να ειναι αγορακι γιατι αυτο που εχουμε βαφτισει ειναι αγορακι :P

Μην στεναχωριέσαι...μπορούμε να γίνουμε κουμπάρες και σου βαφτίσω εγώ παιδί!!! Τις ίδιες υποχρεώσεις θα έχεις.... :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

katsaridoula έγραψε:

ναι και αυτο ειναι μια καλη ιδεα Toma!απλα να ξερεις το ειχα στο μυαλο μου βραδυ με κερια και τετοια αλλα με προβληματιζει αν θα μπορεσουν να το αποχωριστουν.

Ναι σε καταλαβα πως το ειχες καπως ετσι φανταστει!

Ρωτα την εσυ πρωτα αν το αφηνει για ενα βραδυ το μωρο και βλεπουμε ;)

Παντως αν ειναι να πανε με μιση καρδια παλι δεν θα περασουν καλα...

καταλαβες τι εννοω θα εχουν συνεχεια το νου τους στο μωρο...

Δημοσίευση

Εισαι φοβερη!!!!!Μπραβο σου που προσπαθεις να ξεκουρασεις την κουμπαρα σουκαι να την ευχαριστησεις.Αυτο το ειχε κανει και η κουμπαρα μου που βαφτησε την κορη μου και ενω ημουν εγκυος στη δευτερη.Ετσι και εγω ημουν κουρασμενη τα οικονομικα μας οχι και στα καλυτερα τους οποτε μου προτεινε ενα σαββατοκυριακο στη θασο και τη μικρη να την κοιταξουν αυτοι.Δεν ειχα κανενα προβλημα γιατι τα πηγαιναν εξαιρετικα καλα μεταξυ τους (να φανταστεις με την πεθερα μου δε θα την αφηνα τη μικρη καθως ειναι πολυ πανικοβλητη και ηξερα πως με το που θα εκλαιγε η μικρη θα μας κουβαλουσαν αρων αρων πισω).Επαιρνα βεβαια 10 τηλεφωνα την ημερα γιατι δεν την ειχα ξαναφησει ποτε σε κανεναν και ενιωθα καπως περιεργα αλλα περασαμε υπεροχα με τον αντρα μου και μεχρι και σημερα ευχαριστουμε την κουμπαρα μας γι αυτο.Ενιωσα πολυ ομορφα που νοιαζοταν για μενα.Δεν ειναι αναγκη να ειναι εκπληξη μπορεις ισως να τους προετοιμασεις να σου πουν οι ιδιοι ποτε θα ηθελαν να πανε για να εξικοιωθουν με την ιδεα και να εχουν κατι να προσμενουν οτι πλησιαζει η ημερομηνια που θα περασουν πολυ ομορφα...

Δημοσίευση

το ξερω δε θελω να πανε με μιση καρδια Τομα.

mirlitsa οκ οταν κανουμε μωρο θα σε ενημερωσω :laugh:

alexandra αληθεια ειχατε περασει καλα;ναι μωρε και εμεις να περασουν καλα και να χαλαρωσουν θελουμε απλα φοβομαστε επειδη ειναι πολυ φοβιτσιαριδες με τον μικρο,ποσο ηταν εσενα οταν το αφησες;

Δημοσίευση

Ηταν 2 χρονων και 3 μηνων αλλα δεν την ειχαμε ξαναφησει ποτε και σε κανεναν.Παρ ολα αυτα την εμπιστευομουν και ηξερα πως πριν ερθει το δευτερο ειχα αναγκη απο λιγη ξεκουραση.Ετσι για να ξαναγεμισουν οι μπαταριες μου.Ειχαμε περασει καταπληκτικα

Δημοσίευση

Εγώ θα ήθελα απλώς να αναφέρω ότι μέχρι το Νοέμβριο θα έχω γεννήσει το πρώτο μου παιδάκι.

Τώρα που το σκέφτομαι την κολλητή μου που μας πάντρεψε δεν την πολυσυμπαθώ :P :P :P Μήπως δεν είναι και η κατάλληλη νονά :dry::dry:

Σκέφτεσε καμία λύση κουμπαριάς? Επίσης μας αρέσουν πολύ τα ταξίδια :silly: :silly: :silly:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...